Cum inregistrez pe dvd de pe youtube ?

Cum inregistrez pe dvd de pe youtube ? | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Vreau sa inregistrez pe dvd diferite filmulete de pe youtube dar nu stiu cum sa fac. Am programul Nero. Mai am nevoie si de altceva ? E necesar sa-mi fac un cont pe youtube ca sa pot inregistra de la ei ? Multumesc tare mult !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

daca filmulete sunt pe site nu poti inregistra nimic de la ei , trebuie sa le descarci la tine in computeri apoi le arzi cu nero pe dvd. Dar nici sa le descarci la tine in computer nu te lasa ( cred ca e vb de copyright). dar baietii au inventat vixy.com

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Multumesc, Annie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca folosesti firefox le dai jos cu VideoDownloader (addon la FF)si apoi le transformi in avi sau mpg cu Freeze FLV to AVI.VideoDownloader

www.smallvideosoft.com/flv-to-avi/" target="_blank">Freeze FLV to AVI

later edit
Firefox,Videodownloader si Freeze FLV sunt toate absolut free.pe nea Nero inteleg ca il ai deja

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

quote:
Originally posted by espiritu

daca folosesti firefox le dai jos cu VideoDownloader (addon la FF)si apoi le transformi in avi sau mpg cu Freeze FLV to AVI.VideoDownloader

later edit
Firefox,Videodownloader si Freeze FLV sunt toate absolut free.pe nea Nero inteleg ca il ai deja

ai fost super simpatic ! Ca sa nu mai spun ca esti un adevarat fiindca mi-ai sarit in ajutor ! Multumesc din suflet ! Si raman datoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

quote:
Originally posted by espiritu

later edit

ai fost super simpatic ! Ca sa nu mai spun ca esti un adevarat fiindca mi-ai sarit in ajutor ! Multumesc din suflet ! Si raman datoare...

Mamica de copilasi nazdravani

Good things last forever.

holy moly.multumesc de aprecieri

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput