vrem un bebe

vrem un bebe | Autor: eis

Link direct la acest mesaj

am o fetita de 12 ani dintr-o casatorie anterioara si mai vreau un bebe cu actualul sot(el nu are copii)eu am 38 ani si el are 40 ani.incercam sa facem un bebe de vreo 3 ani si nu reusim.in urma analizelor eu am estradiol marit iar progesteronul este scazut.el are oligoastenospermie.pana acum am folosit produse naturale:eu mladite de zmeur,donavital,spirulina,extr.de branca ursului,iar el napraznic,extr.de branca ursului si spirulina.am fost la medic si ne-a zis ca trebuie facuta inseminare ca sa se produca sarcina mai repede.oare pe cale naturala nu se poate?la inseminari se poate ajunge la sarcini gemelare...ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

eis
Ar trebui sa iei si tu napraznic pt progesteron scazut ( si eu am la fel si iau napraznic capsule).
CAnd progesteron-ul este scazut Nu poti sustine sarcina.

Ai facut monitorizare? ovulezi ?

In ceea ce priveste sotul - ar trebui sa ia Power Potent
Da-i si telina multa- naturala/capsule/tinctura

Poti obtine gemeni prin inseminare - acum depinde de noroc.

Succes.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Trompele le-ai verificat?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanciova spune:

Dragi fete, sunt ”aspiranta incepatoare” ca sa zic asa - adica am 31 de ani, o istorie cu anexite si operatie de chist ovarian, o MAAARE groaza de medici ginecologi si niciun fel de experiente privind teste sau proceduri legate de infertilitate. Nu ma deranjeaza consultatia in sine cat faptul ca medicii la care am fost in Sibiu nu par sa aiba abilitati de comunicare de vreun fel. Ultimul ”verdict” in noiembrie anul trecut a fost ”anexita cronicizata, trebuie sa luati anticonceptionale pt a pune ovarul in repaos si ne vedem peste 6 luni” Degeaba am protestat ca nu doresc sa iau anticonceptionale, degeaba am spus ca as dori un diagnostic mai clar privind cauzele infertilitatii...

Pe scurt as dori sa gasesc un medic in Sibiu care sa o inceapa cu inceputul - consult de baza, teste pas cu pas si prezentarea clara a procedurilor si a alternativelor. OK, imi zic ca si medicii astia saracii sunt stresati si nu au chef de paciente asa fixiste ca mine. As dori ajutor pentru a imi face tema inainte de un nou consult (evident, la alt medic) si anume:
* cum sa prezint medicului situatia mea (care de altfel e destul de simpla, pur si simplu nu stiu ce e cu mine )
* care sunt testele care se fac in astfel de situatii? Si care e ordinea?
* cum sa ma fac inteleasa ca INAINTE de baga orice fel de hormoni si chimicale in mine as dori sa stiu pur si simplu care este situatia in care sunt?

Astept un raspuns intelept

Cu mult drag de la Sibiu, Teodora B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Depinde foarte mult si ce inseamna oligoastenospermie in viziunea celui care a pus acest diagnostic. Noi am avut acest diagnostic si la 5 mil cu mobilitate 30%, si la 15 mil cu mobilitate 70%. Si desi la mine totul e in regula hormonale, ovulatie, trompe, cu aceasta spermograma tot nu reusim dupa foarte mult timp. Din punctul meu de vedere trebuie tratat sotul in primul rand, mai ales ca la el nimic nu e dureros, pe cand la noi, daca stau si ma gandesc la hsg ma ingrozesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

stanciova dupa parerea mea trebuie sa incepeti cu o spermograma (si apoi spermocultura, urocultura, hormonale, daca e cazul) a sotului, apoi tu trebuie sa faci cateva luni de monitorizare ecografica a ovulatiei(de obicei cam 3 luni), apoi daca totul e in regula pana in acest punct, faci HSG (sau laparoscopie) pentru verificarea permeabilitatii trompelor.

Mergi la inceput