Rugati-va pentru Diana! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Marcelle spune:
Vai, ce minunat!!! Mi-au dat lacrimile. Ma bucur din tot sufletul pt Diana! Bravo! Doamne ajuta sa auzim cat mai des vesti foarte bune!
Va pupam cu mult drag!
amandina_c spune:
Uraaa!!! Ce mult ma bucur! ce bine ca Dienuta a mancat si fara aprobari, dar bine ca acum Dienuta va putea manca in voie si la scoala! Hei, ce smechera e iubita mica!...e bine ca-si face prieteni la scoala.
ursulica adorabila si eu
helbi spune:
Ma bucur sa citesc aceasta veste miununata! Bravo Diana!
Am vazut si pozele si e o dulce!
Va dorim sa revenitzi curind (daca inca nu s-a intimplat asta) in casutza voastra si sa fitzi sanatosi si fericitzi acolo!
Multa sanatate si putere!
anda141 spune:
Super !! Asta e o veste super !! Multumim lui Dumnezeu ca poate manca de acum !!Multa sanatate !!
sirod spune:
Acum am vazut si eu vestea buna.Din toata inima va doresc numai bine si tot mai multe vesti frumoase.
Simonna spune:
Laura, ca de obicei, n-am cuvinte! Sinteti o familie necrezut de puternica! Intru si citesc si ma bucur nespus pentru fiecare pas, mai mic, mai mare, pe care il face Diana. SI ce bine ca n-ati avut motive sa va intoarceti la spital!
Da-le'n stamba de lucruri, ca toate se fac la loc!
Iar pozele... fetisoara aia scumpa... Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Si voua la fel!
Simonna
cge spune:
Ce mai face Diana ? Il asteapta pe mos Craciun ?
Cum mai este la gradi ?
Ne gandim mereu la voi si ne rugam sa fie bine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
anda141 spune:
Ne gandim in continuare la Diana !! Multa sanatate , sa auzim numai vesti bune de la micuta luptatoare !!