Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 3
rolo spune:
Stanca nu te mai gandi la premonitii. Stiu ca suna banal de tot si ca ai auzit-o de n'spe mii de ori, dar gandeste pozitiv. Nu are ce sa se intample rau. Sunteti toti trei acasa la voi, sunteti bine acum si asa o sa ramana. 
Dragele mele, eu va doresc succes cu campania de Paste, nu o sa ma implic si imi cer scuze dar incerc si eu aici o campanie de Paste, mi-am mobilizat colegii de servici si avem 2 actiuni. Una pentru baietelul unui angajat de la noi din minister si a doua pentru un orfelinat, pe care inca nu l-am stabilit precis dar adunam fonduri saptamana viitoare si apoi ne hotaram la unul din cele de pe lista.
Ralu ce faci tizule? Pe unde esti ca nu te-am vazut ieri?
Svety imi pare rau pentru sefa ta. E trist sa stii ca mori la 31 de ani.
In schimb ma bucur pentru tine, inseamna ca esti om de baza acolo daca preiei sarcinile sefei tale. Felicitari.
In alta ordine de idei 
Daniel. Sa cresti mare si cuminte si frumos si norocos.
Soro
nu da cu biciul ala ca ustura. Dau pe tzava pozele mintenas. Si dau si bonus cu fii-mea, care a dat Dumnezeu sa isi faca curaj s-o ia pe 4 roti, deocamdata.
Pup toata gashka.
Ne mai vedem luni, ca n-am net la comarnic.
asi spune:
No, buna dimineata!
Haideti la o cafeluta calda si buna
.Tocmai am facut-o.
La multi ani Daniel!
Rolo fain ca faceti campanie si acolo.Eu sper totusi ca fetele sa nu ma lase singura mai ales ca cea de Craciun a fost minunata.
Svety nasol ca tebuie sa preiei munca doar nu si beneficiile.Oricum biata femeie cred ca e distrusa.Groaznica vestea ca fratelele ei mai are putin de trait si e atat de tanar![]()
Deci fetelor care doriti si puteti de maine 15 martie pana in 15 aprilie sunt dispusa pentru a face o campanie de Paste pentru copilasii nostri de la Casa Maica Domnului.
Roxa te rog daca poti sa pui mesajul de campanie pe prima pagina si in titlu.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
Buna Dimineata
Multumim de cafea Stanca e foarte buna
.Ma bucur ca sunteti cu totii impreuna
.Eu ma inscriu la campania de Paste -iarasi cu doar 30 ron-
daca mai treci prin oras sapt. viitoare ca mai lucrez da-mi un bip.
Svety foarte trist ...eu am avut un coleg de 24 ani care a murit
...
va dorim o zi placuta
Raluca pe unde umbli?
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
ralucames spune:
de ati sti fetelor, ce dragi imi sunteti
am sosit si eu la cafea, kit ca mai tarziu azi, dar tot bine e...
-ieri nu am aparut in zona, ca joia merg la facult. la un curs de engleza, care-mi da maaari batai de cap si suflet, iar cand ajung acasa sunt asa obosita si suparata, de numa... care sunteti dispuse sa-mi faceti niste referate, platesc bine
-azi am ajutor la curatenie (ca sa nu ma bateti
), in sensul ca vreau sa-mi pregatesc balconul de primavara, cu jardiniere, flori, etc., umpic de ordine prin casa, ca avem mare sarbatoare-mare maine
nu facem kef, dar tot il serbam pe Rares, ca merita, dragul meu. Criss, stie ce zic
- trebe neaparat sa povestim, poate kiar in seara asta.
As vrea sa va zic la fiecare cate ceva, dar daca uit pe careva, sa nu ma bateti, pliiz.
Stanca, sunt ff incantata de campanie, multumim ca vrei sa ne implici in asa mare lucru. Conteaza si pe noi
. Nu lasa gandurile negre sa-ti intunece zilele, ca va fi bine cu siguranta!!
Roxa, de ce bona vb. fetele?? sper ca nu e tanara si frumoasa, ca nu e de bine
si felicitari pt. nr. frumos de postari
Erika, n-am dat bir cu fugitii inca, dar mi-am planificat in fiecare zi cate ceva, iar daca sunt obosita stau in pat si tricotez (o vestutza Stefaniei)la TV-evident. Burtica e bine, maare-maare, o ung in fiecare seara cu crema, ajutata si de Stefania-insista sa faca ea asta, il pupa pe bebe, ii rade si se "joaca" deja cu el. Acum sunt in conc. de odihna, cred ca prenatal imi iau din 1 aprilie. Dupa ce stai si tu acasa, tare as vrea sa ne vedem.
lui Norby.
