Implant dentar

Implant dentar | Autor: IusIus

Link direct la acest mesaj

Buna, poate ma puteti ajuta. Mama mea a facut un implant dentar care nu i-a reusit (de fapt 2). Am inteles ca o eventuala greseala in aceasta privinta nu ar considera un malpraxis. Ar trebui sa ii fie returnati sau nu banii pe acel implant?

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Initial creeata de IusIus

Buna, poate ma puteti ajuta. Mama mea a facut un implant dentar care nu i-a reusit (de fapt 2). Am inteles ca o eventuala greseala in aceasta privinta nu ar considera un malpraxis. Ar trebui sa ii fie returnati sau nu banii pe acel implant?

Va multumesc!

Iustina

Sincer, nu stiu sa iti raspund la intrebare. Dar daca mama ta mai pastreaza chitanta sau bonul fiscal in urma interventiei , mai poate face ceva...in caz contrar, nu prea ai ce sa le faci. Majoritatea nu dau bon fiscal , si nu ai cum sa dovedesti ca ai dreptate.
Cunosc un caz similar , care nu a avut cum sa conteste in vreun fel,pentru ca nu avea nici o dovada a sumei platite.
Multa bafta oricum..
----------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IusIus spune:

Multumesc mult pentru raspuns. Din pacate nu i-a fost dat un bon fiscal...

Mergi la inceput