tauroaice(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabi sarbatoriti si voi pastele, duminica asta ? Drept sa-ti spun, eu i-am luat Isabellei iepuras de ciocolata, altceva nimic... , mai are o sansa la pastele ortodox

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noi sarbatorim acum purim si pastele catolicilor, iar peste 4 saptamani pastele ortodocsilor si a evreilor, sa fie toata gama de sarbatori:)
Tare mult s-au adunat la un loc sarbatorile, nici nu prea avem timp sa vopsim oua duminica, ma bucur daca termin maine curatenia. Sau poate termina mama, dar atunci eu tb sa ies afara cu ei, sa-i mai obosesc un pic, ca prea multa energie acumuleaza in organism:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danelutza - sper s anu fie prea tarziu, iti ofer un vin fiert...ca tuica n-am!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ne-am intors de la intalneala.A fost super Ne-am facut noi prieteni si suntem foarte incantati.
Gabi ce e aia purim?Scuza-mi ignoranta, dar m-ai facut curioasa.
Mei, la tuica aia fiarta tare m-as baga si eu, ca miroase bine

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carmen - pai tocmai zisesem ca n-am tuica, doar vin fiert!cred ca nu mai puteai citi de la abur!
pupare.somn usor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

carmen - pai tocmai zisesem ca n-am tuica, doar vin fiert!cred ca nu mai puteai citi de la abur!
pupare.somn usor.

daca vrea tuica, beau eu tot vinul

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Gabi bine ca mi-ai adus aminte de vopsit ouale, ca sigur uitam miine .

Mergi la inceput

Da' nu v-ati trezit?

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:

pupare.somn usor.

Mey, mie imi era pofta de tuica fiarta!Si drept urmare, azi am sa-mi cumpar si-mi fac acasa
Ce-o sa ma mai rugati sa va trimit si voua ceva abur

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Da' nu v-ati trezit?
quote:
Originally posted by Danelutza

quote:

pupare.somn usor.

Mey, mie imi era pofta de tuica fiarta!Si drept urmare, azi am sa-mi cumpar si-mi fac acasa
Ce-o sa ma mai rugati sa va trimit si voua ceva abur

vreau si eu o tuiculita , ca iar am facut febra asta noapte

Mergi la inceput

Danelutza multa sanatate.Acuma, serios, poate n-ar strica sa-ti faci o tuica fiarta si o frectie, ca sa te simti mai bine

Mergi la inceput