tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Gabi sarbatoriti si voi pastele, duminica asta ? Drept sa-ti spun, eu i-am luat Isabellei iepuras de ciocolata, altceva nimic...
, mai are o sansa la pastele ortodox 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Gabi_K spune:
noi sarbatorim acum purim si pastele catolicilor, iar peste 4 saptamani pastele ortodocsilor si a evreilor, sa fie toata gama de sarbatori:)
Tare mult s-au adunat la un loc sarbatorile, nici nu prea avem timp sa vopsim oua duminica, ma bucur daca termin maine curatenia. Sau poate termina mama, dar atunci eu tb sa ies afara cu ei, sa-i mai obosesc un pic, ca prea multa energie acumuleaza in organism:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
gabitz78 spune:
danelutza - sper s anu fie prea tarziu, iti ofer un vin fiert...ca tuica n-am!
![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Ne-am intors de la intalneala.A fost super
Ne-am facut noi prieteni si suntem foarte incantati.
Gabi ce e aia purim?Scuza-mi ignoranta, dar m-ai facut curioasa.
Mei, la tuica aia fiarta tare m-as baga si eu, ca miroase bine 

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gabitz78 spune:
carmen - pai tocmai zisesem ca n-am tuica, doar vin fiert!
cred ca nu mai puteai citi de la abur!
![]()
pupare.somn usor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
carmen - pai tocmai zisesem ca n-am tuica, doar vin fiert!cred ca nu mai puteai citi de la abur!
pupare.somn usor.

daca vrea tuica, beau eu tot vinul
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
Gabi bine ca mi-ai adus aminte de vopsit ouale, ca sigur uitam miine
.

Eftimie C. spune:

Da' nu v-ati trezit?
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
carmen - pai tocmai zisesem ca n-am tuica, doar vin fiert!cred ca nu mai puteai citi de la abur!
pupare.somn usor.
daca vrea tuica, beau eu tot vinul
Mey, mie imi era pofta de tuica fiarta!Si drept urmare, azi am sa-mi cumpar si-mi fac acasa
Ce-o sa ma mai rugati sa va trimit si voua ceva abur

Carmen E. si
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Da' nu v-ati trezit?quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
pupare.somn usor.
daca vrea tuica, beau eu tot vinulMey, mie imi era pofta de tuica fiarta!Si drept urmare, azi am sa-mi cumpar si-mi fac acasa
Ce-o sa ma mai rugati sa va trimit si voua ceva abur
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
vreau si eu o tuiculita
, ca iar am facut febra asta noapte Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Eftimie C. spune:
Danelutza multa sanatate.Acuma, serios, poate n-ar strica sa-ti faci o tuica fiarta si o frectie, ca sa te simti mai bine 

Carmen E. si