Stiu ca in perioada sarcinii aciditatea stomacului creste. La mine, cred ca e chiar mai rau. Anul trecut am avumt pt.prima data probaleme cu stomacul; dureri in stern, arsuri. Am facut o endoscopie si mi s-a spus ca n-am nimik. Insa am ramas insarcinata in oct.2007 si iata ca desi trim.1 a trecut, ma simt uneori, sau mai tot timpul, rau. Uneori am arsuri, alteori doar o stare de disconfort la nivelul stomacului. Si asta , mai ales dupa mese.
eu vroiam sa le inreb pe mamicile care au avut astfel de probleme pe sarcina, ce medicamente au luat. Eu am luat rar Malox si de vreo doua ori ranitidina , atunci cand am avut dureri mari. Permisiunea de a le lua mi-a dat-o medicul.Voi ce altceva ati mai facut?
Va multumesc
Camelia 20+
Eu am patit-o!!! Incepand din luna a 3-a nu puteam sa mananc decat banane! erau singurele care nu imi dadeau senzatia de ¨piatra in stomac¨,arsuri si o stare de rau de nu ma puteam ridica de pe canapea. Imi aduc aminte ca luasem frica mancarii dar sotul aproape ca ma obliga sa mananc si eu gasisem solutia, imi provocam voma, mancam pe saturate si cand incepeam sa simt starea de rau dadeam fuga la baie (se intampla zilnic, de 3-4 ori pe zi). Cu arsurile am rezolvat-o cu ALMAX Forte la indicatia unei farmaciste (si adevarul e ca mi-a venit foarte bine) dar in rest, ce sa-ti spun, a trecut cam prin luna a 9-a.
Multumesc MALI . Cred ca exact medicamentul asta mi l-a trimis fratele meu, care si el locuieste in Madrid. Nu l-am luat pt. ca mi-a fost teama fara sa intreb medicul. Cred ca si cumnata mea l-a luat pe perioada sarcinii.
O sa mai vad
Camelia 21+