Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 18
Shose spune:
Bertha tzi'am vazut minunea, frumoasa foc. Ce grijului o tzine Darius in bratze! Va
muult.
Cum va dscurcatzi?
Eli ce faci??? Cum e bb mik? Cumintzel?
Liana nu mai apari? Te urmaresc
si abia astept sa aflu ce ascunde burtica ta. 
Fetelor, va doresc sa primiti de la Mos Nicolae oate cadoutele frumoase din lume! 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
elilov3 spune:
seara buna fetele
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor de galerie si de urari 

noi suntem bine avem colici, plangem ne mai zbenguim si tot asa....de vaiat de sugar si de lauza....eu zic ca ne descurcam destul de acceptabil...ne ajuta si tatii...o sa caut povestea nasterii lui balacila si o sa ii dau copy..insa nu acuma.....in cl a fost mult mai dureros ca la prima cezariana 
si ca sa ne vedeti minunea laturez link catre pozici
http://good-times.webshots.com/album/568923675QjVKKI
http://good-times.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12
sanatate si numai bine va urez...sper c aintelegeti lipsa mea...bb s-a lipit efectiv de mine si eu de el ![]()
va imbratiusez si va pupacesc 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
lorena_andreianu spune:
Iuhuu fetele! Ma mai stiti? De 2 zile umblu bezmetica p'aci si nu va gaseam! Am si uitat unde va strangeti!
Ce-mi vad ochii? A nascut Andreea! Felicitari mamico si sa va traiasca printesa. Darius cred ca e f incantat de papusica.
N-am apucat sa citesc decat o pagina din ce ati scris de atata timp de cand n-am mai intrat.
Eu nu mai am vreme de nimic... Miron e la grupa mijlocie, am avut ceva probleme de readaptare la gradi cu el dar acum e ok. Beleaua e ca in martie ne mutam, deci va schimba si scoala si iar o luam de la capat... A facut 4 ani in oct.
Stefanul mic a crescut, face un an pe 2 ian. E un scump ranjit si mancacios. I-am avut tot bolnavi pe amandoi din sept incoace (ca deh, nu se poate sa nu ia cel mic de la cel mare). Asta micu abia ieri a terminat antibioticul ca a facut complicatii de la o laringita!
Noi asa si asa. Cum ziceam mai sus suntem pe punctul de a semna contractul. ne mutam la casa ca nu se mai poate. Sper sa fie bine, va spatiu va fi slava-domnului si mai ales ca ne vom adapta in noul oras... Mi-e frica de schimbari asa radicale, dar cautam liniste, aer curat si... spatiu!
Sper sa apuc sa citesc din urma, va salut pe toate, va pup, mereu ma gandeam la voi. Mi-a scris si Smmiha, nu stiu daca stiti dar are gemeni.
Shose, pup Pipetica si saluta zuzele noastre de la mine.
Rodica, Doris, Camelia, Valeria, Deea, Liana, Zozela, Miha, va pup pe toate si pe cele pe care nu le-am amintit.
Vad ca mai sunt fete noi, ma bucur sa va gasesc si pe voi. Macar nu mi-ati simtit lipsa...
Nu stiu ce sa va mai scriu... ma duc sa citesc din urma sa ma pun la curent cu stirile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
lorena_andreianu spune:
Tot eu...
Ce-mi vad ochii? Liana gravida?! Felicitari si sa fie cu noroc, drak de olteanca!
Si te mutasi in Austria?! Ca nu ma prinsei pana la urma...
Si printre noile venite vad si pe Adrianka. Nu cred io ca se prinse, insa noi ne stim... am fost colege de liceu! Adriano, io sunt! tiza ta! Pupici lui Alex frumosul!
Ce drag imi e sa va citesc! acum realizez ca n-am mai intrat pe la voi din aprilie! Rusine sa-mi fie! 
Annita n-a mai intrat... ce stiti de ea?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
Shose spune:
Eli, bb Dimitrie e un frumos. Si creste repede. Te asteptam musai cu povestioara nasterii.
Lorena
pai ai cam lipsit. Si pe la clubul scutecelelor te asteptam. Imi pare rau ca i'ai avut pe cei mici bolnaviori, sper sa va gaseasca sarbatorile sanatosi si frumosi cum va stiu.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Haideti mai fetelor, un mesajel cat de mic, sa mai stim una de alta.
Marumih unde esti?
Mamici de bebici - Bertha si Eli unde sunt povestioarele nasterilor?
Pe Liana am inceput s`o urmaresc ca altfel, daca asteptam vesti acici ma lua inima de tot.
Zozeee where are u?? Blondutzu ce`ti face? Vrem pozici cu voi.
Restul fetelor?
Despre noi rezumat: avem 10 luni, mergem busilea sau tzinuta de mobila, iesit 2 dintzuci rautaciosi rau si cam atat.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, eu am tot intrat, dar cum n-am vauzt miscare multa...
