Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)
Raspunsuri - Pagina 22
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
da,rama, ai dreptate,nu am vrut, dar totodata ma macina intrebarile.... ce se intampla cu mine..... mi-am dereglat cm? de la ce? closti sau duphaston??? sufar cu capul, stiu....
voi ce mai faceti, cum sunteti??va doresc o zi buna!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ramayanaa spune:
Mie de la progesteron mi-a intarziat. Mi-a si zis medicul ca de la asta intarzie. Dar oricum si fara medicatie, mi s-a prelungit CM de la 28 de zile la 30-33 si nu stiu nici eu de ce. Eu am intrat in perioada de pauza, luna asta cu siguranta, pentru ca exact pe cand ar incepe perioada fertila plec la un curs de specializare si ma intorc dupa o saptamana, asa ca pentru mine anul asta e cu siguranta fara bebe.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
galliciana spune:
fetelor, ziua 32. bun, dar mi-e rau, vine, trece,
dorm pe mine toata ziua......
ce sa mai cred???
ramayanaa spune:
Ti-am zis ca am o prietena la care s-a pozitivat testul abia in saptamana 6 de sarcina. Fusese si la ecograf si nu s-a vazut nimic, medicul a intrebat-o daca vrea sa-i dea ceva sa-i vina rusii. Acuma are fi-su deja 6 luni. Asa ca...mai stai putin, mai fa un test peste cateva zile...poate totusi ne parasesti.
galliciana spune:
auzi, rama, nu era vb ca mergem amandoua???![]()
tu vrei sa imi spui sa repet testul...
da, frumos dar al prietenei tale!!!
pupici la gagici!!!

ramayanaa spune:
pai pe mine nu ma astepta, ca la mine mai dureaza. ti-am zis ca luna asta nici o sansa, apoi luna viitoare, cine stie? ca eu nu stiu daca ovulez fara stimulare si acum nu mai am voie macar 3 luni sa fac nimic tratament.
asa ca du-te tu singurica la odisee, ca daca stai dupa mine...stai mult si bine...
galliciana spune:
hai,mai....

drept e ca, nici eu nu stiu daca ovulez fara, dar am raspuns la tratament, destul de bine. ufffff....
pupici la gagici!!!

crista_up spune:
LadyCooper
pot sa iti spun doar atat..eu am dat 35 de euro pe fiola adusa din szeget si o amica dea mea a comandat de la un nene de pe internet din Bucuresti si a platit cu tot cu curier 100 lei ptr cel de 5000 si 30 de lei ptr 1500..asa ca daca tot estio din bucuresti mai bine ia de acolo..plus ca si in ungaria se gaseste foarte greu..eu am o matusa care de abia a reusit sa faca rost...
Acum am fost la medic si am facut un eco..sa contatat ca am un floicul de 2.8/3 cm..am facut Pregnyl..am luat su Duphaston...iar seara asta partyy
..maine iara si tot asa..pimaine merg la eco din nou..asa ca pana atunci prestam..
va pup fetelor
Lady__Cooper spune:
draga crista,
merci pt raspuns, pretul de 35 euro e pentru ovitrelle, pregnylul e mult mai ieftin, dar e adevarat ca ovitrelle este bun si el pentru declansarea ovulatiei
ai grija ca duphaston nu se ia decat DUPA ovulatie si NU INAINTE pentru ca poate sa-ti impiedice ovulatia pe care doctorul incearca s-o controleze cu pregnyl
merci
galliciana spune:
buna,fetelor!!! voiam sa va spun ca am mai facut un test,
foooooooooooooooooooarte negativ!!

asta e!
ma simt rau, in continuare,greturi,pofte, tot tacamul, dar,cred ca numai duphastonul e de vina.
pupici la gagici!!!