Telecomanda universala???
Am un TV Sony vechi de vreo 10 ani a carui telecomanda a cedat intr-un final in fata manutelor lui Luca. Nu mai functioneaza si sotul nu-i mai da de cap, asa cum a facut pana acum.
Ne gandim sa cumparam o telecomanda universala care functioneaza la orice (sau mai multe?) tipuri de TV-uri. Stiti sa-mi recomandati de unde si ce tip de telecomanda sa cumparam? Am inteles ca totusi sunt unele care nu functioneaza la orice TV. Cam cat ar putea sa coste una buna?
Multumesc tare mult si va rog sa ajutati o femeie aflata in nevoie (pentru ca o alaptez pe Ana sunt sechestrata la domitzil mare parte din timp si TV-ul ma mai "scoate in oras")!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Acelasi lucru l-am patzit si eu,am gasit universala la Cora,a costat 20 de lei,marca WELL.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
alina023 spune:
Multumesc din suflet! Chiar azi o sa merg la Cora sa caut.
Sa ai o zi frumoasa!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ManyHope spune:
Poate va functiona, dar ai sanse destule sa nu mearga! mai ales la aparatele mai vechi... insa pe strada Maica Domnului mi se pare, (pe la Lizeanu adica) sunt mai multe magazine specializate unde tin si telecomnezi sa sti = au cataloage cu tipurile de televizoare si ce se potriveste la care, asa ca daca te duci acolo cu numele&tipul&modelul televizorului, oricat de exotic, ai sanse bune sa iti potrivesca ceva, iar daca nu-ti functioneaza la proba ti-o schimbe cu alta pana reusesti...
Succes oricum!
alina023 spune:
ManyHope, multumesc mult! Am cumparat din Cora si am avut sansa sa functioneze. Uuufff...ce usurare!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alex_ioanid spune:
fiindca tot s-a deschis subiectul asta. acum vreo 2-3 ani am cumparat un teleizor, marca Plainium, pentru bunici... ei il tineau intr-o camera in care iarna nu mergeau si acolo au tinut si telecomanda. Probabil ca din cauza ca era frig, s-au stricat circuitele telecomenzii si acum nu mai vrea sa mearga. am dus-o de doua ori la reparat si de fiecare data acelasi lucru: un cablu dezlipit. acum nu se mai poate lipi nici acel cablu, si de aceea am tot cautam sa le iau alta telecomanda. problema este ca acele televizoare au fost facute intr-un nr limitat (nu mai stiu exact de ce) si nimeni nu a conceput si tel universala care sa functioneze. am cautat peste tot: craiova, valcea, timisoara, bucuresti, pitesti... nu e si pace... ce sa fac?
cici spune:
alex_ioanid, i-am aratat sotului meu ce ai scris pentru ca el se ocupa cu asa ceva, nu e amator, si daca-mi trimiti PM cu ce scrie pe capacul tv-ului :-marca, tip ,model ,iti poate da un sfat,sau chiar o telecomanda daca are in stoc.