Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Haideti la .Azi am o zi plina dar musai sa mai vin mai incolo.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Chiar ca e luni azi,nici iarba nu creste ....
Vreau sa ma laud cu fiu-meu.Citeste din ziar literele de tipar si de cele mai multe ori face legatura si cu cuvintele.
Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca in ritmul asta va sti sa citeasca inainte de a merge la scoala.Oare nu se va plictisi in clasa I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Tot pe fuga
Stanca
, voi lasa 50 RON pentru campaniei Roxanei mici sper ca saptamana viitoare
Cristiana, da.. fiecare sambata...
Pup restu' fetelor.. ma doare capu' de nu mai pot.. tot stresant este la job... m-am saturat definitiv
Si pentru cine doreste.... barbatelul meu www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> Luchitza (poze din martie)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea,
Ralu hai ca te astept nu-i mare diferenta.
Nu v-am povestit ce mi-a facut pitica ieri noapte. M-a trezit bogdan pe la 3 dimineata ca fii-mea picase din patul nostru fix in fund si se juca cu o jucarie prinsa de patutul lui. El s-a trezit din cauza fosnetului si m-a trezit si pe mine. Am stat aprope un minut sa ne uitam la ea. N-avea nici o taina. Se juca singura pe intuneric. Am lua-o inapoi in patul nostru si mi-a luat juma de ora sa o adorm la loc ca era in mood de joaca.
Va pup pe toate, mai viu io.
PS Manu, scump pitic ai. Sa-ti traiasca!!

Mergi la inceput

Buna dimineata frumoaselor!Gata cafeluta

Rolo mare figura Ileana

Manu tot mai frumos se face Luchita.Are un zambet minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Stanca se pare ca doar eu vin la cafea ....ce liniste pe la noi....

Rolo tare faza cu Ileana

Manu ce mult lucrezi ...Luca e un scump numai ca nu vreau sa ma minunez de el ca io vreau fetita

Norbert asa bine s-a distrat ieri cu bunicul sau ca si azi noapte in somn a ras...era asa de scump si asa ma bucur ca are o relatie buna cu bunicii

Stanca sotul tau e bine acum? mai asteptati ceva rezultate sau totul e ok acum? daca ai drum prin centru suna-ma

am asa o stare ciudata ...adika asta e ultima sapt. la serviciu inainte de cei 2 ani de stat acasa...in mare mi s-au luat toate responsabilitatile si ma simt ciudat de inutila acum

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao!

Io mai am 3 zile pana la concediu si acum nu am chef de scris. Ma iertati, asa-i?

Va
Roxa

Mergi la inceput

Roxa te iertam cum sa nu dar dupa ce vii din vacanta nu mai ai scapare.Sa te distrezi si sa vii proaspata din vacanta

Erika sotul meu e bine acum.In sensul ca si-a revenit dupa interventie insa asteptam rezultatul anatomopatologic.Abia apoi vorbim cu doctorul si vedem ce fel de terapie trebuie sa faca.O sa mai trec saptamana asta prin centru si o sa te sun.Norbert cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

No ca am mai dat si eu pe aici, v-am citit dar nu am avut cand scrie.
Abia acum am iesit din "hibernare"-in sensul ca ne-am ntors de la munte .... stiti voi cu schiul...
Svety, nici cum nu am apucat sa vorbim, dar venim pe la voi, in curte, sa stam si noi la aer curt-sper sa ne vedem totusi pana atunci
Asiza, ti-am raspuns la intrbarea care ai pus-o la grdi, crese..etc, impreuna cu Monica.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

cu in fata, inca adormita... kiar daca m-am trezit la 6 jumate si am dus fata la gradi... va astept cu drag la povesti

Stanca, felicitari lui Razvan pt. citit, sa stii ca toate ne vom confrunta cu aceasta problema, sa nu se plictiseasca copiii cand vor merge la scoala. De ex. eu nu am vrut sa o invat literele si cifrele inca, dar nu de lene, ci din cauza gandului ca se va satura(=plictisi) mai incolo cand le va invata la gradi. Facem activitati si coloram, desenam, etc., dar parca as mai vrea sa fie bebele meu, macar o vreme

Erika, e normala starea ta, dar nu dispera, teoretic ar trebui sa fie o perioada de incarcare emotionala pozitiv, sa lenevesti si sa te rasfeti cat poti mai mult. Oricum de lenevit nu poate fi vorba, ca esti o fire activa, dar macar sa faci ce-ti place, sa te odihnesti si sa te gandesti la lucruri frumoase. Iti place cum te "aburesc"?? Vreau sa spun ca eu nu reusesc intotdeauna sa fac ce am scris, dar inca ma mai straduiesc. Azi am de dezghetat frigideru, de facut de papa, asa ca numai lenevit nu se numeste treaba asta

Roxana, concediu placut si sa revii cu forte bine incarcate!!

Manu, io mi-am permis sa ma mir de feciorul tau, ca e tare-tare frumos si dr. spune ca al meu va fi baiat... asa ca, are deja mai multe admiratoare Tare nasol cu serviciul asta, in fiecare sambata... e greu ...

Criss, voi cum sunteti?? all; am uitat sa-ti dau banii pt. campanie sa ajunga la Stanca, asa cum iti spuneam.

Simona (bis), ce mai ziceti?? cum va merge?? din gradina sufletului, ca de-altele n-am

Rolo, Svety, Mariana,

va doresc o zi frumoasa si calda, mai viu...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras 29 sapt.+

Mergi la inceput