tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
'neata si o cafea sa va taie greata 

Carmen doar cinci kg am slabit, ca am mai mincat pe linga si din alea, cica in caz de urgenta
, la mine urgenta a fost cam deasa
. Dar promit ca tura viitoare stau cuminte si nu ma dau la "interzise" 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

silar spune:
Taty al nostru lucreaza in Viena, si tot taty este din Iasi , deci Mariuta o sa stea cu parinti lui de paste, ce sa-i fac daca e micuta, e prea dificil sa ma plimb singura cu amandoi.
Pup si sa aveti o zi frumoasa dragi tauroaice.
La mine maine incepe sezonul berbecutelor cu Ziua Mariutei, apoi ziua soacrei, ziua mamei mele, si apoi ziua nasei mele (nu toate in aceeasi zi - sigur).
Eftimie C. spune:

Chiar daca sunt treaza de ceva ore,am stat cu ochii pe Summit si mi-am savurat cafeluta.
Danelutza cele 5kg nu le-ai pus inapoi, nu?
Aud tot mai multe fete ca pun la loc kg-le dupa tot felul de diete
Silar pai maine trebuie sa faci cinste pentru Mariuta 
Mihaela, Gabitz, Gabi, Jenn,andreea va
si va astept la barfa.
Ma uitam la listuta noastra si ma intrebam unde-s restul tauroaicelor?Dece nu ne mai onoreaza cu prezenta?
Las' ca ne intram acusi in zodie si poate baga si ele nasucul pe-aici.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mihaela, bine ai venit printre noi!
Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu a mea.![]()
Noi am avut parte de un week-end frumos asa ca am profitat din plin si am stat o gramada la locul de joaca.
Carmen, f frumoase pozele. Asa chef mi-ai facut de iesit in natura!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
mhldvrc spune:
Frumoasa fetita, sa-ti traiasca!
Fetelor, inseamna ca am baiat frumos, daca-ti crezut ca este Tina(asa-i mai spun eu). Ce sa va spun de cand era bebe lumea credea ca-i fata.
E frumos afara, poate mai tarziu un pic plecam in Herastrau(trebui sa intru in vre-un site, ceva sa nu fie perimetru-nchis... cu summitul asta....). Mihai vrea cu skate-ul si Tina cu rolele(iar ma plictisesc de moarte, sa patinez stiu, cu role n-am incercat).
Sa nu uit si Tina-i rockerita convinsa, iar pletutele-s traditie de familie si sotul meu are.
Mamica de fetita si baietel
gabitz78 spune:
hop si eu.
azi am fost foarte ocupata!
am poze noi, daca vreti sa va uitati!
mihaela, carmen - vazut, placut!![]()
mihaela - stai pe langa herastrau?????ca poate ne intalnim...
pupici dulci.ma cheama datoria!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Hei, Gabitz am vazut niste poze frumoase
L-am remarcat pe tati cel mandru de fetita lui![]()
POza mea preferata ramane aia cu "omuletul de zapada"
Va
pe toate si fug la bucatarie, ca azi luam mai tarziu masa ca am fost in vizita.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Danelutza spune:
La multi ani, Mariuta !
Sa cresti mare ingeras, sa fii tot timpul vesela iar sanatatea, bucuriile, fericirea si norocul sa te insoteasca mereu pe drumul vietii !
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

anangel_lexi spune:
La multi ani, Mariuta, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Mihaela, multumesc. 
Gabitz, Doamne ce dulce e Eliza! Sa m ai pui poze cu ea!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
gabitz78 spune:
la multi ani mariuta!multa sanatate, fericire si viata lunga si frumoasa alaturi de cei ce te iubesc!
silar - eu astept ceva....bunatati!![]()

sunt cam in criza de timp.eliza nu prea mai doarme ziua, deci trebuie s-o distrez!azi am "muncit" mult...am rufe la spalat, am spalat un maldar de vase, acum am pus supa la fiert...asa ca pot sta cateva minute p-aici!hai ca mi-au murit laudatorii!![]()
ruxandra.....pe unde umbli????
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/