Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by puisorul

Buna seara.
Am ceva probleme cu ochisorii fetitei mele si vreau sa merg la dr. Vladutiu. Am gasit adresa cabinetului dar nu am numar de telefon. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Buna dimineata vecina!

Nu stiu despre dr Vladutiu, am vrut doar sa te salut!

Pentru restul fetleor si copiilor si Desigur cafea la tot poporul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza.
Olim, bine ai revenit... e tare scump baietelul tau....
Raluca, ai grija.... sper ca te simti mai bine astazi; te pup
Puisorul, la cabinet are nr de tel 0264/532 874 - sa incerci sa te programezi ca e coada mare...
Cristiana, trebuie sa le facem cunostinta... cat de curand
Pupici.... ca azi am la treaba
P.S. Merci mult pentru aprecierile legate de Luca...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

buna dimineata si de la noi
ralu, ai grija de tine
yagmur
pupam toate clujencele

mami si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Servus fetelor!
Sunt asa de emotionata .Tocmai am venit de la casa si am intrat si eu prima oara in casa mea.Doamne ce senzatie!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, ma bucur mult ca traiesti senzatii asa faine, suuper Deci ati avansat cu lucrarile la casa si esti incantata

Manu, spor la munca, se pare ca tot asa bizi esti acolo... Stii ce spunea Stanca, mai spune-i sefului sa-ti dea pauza de forum, ca ne e dor de tine lui Luca si tie

De Mariana ce mai stiti?? sper sa fie bine, dar tare dor imi e de ea si de postarile ei din miez de noapte...

Cris, sper sa ne vedem in vikend, ca tare ne e dor de voi... Stefi vb. intr-una de Thea, deci tre' sa le mai punem de-o-ntalneala. spor la munca si sanatate multa!!

Erikaaaaa, unde esti si ce mai faci??? daca ai ramas acasa crezi ca poti trage kiulu' de la forum??? ia vino si iscaleshte, sa stiu ca esti bine cand ne vedem???

pup toata gashca, mai fug in pat o ora, apoi la treaba

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras 30 sapt.+

Mergi la inceput

Da Raluca senzatiile au fost luna asta de la agonie la extaz.Cred ca extazul mare va fi atunci cand ne vom muta ca Doamne multe mai avem de lucru.

Mergi la inceput

Stanca ce ma bucur! Io inteleg perfect. Stii ca mie mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut primele doua dale de gresie puse in casa. De-acum incolo vei fi foarte ceea ce nu-i rau deloc.
Apropo de ocupata ... deschidem lista de campanie? Cine, cat, cand?
La ce cumparaturi te / va gandesti/ganditi?

In acelasi ton de vesti emotionante, azi la 12 s-a nascut copila muuuuult dorita a unor prieteni, in urma unei fertilizari in vitro. O cheama Maria, are 3,5 kg si 52 de cm si daca aveti un gand bun de risipit zice-ti un "doamne-ajuta" ca mare rasplata s-a petrecut. Ufff, ca acusa mi se umplu ochii de lacrimi iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc mult Yagmur.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Simona ce frumoasa veste.Bun venit Mariei si sa aiba o viata minunata!
Stiu ca ma intelegi ca si tu ai fost destul cu bagaju' la usa.Azi ma plimbam ca proasta pritre ziduri, sufla un vant de mama focului si nu imi venea sa cred ca sunt acasa.Nu stiu daca era vantul sau emotia dar mi-au dat lacrimile.Cert e ca de emotie era sa cad unde era mai mare mizeria ca normal ca n-am vazut o treapta.

Referitor la campanie chiar trebuie sa facem o lista si musai sa mergem pana la calugarite sa le intrebem ce au nevoie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Simona ce frumoasa veste.Bun venit Mariei si sa aiba o viata minunata!
Stiu ca ma intelegi ca si tu ai fost destul cu bagaju' la usa.Azi ma plimbam ca proasta pritre ziduri, sufla un vant de mama focului si nu imi venea sa cred ca sunt acasa.Nu stiu daca era vantul sau emotia dar mi-au dat lacrimile.Cert e ca de emotie era sa cad unde era mai mare mizeria ca normal ca n-am vazut o treapta.

Referitor la campanie chiar trebuie sa facem o lista si musai sa mergem pana la calugarite sa le intrebem ce au nevoie.

Mergi la inceput