Lorena, bine ai revenit!
Cum sa te uitam?! Rusinica, daca gandesti asa!
Acum sper sa intri mai des, sa nu mai lipsesti atata! Pupam dulce nazdravanii tai!
Unde va mutati?
Shose, inca n-am scris povestea nasterii.
Am tot vrut sa ma apuc macar de ea, dar n-am avut timp. Incerc sapt asta, dar nu promit. Auzi, cand o mai urmaresti pe Liana, mai spune-ne si noua, ca ne-am tot rugat de ea si degeaba.![]()
Liana, nu cred io ca nu mai bagi un ochisor la oltencute...chiar te lasa inima sa ne lasi in ceata?!
Nu stiu daca stiti ca eu si Eli am nascut in aceeasi zi, pe 12 nov, la ea programat, la mine nu. Si ea si bb Dimitrie sunt bine, cresc frumos si sunt f dragalasi.
Eu am fost ieri cu Ioana la dr pt ca-i reaparusera niste bubite pe fata, ceva generat de un stafilococ luat din maternitate.
Si ne-am dus de una si am dat de alta: are un punct dr puroi in gat, pt care i-a dat antibiotic. Sunt f trista pt ca nu ma asteptam la asta, nu are niciun simptom...e atat de micuta si deja ii dau antibiotic
sper sa nu-i afecteze imunitatea. Am fost toti raciti in casa, eu am tusit si inca mai tusesc...
Va pupam!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
camelia72 spune:
Salutare,dragi oltence!
Ma bucur ca mai intrati pe aici si mai dati vesti,incepusem sa cred ca s-a uitat subiectul!
toate mamicile si puiutii,sa va aduca mosu' tot ce va doriti!
Haideti sa ne inveselim un pic:
Tampax de la Mosu’
Un baietel intreaba o fetita:
- Ce-i vrei de la Mos Craciun?
- O papusa Barbie. Tu?
- Eu vreau un Tampax
- Tampax? Ce e asta?
- Nu stiu, dar la televizor zic ca daca il folosesti, poti merge la plaja oricand, te poti plimba cu bicicleta in orice zi, poti sa dansezi, sa mergi la piscina, tot ce vrei... fara ca nimeni sa-si dea seama!
Reuniune de familie
Un batran isi suna fiul in pag de Sarbatori:
- Fiule, nu vreau sa te supar acum, de Craciun, insa trebuie sa-ti spun ca eu si mama ta am hotarat sa divortam.
- Cum asa?
- Simplu, nu ne mai iubim.
Tanarul inchide telefonul, isi suna sora. Disperata, sora isi suna parintii si ii anunta ca pleaca chiar acum spre casa lor impreuna cu fratele.
Batranul inchide telefonul si ii spune sotiei.
- Gata, vin de Craciun. Acum trebuie sa ne gandim ce le spunem ca sa vina si de Pasti.
Shose spune:
Camelia
tare! Un tampax fermecat parca as vrea si eu!
Bertha uffff...cum a facut ea asa mica infectie in gatutz? Sa stii ca am mai auzit de bb asa mici car au luat antibiotic si nu s'a intamplat nimic. Tre' sa scapa cat mai repede de infectie, asta e cel mai important. Cum sa nu stiiiiim noi ca amandoua ati nascut in aceeasi zi?? 
De Liana stiu ca e bine si ea si burtica, am cautat'o la odisee aseara! ![]()
Si de Zoze m'am uitat acum ceva timp si erau bine si ei.
Miss u Zoze!
Fetelor, abia astept Craciunul! Sunt curioasa cum reactioneaza Pipe la brad
.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
bertha spune:
Camelia, super-tari bancurile!
Revin cu rugamintea sa ne arati pozeeeeeeeeee!
Shose, cred ca toti am luat raceala de la Darius care tot tuseste, cu mici pauze, inca din octombrie. Am batut nu stiu cate cabinete medicale cu el, raspunsul e acelasi, plamani curati, bronhii la fel, gat curat, da' el tuseste.
Am luat si eu virusul (sau ce-o fi fost) si pana la urma si mititica. Bine ca am fost la dr pt bubite, ca altfel poate se agrava.
Vrei sa stii ce-o sa faca Pipetzica cu bradul? Pai o sa vrea sa traga de globuri, beteala si instalatie, o sa faca gurita pana la urechi cand o vedea beculetele si tu o s-o pazesti sa nu traga pomul peste ea.

Am dat si eu peste un mesaj al Lianei de unde am dedus ca are in burtica un baietel de vreo 16 sapt, daca nu gresesc (in privinta varstei).
Eu abia astept sa mergem la mare cu gandaci!!!!!!! Si, in general, sa fie cald si sa ne putem plimba muuuult!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze