tauroaice(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Carmen, cum faci asta? ii astupi guritza???

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
As vrea sa va lamuresc, dar mai intai trebuie sa-mi dau eu seama cum se face Edi are tendinta sa respire doar pe gura.Adica sta tot timpul cu gurita deschisa si nu foloseste nasucul.Dr. ala e cam mistocar si ma enerveaza, dar iol lasam sa vorbeasca ca doar de aia are diploma

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Am aparut si eu,cu primavara astronomica...Lexi imi pare bine ca a disparut,la doctor ai fost ,parca azi era?Am cumparat deja bilete pt in vara,deja mi s-a facut frica..noi doua si zborul e cu escala.Asta e singura varianta care sa ne aduca aproape de buni.Aveti idee cum e aeroportul din Timisoara,acolo vom sta mai mult de o ora!Of,sa se incalzeasca odata ca nu mai pot!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Carmen si a mea mai sta cu gurita deschisa, dar ce sa-i fac sa i-o astup . O sa creasca si o sa invete sa o inchida

Jenn noi tot la Timisoara schimbam avionul. E bine in aeroport, dar daca vrei sa bei apa sau sa faci pipi, cel putin asa a fost anul trecut, dupa ce ai intrat... nu te mai lasa sa iesi, a trebuit sa asteptam pina dupa decolare ca sa faca Isabella pipi . Poate totusi s-a mai schimbat, ca erau in renovare si era o salita mica de asteptare. Acum doi ani am stat intr-o sala mare si nu au fost probleme.

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asta cu respiratul pe gura este un subiect f serios... noi ne chinuim mult de tot cu Matei.

Din caza polipilor si a nasului mai mereu infundat s-a obisnuit sa respire pe gura, respectiv sa stea mai mereu cu gura deschisa. Situatia persista si la aproape un an dupa operatia de polipi.

Ceea ce pune mai multe probleme: polipii se pot reface, se deformeaza gura/dentitia/maxilarele.. nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Un organ nefolosit pt ceea ce ii este destinat sa faca se atrofiaza cumva. Atat medicul ORL care l-a operat, cat si dentistul, cat si pediatra care-l are in grija de la nastere, ne-au atentionat sa-l facem cumva sa tina gura inchisa, respectiv sa respire pe nas.

Suntem mereu cu gura pe el. Facem exercitii de respirat pe gura.. dar imediat uita De vreo 2 ori -in disperare de cauza- i-am pus si leucoplast. Cel mai rau este ca doarme cu gura deschisa, respirand pe gura,... si noaptea nici n-avem ce sa-i facem.

Na ca mi-ati dat idei.. sa intreb si pe altii daca si cum au rezolvat problema. Multumesc.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

acum am inteles...
azi eliza n-a tusit deloc!s-o tina tot asa!
pupici si sanatate tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Din caza polipilor si a nasului mai mereu infundat s-a obisnuit sa respire pe gura, respectiv sa stea mai mereu cu gura deschisa.
Ceea ce pune mai multe probleme: polipii se pot reface, se deformeaza gura/dentitia/maxilarele.. nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Un organ nefolosit pt ceea ce ii este destinat sa faca se atrofiaza cumva. Atat medicul ORL care l-a operat, cat si dentistul, cat si pediatra care-l are in grija de la nastere, ne-au atentionat sa-l facem cumva sa tina gura inchisa, respectiv sa respire pe nas.

Cam asta ne-au spus si noua la ORL, dar explica-i si copilului ca oricum face cum vrea el

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Ufff, m-ati speriat, a mea tine gurita deschisa, dar asa "de gura casca". Sanatate la copilasi

Eu dupa ce am facut asta noapte febra, acum m-a luat tremuriciul, ma lasa trei minute, apoi ma zgiltiie din nou. Mi-am pus o cana cu lapte fierbinte si miere, poate ma mai incalzesc . si-n casa e cald, ca am facut si focul in camin, mi-am fript fundul stind linga foc si tot degeaba

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danelutza - of, multa sanatate!bea multe lichide, vitamina c, paracetamol, aspirina...sa nu te apuce bolitul!pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Multumesc Gabitza sigur ma paste ceva, ca vad ca nu m-a lasat nici cu lapte cald, acum incep sa fac febra . Am luat niste medicamente, ma duc sa mai iau una. Si miine si poimiine am o groaza de facut, ca duminica e pastele sotului si mai avem si musafiri

Mergi la inceput