Dentist bun in Brasov?

Dentist bun in Brasov? | Autor: Mirrella

Link direct la acest mesaj

Am nevoie sa imi recomandati si mie un dentist sau un cabinet stomatologic bun in Brasov...
Caut unul mai bun,sa imi reziste lucrarile,am destule de rezolvat prin gura,si care sa nu imi ia pielea de pe mine....ma puteti ajuta?

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdanaty spune:

un medic bun il gasesti la un cabinet de pe str.DEALUL MELCILOR,dupa politie.Se numeste dr.VESTINEANU,o doctorita f draguta care lucreaza bine.Eu mi-am facut lucrarea la dinti acum 5 ani si nu am nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Multumesc frumos,Magda,nu mai speram sa imi raspunda cineva...Intre timp mi-am facut programare la American Dent pe Zizinului,la recomandarea unei prietene,chiar maine merg la primul consult,sper sa fie ok.
Poate stie cineva sa imi spuna daca cunosc acest cabinet si ce parere au despre el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns familista spune:

Eu am fost super multumita de medicul de la Dental West pe str. Livada Vulturului(in cladire cu Pol.de Diagnostic Rapid) la doctorita Ileana Citiriga.Este o finuta si lucreaza foarte atent.
O recomand cu toata caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Multumesc de recomandare,intre timp am gasit si eu un dr foarte atent si dragut la American Dent,deocamdata sunt foarte multumita de lucrarile lui,sper sa si tina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns familista spune:

La American Dent am inteles ca sint preturi cam mari in general.

Mergi la inceput