Timisoara, Impreuna! (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza lume!
poftiti de va treziti:

aida, cum sa te plictisesti, mama? super ca va jucati cu nenea mark!!!
mamagiuliei, eu nu stiu nimik despre clinica aceea, nici nu am auzit de ea
laura, doamne-ajuta ca a acceptat hazbandul sa mearga la dr. diabetul este o boala f parsiva! cu grija putin, e ok!
mihi, pupam fluturasul iar tu sa te linistesti cita, da?
deya, ce patisi mama? pb cu nenea popa? dupa orice usa inchisa, undeva se deschide un geam!
mariaa, ce faci mama la ore din astea pe DC? cum mai rezisti ziua?si mie mi-a dat pauza robi la 4.39 nu stiu ce a avut
silvana, gasit masinutza?
lore, voi? gata masina? cum se simte laurica? mai tuseste?

Mergi la inceput

anda, cum se simte edi? inca mai e cu fluturasul la minutza?
doris, pai spor la trebi! ma uiti?
dana, cum fu la chef? poze, ceva cu sarbatorita?
claudia, cum te simti? cum sunteti?
lormi, cum e cu un program de lucru normal?
ana, ce mai face a ta furie ioz?????la noi e mare febra pictatului acum! . trebe sa ma reciclez, adica sa invat sa desenez printese si fairytopii

Mergi la inceput

acu sa dau si eu raportul: cu mucii stam relativ bine, adica mai curg, de tusit rar si nu f puternic, deci, probabil ca de miine gradi scrie pe noi, doamne-ajuta! chiar a trecut usor raceala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

merci de cafa...am dormit bustean...da vad ca pe aici, au fost azi noapte bu-hu-hu-re-ze...

Maria, esti ok? sau ai insomnii?
Nu ne-ai mai zis nimic de mamanu...

Aida, ce ma bucur ca Emma s-a simtit minunat in compania lui Mark.
Cat mai stati?

Laurelu, eu ti-am zis aseara parerea ...Clau trebuie sa constientizeze ce are si sa inteleaga ca e vorba de long time...

Mihi, zici ca fluturasul e bine?

hai ca revin...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bine mey , eu aseara bantuiam pe aici si nu aveam cu cine sa palavragesc si voi va bagati mai tarziu? ... fugiti de mine?

Mihi pupic pe burtic si lasa nervii de nervi. Tu acum trebuie sa fi 'daaa' nepasatoare , sa ti se rupa de ce vezi in jur. Pup

Ma duc si io sa beau o , am ochii umflati de atata sforaiala

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Eu plec sa-mi cumpar ceva pantofi si ceva bluze...apoi la munca, ne auzim diseara...
V-am deschis cap nou...aici

Spor la scris, sa va gasesc la cap nou diseara, da?
Hai pupici si o zi excelenta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Vezi ca te sun sa iti pun marea la telefon dupa ora 14:30. Sa raspunzi. OK?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la ora 10....

Laura...imi pare sincer rau de problema ta cu Clau,sper ca tot raul sa fie spre bine si sa se rezolve asa cum iti doresti.Treaba asta cu acceptarea tarei pe care o s-o duca toata viata in spate ...e o chestie extrem de grea,sunt putini cei care isi accepta crucea si merg mai departe si pentru ca vorbim si de barbati,tu sti prea bine cat sunt de orgoliosi si nu numai asta,e ideea de cap al familiei,ideea ca a avea o astfel de problema ii creeaza impresia neputintei,a stirbirii barbatiei lui,a puterii...multi barbati au impresia ca e avatarul femeii de a se plange si a fi bolnave,ele fiind sexul slab si care au nevoie de protectie,protectie pe care barbatul o ofera de obicei.Ori la Clau cred si asta este,faptul ca va trebui sa depinda de un tratament toata viata si implicit de tine,de grija ta,unde pana acuma senzatia si ,poate,faptul real,era ca el e cel ce va protejeaza pe voi,fetele familiei lui,tu si cu Maia.Nu stiu,am scris asa ca sa te incurajez putin,asa am simtit nevoia.Sper sa nu fi trantit iara mucii in fasole,cum fac eu de obicei.Inca o data sa dea Domnul sa fie tot raul spre bine si sa reuseasca sotul tau sa treaca cu bine peste problema asta si sa accepte acest lucru ca pe o chestie care face parte din viata lui de acum inainte.
Aida,ce frumos ati petrecut la Delfinariu...super!Parca si vedeam incinta de acolo si delfinul Mark....care de altfel e cam batranel,nu???Ce ma bucur ca Emma s-a simtit minunat!Si ce chestie,cum se intalneste om cu om....intamplarea cu mamanu' tau si dresoarea...Iaca ca ne-ai dat vesti minunate!
Kati....bey...noi am trecut deja de etapa acuarele,asta ne chinuia as' vara,bre...acuma suntem la etapa scris cu carioca si nu numai pe foaie,ci si pe hainute si pe fetisoara si pe orice colt de pielicica de pe corp care se vede....Si apoi,dupa ce se termina capodopera,ea se ia si se fixeaza pe frigider cu magneti(ce bine ca Marius s-a induplecat si i-a cumparat mandrei magneti din Metro,ca am gasit-o intr-o zi cu tubul de lipici in mana,vroia sa lipeasca ceva si nu se lipea,a dracului,nicaieri,nici pe perete,nici pe masa,nici pe cearceaf,nici pe usa....tot pica).Dupa fixarea pe frigider cu magneti,se trece la etapa urmatoare:consiliu de famelie la admirat opera luaniana....iti dai tu seama ca la noi e grele problemele...Hai spor la pictura la don'soara Picasso si tu pun-te pe studiat printese si fairy topia aia si no mai da de gard,ca ai de lucru!
Doris...spor la cumparaturi!
Anda,cum e Edi????

Mah restul de gashca,va pupez si vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza si de la mine.

edik e inspre bine sper, cobza saracul dar zic eu ca a trecut pericolul. sub tratament, acas' cu tata lu'.
fac iures prin casa din cite am vazut...
mai muceste, mai tuseste..dar trecem peste asta sper ca repede.

si m-am gandit ca daca tot va plictisiti citeodata, voi fumatoarele, ia de lecturati si ascultati pe mandea, merita tot efortul de a citi kestia asta. inca n-am gatat-o ca sa va spun si concluzia insa deja simt nevoia sa le spun si la altii :))

www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat" target="_blank">AICI

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Ano sunteti de belea mama si chiar nu se lipeau?

katik incercati si cu pictatul cu degetele. E super funny

anda ma duc sa citesc. Sper ca nu e mult. De atata plictiseala nu am rabdare sa stau in acelasi loc prea mult timp

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput