Aspirante optimiste > 20 ani (277)
Raspunsuri - Pagina 17
justme25 spune:
AAA si inca ceva..sa va spun o chestie cu medicii astia (spusa tot de un medic): uneori medicii exagereaza in reactii si e bine sa ne pastram calmul cand ne dau o veste nu tocmai placuta. De asemenea, lucrul pe care il stiati si voi este ca e bine sa verificati parerea primului medic cu parerea altui medic!
Oana...ti-am zis ..eu sunt alaturi de tine si mi-ar placea sa cred ca vei fi si tu in continuare alaturi de noi. Avem nevoie de tine, de experienta ta ca sa continuam impreuna lupta pentru bebe!
http://tt.lilypie.com/BVQgp2.png
Arianna_M spune:
Salut.....
sa incep intai cu felicitari.....
....ALEXA....felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...!!!
Oana....te rog eu din suflet nu iti pierde speranta.....o sa fie bien cu chistul ai sa vezi...uite....eu sunt dovada vie....stii doar k am avut unul la fel de mare si a trecut....se va rezolva ai sa vezi....eu sunt alaturi de tine....chiar dak nu mai intru pe aici.....
te pupik....si fruntea sus..

....pana in iunie..!!!!!
voicu_bebi spune:
fetele in cazul unui chist..exista posibilitatea sa se mareasca uterul si endometrul sa fie ingrosat? ca eu am simptome de sarcina dar iau in calcul si existenta unui chist..ziceti-mi si mie fetele care ati avut chisturi. va pup
Anca..viitoare mamica 

kitzy spune:
Neata!
Vrmoana imi pare tare rau de pierderea ta, nici nu stiu ce ti-as putea spune sa te linistesc un pic, doar sa nu-ti pierzi speranta si intr-o zi se va intampla minunea 
Onutzule cu AC o sa scapi de chist, atata doar ca dureaza un pic tratamentul, bine ca nu e mai rau de atat, o sa vezi ca va iesi soarele si pe strada ta, nu fii supi, toate suntem alaturi de tine si te rog mai intra pe la noi, macar din cand in cand, ok?
34+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
justme25 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
fetele in cazul unui chist..exista posibilitatea sa se mareasca uterul si endometrul sa fie ingrosat? ca eu am simptome de sarcina dar iau in calcul si existenta unui chist..ziceti-mi si mie fetele care ati avut chisturi. va pup
Anca..viitoare mamica
Poi nu...eu nu aveam endometrul ingrosat cand am avut chist
Arianna_M spune:
quote:
Anca..viitoare mamica
Ancutza....din cate stiu eu....endometrul da este mai gros....dar uterul marit nu....sau cel putin mie nu mi-a zis k ar fi fost marit...
dar tu nu ai chist.....ai bb....
....pana in iunie..!!!!!
justme25 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Vrmoana imi pare tare rau de pierderea ta, nici nu stiu ce ti-as putea spune sa te linistesc un pic, doar sa nu-ti pierzi speranta si intr-o zi se va intampla minunea
Onutzule cu AC o sa scapi de chist, atata doar ca dureaza un pic tratamentul, bine ca nu e mai rau de atat, o sa vezi ca va iesi soarele si pe strada ta, nu fii supi, toate suntem alaturi de tine si te rog mai intra pe la noi, macar din cand in cand, ok?34+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
Mama..Kitzy..mai ai putin si nasti! Multa sanatate iti doresc!
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by Arianna_Mquote:
Anca..viitoare mamica
Ancutza....din cate stiu eu....endometrul da este mai gros....dar uterul marit nu....sau cel putin mie nu mi-a zis k ar fi fost marit...
dar tu nu ai chist.....ai bb........pana in iunie..!!!!!
Arianna
sper sa fie bebe dar beta hcg a iesit negativ testele ies slab pozitive..dr zice ca este sarcina dar ca este mica ,deci sunt intr-o stare foarte aiurea...ma gandesc ca daca era sa nu fiu imi zicea dr plus ca mi-a dat utrogestan vaginal pt sustinere. si de aceea nu stiu ce se intampla cu mineAnca..viitoare mamica

Arianna_M spune:
Ancutza...
cand mergi la dr?
cred k esti intr-o stare naspa...dar te rog incearca sa te linistesti....k nu ii faci bine
.
....pana in iunie..!!!!!
ruxandrab spune:
Salut
Oana imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar sper ca nu o sa ne parasesti.

Asteptand un ingeras