Aspirante optimiste > 20 ani (277)
Raspunsuri - Pagina 12
Butterfly1 spune:
Brave , ai grija de tine. Du-te si fa-te frumoasa si ia-ti inima in dinti si mergi la stomatolog. Cum spuneai si tu...nu vrei sa ai un concediu ratat , nu ? Baftaaa !!!
Butterfly1
claudela spune:
Monica 2
-ici si de la mine!
Eu sunt bine...Incerc sa imi mentin moralul sus-sus...
Brave, si eu te sfatuiesc sa te duci la stomatolog...Poate nu e nevoie sa scoata maseluta, ci doar sa o trateze...
sa treaca durerea...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
ruxandrab spune:
Salutare
iete si eu pe aici.... cam tarziu, da merge... am ratat si cafeaua...
la toata lumea
Asteptand un ingeras
maryb spune:
claudela, ai vazut ca vrmoana a pierdut sarcina ??? 

maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
mie mi se rupe sufletul cand vad ca inca o fata draga mie trece prin acest cosmar....

maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
claudela spune:
Maryb, serios???Nu imi vine sa cred...Chiar nu am stiut nimic...Cat de avansata era sarcina?
maryb spune:
claudela, a anuntat azi la odiseea ei de sept-oct. Joi facea 11s.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
voicu_bebi spune:
da fetele este ingrozitor am citit si eu..este dureros sa treci prin asa o suferinta ![]()
..off ce rau imi pare..fetele imi este greu sa ma gandesc ce o fi si cu mine...cand aud ca dr imi zice ca e sarcina si beta hcg iese negativ incep sa ma gandesc daca s-a oprit sarcina in evolutie sau nu este sarcina ci altceva..am o multime de intrebari si sunt asa nedumerita
Anca..viitoare mamica 

claudela spune:
quote:Bebi, nu te mai gandi la rau...Te rog eu frumos!Noi suntem alaturi de tine si te sprijinim cu vorbele bune de care cu siguranta e nevoie...atata putinta avem noi aici, virtual!
Originally posted by voicu_bebi
da fetele este ingrozitor am citit si eu..este dureros sa treci prin asa o suferinta..off ce rau imi pare..fetele imi este greu sa ma gandesc ce o fi si cu mine...cand aud ca dr imi zice ca e sarcina si beta hcg iese negativ incep sa ma gandesc daca s-a oprit sarcina in evolutie sau nu este sarcina ci altceva..am o multime de intrebari si sunt asa nedumerita
Anca..viitoare mamica
Ma voi ruga la Dumnezeu sa fie bine vineri cand vei merge la doctor!