pont- instructor scoala de soferi - buc

pont- instructor scoala de soferi - buc | Autor: mnarcisa

Link direct la acest mesaj

Buna dragutelor,

M-am hotarat sa scriu acest mesaj gandidu-ma ca poate printre voi sunt doritoare sa invete sa sofeze.
Eu sunt in curs de a-mi lua carnetul, adica luni dau examenul.
Am avut norocul sa sau pente un instructor super tare, adica exact cum ar trebui sa fie. Este un tip foarte calm si rabtator (ceea ce pentru noi femenile este foarte important), explica totul foarte bine si te invata foarte multe si niciodata nu ridica tonul cum am tot auzit.
Te ia exact ca pe un copil din ala mic de cl I si te scoleste.

Eu am fost foarte incantata de el si tomai de asta am hotarat sa va impartasesc si voua acest lucru.

*daca va intereseaza puteti sa imi dati un PM si va pun in legatura cu el*

Numai bine

Narcis George bobocel de cl I si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://tt.lilypie.com/xtSvp3.png]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Narcisa, pe mine ma intereseaza... Vreau sa ma inscriu la scoala de soferi luna viitoare, dar tot asa caut informatii despre vreun instructor cu fooooarte multa rabdare cu mine, pt ca mie nu mi-a aratat nimeni pana acum cum se conduce o masina, deci instructorul trebuie sa ma ia de la 0... Ti-as fi trImis PM dar vad ca nu il ai activat. Daca vrei imi poti trimite tu mie informatii mai multe despre acest instructor... sau iti poti activa PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si eu vreau PM cu toate detaliile: pret scoala, de cate ori pe saptamana, cum se procedeaza pt efectuarea invatarii (adeca unde te intalnesti, vine el cu masina sa te ia dintr-un anume loc...), masina pt scoala are sau trebuie cea personala..... si alte d-astea!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

upsss... acum am observat ca nu am PM-ul activat si nici nu stiu cum sa il activez

am sa va dau eu pe PM

cllaudia - chiar te ie de la 0

Anuska - programul il stabilesti tu in functie de timpul tau disponibil
stabiliti si locul de intalnire, acum conteaza foarte mult in ce zona are ora dinaite, de ex daca e pe drumul taberei nu prea are cum sa ajunga in berceni sau titan, dar este foarte intelegator si gasiti o "solutie de mijloc"
masina e un Chevrolet Spark iar taxa daca am inteles eu bine este de 8 mil (asta ptr ca de la 1 februarie sa scumpit la toate scolile si s-au alineat preturile)

are relatii si te poate ajuta cu toate celelalte acte.

cu masina ta nu cred ca s-ar putea sa te inete ceva pentru ca are nevoie de coamnda dubla (pedalele din partea lui)

in seara asta si maine mai am ore si il mai intreb mai multe detalii in leg cu pretul, eu am prins pretul vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Scuzati-ma, poate nu inteleg eu. Ce cauta subiectul asta la Femina Intim?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Scuzati-ma, poate nu inteleg eu. Ce cauta subiectul asta la Femina Intim?

Draga am considerat ca este important pentru fetele care intra pe acest forum,noi avem nevoie de mai multa rabdare si atentie si mi sa parut mai potrivit sa postez la femina.

multumesc ca ati mutat subiectul la locul potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in primul rand, nu inteleg de ce noi, femeile, avem nevoie de atentie speciala. te asigur ca sunt si barbati care se pierd cu firea, in special la inceput, cand inca nu esti sigur pe reflexele tale si e greu sa fii atent la tot ce se intampla in jurul tau.
in al 2lea rand, instructorul meu mi-a spus ca are modulul pedagogic, banuiesc ca e obligatoriu pt toata lumea, si deci macar teoretic nu ar trebui sa tipe la tine in timp ce conduci.
in al 3lea rand, daca e un instructor care te timoreaza, il poti oricand reclama si schimba.
in al 4lea rand, f bine ca ai gasit o persoana cu care comunici atat de bine si esti multumita de el, conteaza f mult.
nicidecum in ultimul rand, bafta la examen!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la timisoara nu-l trimiteti in delegatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

mnarcisa, vreau si eu pm cu datele lui te roooog

Mergi la inceput

moana am dat pe PM

katik eventual sa ii facem o clona, sau poate tragi tu o fuga in buc

chris80
1:cred ca mi-am facut eu o parere gresita despre cum e cu nevoia de atentie speciala, mi-a confirmat si instructorul ca proportiile sunt cam egale
2:cu modulul pedagogic nu stiu ce sa zic, conteaza foarte mult si firea omului si cat de pasionat este de ce face
3: sigur ca poti schimba instructorul dar din ce am inteles eu orele care le-ai facut nu le mai recuperezi

multumesc de urari (am niste emotii....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Intru si eu sa ma vait!
Am inceput scoala in aprilie-mai cu un instrcutor asa, bun, cum zice si narcis si s-a imbolnavit si mi-am pirdut si elanul cu urmatorul are a fost angajat de nevoie si m-a torturat (l-am torturat si eu, n-aveti grija), in final l-au eliberat din functie. iar ultimele sedinte le-am facut cu al treilea numai ca sa termin o data si-o data. Dar inca nu m-am dus cu dosarul...Mi-am pierdut si elan si curaj si tot ce-ar mai trebui pt. asta...

Mergi la inceput