Militari? Anybody?
M-am mutat de curand in Militari, Apusului, partea dinspre Uverturii. Din balconul meu se vad niste vile si niste blocuri in constructie. Am impresia ca-s la capatul pamantului, metroul mi se pare infiorator de departe, abia s-a deschis un Angst, banci nu-s decat la vreo trei statii de autobuz mai incolo iar de Helpnet sau Sensiblu nu s-a prea auzit prin partea mea de cartier. Sunt dezorientata, habar n-am sa ajung nicaieri. Blocul in care locuiesc e in forma de l. Are sase scari. E plin de copilasi, roiesc peste tot. Oare nici una din mamicile lor nu e membru DC?
Sa vedem, cu cine beau si eu o cafea?
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
witchie, uite pe-aici vorbeau fetele cu ceva timp in urma.
poate te sfatuiesc ele pe unde gasesti anumite locatii din zona
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
am vazut dar ma gandeam ca invie
daca te-ai mutat tu in zona
trimite pm fetelor care scriau la el poate stau relativ aproape de tine
sincer si mie mi-e dor de Sebastian
asa prafuit cum este el ![]()
si cu pitica mica ce-ai facut? la ce gradi este acum?
si fug ca ma
ca eu nu-s din zona ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ralualexandrei spune:
Eu sunt aici oricand dornica sa vorbim si cafeaua imi plaaaaace.Stau la piata Veteranilor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Witchie spune:
Ralu, nice to meet you! Unde merg ai tai la gradi?
Monica, Irina merge la aceeasi gradi, facem o ora dimineata si o ora si ceva seara. Asta ma cam nemultumeste. De-aia as fi vrut sa aflu mai multe detalii despre noua noastra vecinatate. As muta-o la o gradi de stat, daca as gasi una mai aproape.
Deocamdata ma simt stinghera si nu stiu cum sa intru mai repede in bloc cand cobor din 178...
monica-elizabet spune:
Witchie, eu am predar la o gradi cand eram in tara Lorelei(era pe 1 mai) si acum mi-a spus tata ca s-a mutat in militari...nus tiu exact unde...e gradi particulara, daca vrei iti dau detalii dupa ce-l intreb pe tata...stiu din partea cealalta ca se preda in doua limbi romana-germana, educatoare sunt super faine si dragute au si after school pentru copilashi mai mari...insa eu nu stiu exact locatia asa cum am mai spus stiu ca este doar in Militari.
si ma bucur ca deja ai cu cine discuta la subiect...
La multi ani! pentru 8 Martie
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ralualexandrei spune:
Chiar langa mine se afla gradinitza 250,Robert acolo a fost si din toamna va merge si Maria,sper,eu am fost multumita de educatoare si de curatenie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Witchie spune:
Multumesc, Ralu, cam cati copii sunt in grupa?
Monica, da, poate imi trimiti un pm cand afli de la tatal tau. Am citit pe alt forum ca sunt relativ aproape de mine (cam 20 de min pe jos).
ralualexandrei spune:
Witchie sincer nu stiu acum,insa erau cam 25 de copii,ca deh gradinitza de stat.Alegerea iti apartzine![]()