Mariana, sunteti bine?? kiar atat esti de ocupata sau nu mai ai kef de forum??? mersi de mailuri, mishto toate

Rolo tizule, spor la treaba si succes cu campania de Pasti. Deci mereti la Comarnic in vikend?? lasa ca va fi frumos![]()
Sa inteleg ca Ilenuta mere de-a bushilea?? bravo ei!!
Stefania a mers asa pana la 1 an si 1 luna, mai mergea sprijinita de dulapuri, dar atunci numai si-a dat drumul in picioare. suupermomente
Manu, ce mai face Luca?? La job s-au mai linistit apele?? 
Criss, abia astept sa ne vedem, vb. deseara, ok??
Svety, 
si nu in ultimul rand, La Multi Ani, Daniel!!
sa te ocroteasca Dumnezeu toata viata!!
aaa, si Simonaaaa, multumesc de zambile, mi le-am insushit pe toate, cate ne-ai trimis!! 
tare as vrea si eu o gradinitza cu flori.... de aia incerc sa-mi fac balconul cat mai bogat, dar nu sufocant. Daca aveti idei, va rog sa nu conteniti sa-mi dati. Deocamdata seman panselute si flori de piatra, apoi sa vad.
va pup pe toate si va doresc un sf. de sapt. cat mai luminos si fericit!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
28 sapt.+
roxana1974 spune:
Ciao gagici!
Stanca, am modificat titlul topicului nostru. Ma inscriu si eu sa donez 50 de lei, dar numai in 16 aprilie.
Simo, cand ne putem intalni?
Mai viu...
Roxa
svety spune:
Rolo, da pacat ca nu-i sefa mare
... e sefa de birou, da oricum am mult de lucru si cum zice Stanca 0 beneficii. dar stiu ca asa o pot ajuta.
Mai fetelor! dar unde-i madam Tache? sa nu mai zic de Florina... macar ceva zvonuri? nu ati vazut-o pe vreun afis la teatru?
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
buna dimineata
In primul rand La multi ani sotiorului de Raluca, Rares!!ii dorim din suflet multa sanatate si numai bucurii alaturi de minunata lui familie!
multumim de cafelutza Stanca, Mihai se pregateste sa-l sune pe Bogdan sa povesteasca, zicea ca ii e dor de cand n-au povestit, se pare ca-s tare compatibili barbatii noastrii![]()
eu n-as vrea sa va amarasc, dar sunt cumplit de trista.bunicul meu e din nou in spital, f rau.mi se rupe sufletul, se chinuie si are o vointa extraordinara de a trai.am crescut alaturi de bunici si-s f apropiata de ei, de cand am inceput sa-i pierd e cumplit.eu sunt cumplit de sensibila la tot ce el legat de familie asa ca trebuie sa va spun ca sufar si ca niciodata nu voi fi pregatita sa pierd pe cineva indiferent de varsta.
am o stare apasatoare si Mihai se straduie din rasputeri sa ma invesealsca...
pe de alta parte am niste reusite la job, se pare ca evaluarile imi sunt f pozitive si ca pina acum am facut treaba buna,sper sa fie si mai departe ca e un vom imens si un ritm infernal.sunt fericita totusi ca am reusit pina acum sa imi respect promisiunea initiala de a fi dupamasa la ore decente acasa langa fete.
ma duc sa termin cu papa, sunt acasa cu Sofi care face nani, restul trupei e la cumparaturi.
pupici
carrie spune:
iarasi eu, ma tot trezesc...
Ralu daca as avea timp ti-as face eu milioane de referate in engleza ca-mi iese pe urechi de cat am parte de ea![]()
Yagmur spune:
Pe fuga... asa cum v-am obisnuit
Stanca, oferta de cafea e valabila si astazi???? Am nevoie de una 
Carrie, imi pare tare rau ptr bunicul tau... eu nu am avut parte decat de o bunica, si tare mult mi-as fi dorit sa ii am pe bunici langa mine... Felicitati pentru realizarile profesionale
Rolo, la munca e foarte mult de munca, alt colectiv, alt sef.. de aceea nu gasesc timp de nimic
A venit sefu'
Pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca