Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 8
ralucames spune:
ma bucur ca ti-a picat bine cafeaua, Stanca draga.
... sunt bine, azi am facut de papa si pe cand sa mai fac keku, am picat lata de oboseala, dar fara dureri de burtica
asa ca dulcele va fi ceva improvizat in vikend, mai ales ca vrem sa plecam la Felix.
va pup pe toate, numai bine
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
29 sapt.+
jozsaerika spune:
salutare fetelor
azi e ultima zi de lucru
si am si venit de dupa-amiaza 
Raluca nu o sa ratati magazinul de incaltaminte din Alesd....Melania este numele fabricii si este inainte de a intra in Alesd parca pe dreapta cum mergeti spre Oradea....intrati in curte si acolo o sa vezi imediat unde e magazinul...preturile sunt foarte bune si calitatea OK...sunt curioasa a aparut colectia noua de primavara??? Distractie faina la Felix
.
mai revin daca am timp
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
Buna dimineata!
Cafeluta e gata
.
M-am trezit devreme sa ma spal pe cap si sa imi savurez in liniste cafeaua.Dupa ce se trezesc baietii e mare tambalau.
Ieri am fost la cumparaturi cu finutii mei dragi si i-am luat lui Razvan role.E atat de incantat si eu la fel si parca ma tenteaza si pe mine o pereche
.
Raluca distractie faina la Felix si sa ne zici si noua ce ai gasit la Alesd.Ieri la intrare in Carefour te-am salutat dar erai suparata pe nenea care nu iti punea etcheta si nu m-ai observat.
Erika sa te bucuri de prenatal, sa te odihnesti si sa vina cu bine bebe.Te asteptam mai des pe aici cu vesti.Ce face Norbert?
Paste fericit! 
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata si de la noi!!
cafelutza e delicioasa, Stanca, mai ales de cand o "bem impreuna"![]()
sa nu ma mai lasi fara sa ma tragi de maneca, ca tare mi-ar fi placut sa schimbam doua vorbe. adev. e ca eram asa obosita, bebe se agita prin locul stramt pe care-l are, Stefania si Rares si ei obositi si voiam urgent ACASA. Daca i-am promis la Stefi ca o ducem intr-o zi la locul de joaca, n-am avut ieri incotro...
Acum ma straduiesc sa termin bagajul si pe la 9jumate sa plecam. Sper sa fi aparut pantofiorii de primavara, ca ma bat ganduri extreme
o sa va tin la curent cu ce e acolo.
Erika, sa profiti de tot ce a spus Stanca, e asa frumos acasa ca merita !!
Noi tot discutam in casa cat de repede au trecut cele 7 luni si mai vreaaauuu... nu vreau sa treaca asa repede timpu'...
va pup ca-s grabita, revin maine seara!
sa va bucurati de vikend, pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
29 sapt.+
asi spune:
O duminica frumoasa va doresc!
Paste fericit! 
carrie spune:
Sarbatori Fericite de Pastele Catolic!Pace si armonine in familie si multa liniste!
o duminica frumoasa si de la noi.noi cu program de casa si cumparaturi azi si dupa masa o pizza la Napoli
pupici
ralucames spune:
am sosit in zona, slaba miscarea la noi, de multa vreme...
Ce sa va zic... a fost tare frumos "concediul" nostru, chiar daca vremea a fost capricioasa; am facut baie de ne-am saturat, Stefania se bucura enorm de apa; am fost la herghelie si ne-am plimbat cu caleashca prin padure, deci ne-am simtit bine.
La Melania am gasit incaltaminte de iarna, dar marimi mari, pantofiori si sandale marimi putine, cum iti era norocu'. am incercat din "n" modele, pana s-a saturat Stefania, am si cumparat pt. ca preturile au fost superok, modele frumoase. Se pare ca pana la 1 aprilie fabrica e inchisa, apoi scot incaltzamintea de iarna. Sunt incantata de cumparaturi
Criss., abia astept sa ne vedem

va pup de noapte buna, fug sa imbaiez copilu' prapadit![]()
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
29 sapt.+
ralucames spune:
La 

va invit, ca este pt. toata lumea si e de-li-cioa-sa!!
azi e voie sa pun la spalat si sa aspir?? e mare nevoie, dar chef ioc. daca-mi dati si aprobare, ma mobilizez![]()
![]()
va astept pana una alta in zona, dar va doresc de pe acum mult spor in toate si numai bine!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
30 sapt.+
asi spune:
No buna dimineata!
Raluca foarte buna cafeluta.Multumesc.
Sa iti zic ca si eu m-am gandit sa aspir azi si sa spal haine dar gandindu-ma mai bine o las pe miercuri.
Si zici ca numai dupa 1 aprilie aduc incaltaminte de vara?Musai sa fac o calatorie ca oricum vreau sa mergem la Timisoara.Imbin placutu' cu utilu'.
ralucames spune:
Stanca
, referitor la Melania, vanzatoarea a insistat ca dupa 1 aprilie va fi scoasa la vanzare incaltamintea de iarna, dar nici mie nu mi se pare logic asa... tot e bine sa treci pe acolo daca ai drum (sau iti faci
),iar acum erau putine marimi de vara si putine modele. alea cand ar trebui sa apara?? deci tot acum, ca doar nu la iarna... ma gandesc io...
...si cred ca ma mobilizez macar pentru o parte din treaba...ca e mult pana miercuri... iar maine voi savura o zi linistita
deseara mergem la opera My Fair Lady, abia astept
va pup again, pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
30 sapt.+