tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabi_K spune:
Carmen, cum faci asta? ii astupi guritza???
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Eftimie C. spune:
Buna!
As vrea sa va lamuresc, dar mai intai trebuie sa-mi dau eu seama cum se face
Edi are tendinta sa respire doar pe gura.Adica sta tot timpul cu gurita deschisa si nu foloseste nasucul.Dr. ala e cam mistocar si ma enerveaza, dar iol lasam sa vorbeasca ca doar de aia are diploma ![]()

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
jenn spune:
Am aparut si eu,cu primavara astronomica...Lexi imi pare bine ca a disparut,la doctor ai fost ,parca azi era?Am cumparat deja bilete pt in vara,deja mi s-a facut frica..noi doua si zborul e cu escala.Asta e singura varianta care sa ne aduca aproape de buni.Aveti idee cum e aeroportul din Timisoara,acolo vom sta mai mult de o ora!Of,sa se incalzeasca odata ca nu mai pot!Sanatate!
Danelutza spune:
Carmen si a mea mai sta cu gurita deschisa, dar ce sa-i fac sa i-o astup
. O sa creasca si o sa invete sa o inchida ![]()
Jenn noi tot la Timisoara schimbam avionul. E bine in aeroport, dar daca vrei sa bei apa sau sa faci pipi, cel putin asa a fost anul trecut, dupa ce ai intrat... nu te mai lasa sa iesi, a trebuit sa asteptam pina dupa decolare ca sa faca Isabella pipi
. Poate totusi s-a mai schimbat, ca erau in renovare si era o salita mica de asteptare. Acum doi ani am stat intr-o sala mare si nu au fost probleme.
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

ruxandra_sb spune:
Asta cu respiratul pe gura este un subiect f serios... noi ne chinuim mult de tot cu Matei.
Din caza polipilor si a nasului mai mereu infundat s-a obisnuit sa respire pe gura, respectiv sa stea mai mereu cu gura deschisa. Situatia persista si la aproape un an dupa operatia de polipi.
Ceea ce pune mai multe probleme: polipii se pot reface, se deformeaza gura/dentitia/maxilarele.. nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Un organ nefolosit pt ceea ce ii este destinat sa faca se atrofiaza cumva. Atat medicul ORL care l-a operat, cat si dentistul, cat si pediatra care-l are in grija de la nastere, ne-au atentionat sa-l facem cumva sa tina gura inchisa, respectiv sa respire pe nas.
Suntem mereu cu gura pe el. Facem exercitii de respirat pe gura.. dar imediat uita
De vreo 2 ori -in disperare de cauza- i-am pus si leucoplast. Cel mai rau este ca doarme cu gura deschisa, respirand pe gura,... si noaptea nici n-avem ce sa-i facem.
Na ca mi-ati dat idei.. sa intreb si pe altii daca si cum au rezolvat problema. Multumesc. 
Are mama doi flacai..
Matei (6) si
Grigore (1)
gabitz78 spune:
acum am inteles...
![]()
azi eliza n-a tusit deloc!
s-o tina tot asa!
pupici si sanatate tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Din caza polipilor si a nasului mai mereu infundat s-a obisnuit sa respire pe gura, respectiv sa stea mai mereu cu gura deschisa.
Ceea ce pune mai multe probleme: polipii se pot reface, se deformeaza gura/dentitia/maxilarele.. nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Un organ nefolosit pt ceea ce ii este destinat sa faca se atrofiaza cumva. Atat medicul ORL care l-a operat, cat si dentistul, cat si pediatra care-l are in grija de la nastere, ne-au atentionat sa-l facem cumva sa tina gura inchisa, respectiv sa respire pe nas.
Cam asta ne-au spus si noua la ORL, dar explica-i si copilului ca oricum face cum vrea el

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
Ufff, m-ati speriat, a mea tine gurita deschisa, dar asa "de gura casca". Sanatate la copilasi 

Eu dupa ce am facut asta noapte febra, acum m-a luat tremuriciul, ma lasa trei minute, apoi ma zgiltiie din nou. Mi-am pus o cana cu lapte fierbinte si miere, poate ma mai incalzesc
. si-n casa e cald, ca am facut si focul in camin, mi-am fript fundul stind linga foc si tot degeaba 
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

gabitz78 spune:
danelutza - of, multa sanatate!bea multe lichide, vitamina c, paracetamol, aspirina...sa nu te apuce bolitul!pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Danelutza spune:
Multumesc Gabitza sigur ma paste ceva, ca vad ca nu m-a lasat nici cu lapte cald, acum incep sa fac febra
. Am luat niste medicamente, ma duc sa mai iau una. Si miine si poimiine am o groaza de facut, ca duminica e pastele sotului
si mai avem si musafiri