Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Teodora, frumos ai scris, ne dai si noua multe sperante!

Rocsy, ce fac nezdravanii? S-au spart? Sper ca i-a "executat" Tutu cu proba de la sot!

Carmencar ai vb cu Tutu? Ti-a spus ce a gasit prin burtica ta? Sper ca esti in regula!

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

teodora, mi-au dat lacrimile la povestea ta ... recunosc ca imediat dupa botez , mi-am bagat nasul pe la "endometri...", ca sa vad poze cu mihnea , de la botez , si am aflat si de unde sunt nasii

sa va traiasca bijuteria , si poate asa cum ziceai , ii faci o surioara ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Teodora...am citit cu ochii in lacrimi, ce poveste frumoasa , off ce minunat e...multumim ca ne-ai impartasit din bucuria ta, ai alinat sufletele noastre triste, DD sa va ocroteasca.
O zi minunata va doresc dragi tutunici!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

rocsy2007, nu te mai necaji, si mie mi s-a intamplat la fel, dar se vor sparge ei. Ce dimensiuni au? Sa-l intrebi pe dr.T ce parere are, ca eu n-am reusit sa obtin un raspuns deel, dar dr. Matei zicea ca poate ar trebui sa fac stimulare cu altceva.

carmencar, felicitari, acum vine bebe repede!

teo, ce baietel mare si frumos ai, sa-ti traiasca. Sa stii ca m-am mai uitat dupa tine pe la cabinet, pe cand no 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Teo, m-a emotionat la lacrimi povestioara ta. Multumim fff mult ca te gandesti la noi, sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa fiti cei mai fericiti parinti.
Doamne ajuta sa reusesti sa ii faci o surioara lui Mihnutz.

Rocsy, fii optimista, ca trebuie sa se sparga !
Pup fetele dragi

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, azi sunt la Z1.asta e, pe de o parte ma bucur ca uite ca e a 3 luna de cand incerc sa fac monitorizare si nu am reusit pana acum deloc pentru ca exact in perioada mea fertila Dr. T era plecat din tara. Intrebarea mea este cand sa incep monitorizarea in situatia in care Z10 pica sambata, sa ma duc in Z9 sau direct in Z12? voi ce ziceti, cum e mai bine. O fi prea devreme sa ma duc din Z9, la un ciclu regulat de 29 de zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lali, imi pare rau de z1
sfatul meu , mai bine du-te in z9, decat in z12..sa vezi macar in prima luna , cum merg lucrurile

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lalitica, imi pare rau pentru z1. Eu te-as sfatui sa mergi din z9, chiar daca foliculul e mai mititel. Poate ovulezi mai devreme, cine stie? Eu de exemplu, la un cm de 27 zile, am ovulat si in z10 si in z13, ovulatii confirmate prin monitorizari la dr.T
Bafta multa

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor ce a va zic prea multe nu tiu ce a gait domnul doctor pentru ca nu a laat o pe mama a tea aproape de ala de operatie i domnul doctor a intrat imediat la a 2 operatie de laparo eu fiind prima i nu i mai aducea aminte foarte multe decat ca am avut trompele infundate dar maine dimineata o a l treez din nou cu telefoanele ca deja nu mai am rabdare pana marti cand ma duc a mi coata firele, in ret unt foarte bine problema ete ca eu deja ma treziem pe maa de operatie i anetezitul tipa a e mite mai repede i am imtit cand a inceput a ma coaa in dreptul buricului, apoi mi e umplue gura de aliva i incepuem a ma innec i ei tipau la mine a repir dar eu nu puteam nici a repir i nici a inghit din cauza tubului pe care il aveam in gura, apoi mi au bagat un apirator ca a mi traga aliva dupa care am imtit cum mi au co furtunul din gura ca aveam impreia ca nu e mai termina atat de lung era i m am chinuit ceva pana am inceput a repir normal, anetezitul tipa repira Carmen repira ,iar pe partea tanga alta doamna ma triga i mi punea acelai lucru.In fine a trecut i a durat aproape 55 de minute ( de la 7.10 pana la 8.05)toata operatia dupa care pot a va pun ca mi am revenit aproape in totalitate chiar m am du la toaleta pe picioarele mele ete enzatia aceea ca faci pe tine i imteam ca ma dor rinichii foarte tare ce a mai peripetii apoi la ora 13.30 mi au dat drumul acaa dar acum vad ca am 3 cuaturi 2 in dreptul ovarelor i una la buric. Sper ca acet lucru a aiba un final fericit i va dorec acelai lucru i voua iar ce v am cri mai u nu e intampla la toata lumea la mine a fot practic frica de anetezie poate i din cauza ata m am trezit mai repede dacat trebuia.BAFTA TUTUROR CARE URMEAZA SA TREACA PRIN ACEASTA OPERATIE SI SA AUZIM DE BEBEI CAT MAI MULTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lalitica... imi pare rau pt z1, am aceeasi parere ca si fetele e mai bine sa mergi in z9 sa vezi ce zice
Carmencar...toate astea o sa le uiti, cand se mai linisteste dl.T o sa-si aduca aminte si o sa vorbesti cu el,tin pumnii sa ai rezultat bun
Rocsy...nu ne dai nici o veste, facem galerie .

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput