dupa o inmormintare mama a suferit un soc

dupa o inmormintare mama a suferit un soc | Autor: viana

Link direct la acest mesaj

azi am fost la inmormintarea prietenei mamei mele.Unica prietena.La sfirsit am constatat ca mama nu stia nici unde este si nici ce s-a intimplat in acea ora.O durea si capul si ne-am dus la un neurolog.I-a LUAT TENSIUNEA CARE ERA DE 16/10 si ne-a trimis la psihiatru.La 2 min dupa ce i-a luat tensiunea ea nu isi mai amintea de momentul respectiv.Am ajuns acasa si nu isi mai amintea de medic.Sunt tare speriata . Mi-e frica sa nu ramana asa.In plus miine ar trebui sa mearga la scoala pt ca e profesoara ,dar pe cine sa trimiti ca nu-si aminteste nimic.Miine mergem si la un tomograf pt cap.

Ati auzit de cazuri din astea ? oare o sa-si revina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Psihiatrul ce a zis? A primit tratament?
Poate ca este un episod depresiv major. Se trateaza.

Multa sanatate si..condoleante mamei tale!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Poate fi si un accodent vascular cerebral, foarte bine ca va duceti la tomografie. Normal ar fi fost ca neurologul s-o interneze si s-o tina sub supraveghere macar pana la tomografie ca sa aiba siguranta ca nu este nimic riscant.
Nu cred ca se pune problema sa-si reia activitatea pana cand nu stiti clar care este diagnosticul si tratamentul, mai ales in invatamant.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Trebuie observata in continuare si tensiunea, poate mama e hipertensiva si nu stie, caz in care trebuie neaparat tratament.
Si eu cred ca ar fi mai intelept sa ia o pauza de cateva zile pana se lamureste situatia.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput