Operatie de cararcta la spitalul de Ochi, Lahovari
Un baietel de 5, 4 luni care a fost diagnosticat cu catracta congenitala bilaterala urmeaza sa fie operat la unul din ochisori pe data de 19 martie la spitalul de ochi de pe Lahovari, de catre Dr. Tataru, daca ati avut de a face cu asa ceva si aveti informatii despre aceste proceduri internare si operatie va rog sa imi spuneti si mie.
Pe baietel il gheam Bogdan-Andrei si mama lui e membru al comunitatii DC!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Raspunsuri
Dodo-pui spune:
Multumesc Anca .
Despre copilul meu este vorba si as dori sa stiu,ceea ce nu stiu inca.Care-s "preturile"si ca eltceva credeti ca trebuie stiu,multumesc anticipat.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
matildasep spune:
Nu stiu prea multe, dar iti pot spune despre bunica mea, venita din alta localitate, cu trimitere de la med. de fam, a trebuit sa cumpere cristalin, parca asa se numea in jur de 3,4 mil. vechi, din cate am inteles, depinde de la ce firma este. Internata, operata, si a doua zi externata, se simte foarte bine. Din cate am inteles, depinde de cat de bun e cristalinul, acesta poate fi schimbat la cativa ani, medicul decide.
Plus banii da-ti in general asistentelor si medicului.
Multa sanatate si operatie usoara! totul va fi o.k.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
szivarvany spune:
Dodo, imi cer mii de scuze k ma bag si eu aici, dar n am vrut sa mai deschid ink un subiect.
Vreau sa stiu dak s a operat cineva la aceasta clinik:
http://www.vistavision.ro/index.html
Este si in Timisoara.
Pe mine medicul ce m a diagnosticat m a invitat in Debrecen la clinica lui, dar Timisoara mi se pare mai aproape :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Dodo, imi cer mii de scuze k ma bag si eu aici, dar n am vrut sa mai deschid ink un subiect.
Vreau sa stiu dak s a operat cineva la aceasta clinik:
http://www.vistavision.ro/index.html
Este si in Timisoara.
Pe mine medicul ce m a diagnosticat m a invitat in Debrecen la clinica lui, dar Timisoara mi se pare mai aproape :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Doamne ajuta Daria nu am de ce sa ma supar.Eu am trimis un e-mail acestei clinici mi-au raspuns in cca 3 zile f evaziv.
Poate totusi cineva itipoate da relatii.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan