Casnicute sexy (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fata tie nu-ti dau mucenic...mai bine ia doar cipandei de la miki

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

O floricica special pentru voi si o briosa pentru cine mai pofteste.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

uluto, io n-am voie sa pap, m-am cintarit aseara si deja am pus doua kg si ceva pe mine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aloooo! trezire. nu da nimeni o cafea?
luati de la mine
ati petrecut aseara d'aia dormiti la ora asta.
ia ghiciti ce maninc. mucenici moldovenesti am fost cu alexa la biserica, la impartasit, si ne-a dat o tanti, venise cu ei sa-i imparta dupa slujba. sunt topita.
va astept la birfe.

alexa simami

Mergi la inceput

quote:

Va pricepeti la 8-uri dragelor!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Adica, tu nu te pricepi ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

m-am de isabella

multumim

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Bimilit

m-am de isabella

Si eu!
Da' cre' ca n-ai uitat ca-i data,daaa?

... nu mai are baieti, ca una i l-ai luat tu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki
Doar 2 pofticioase . V-a placut cadoul?

Eu n-am voie sa poftesc ca dupa aia ma ingras

Mergi la inceput

Alino sa va fie de bine, macar ti-a trecut pofta de mucenici.
Multumesc de cafea

Mergi la inceput

ulutelor, unde sinteti ?!

Eu imi astept soata, are intilnire cu camionagiul ca ne-a trimis cumnata pachet cu bunataturi , iar dupa aia raminem singurele, noi fetele, Tito pleaca la Roma si vine miine noapte. N-am vrut sa-l insotim, ca are multa treaba acolo, iar Isabella nu rezista doua zile pe drumuri cu masina, oboseste prea rau si apoi nu doarme bine nici noaptea, se trezeste si plinge , asa ca... sintem prin zona.
Va astept, altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aici sunt
sa va zic ce-mi face alexa. ea este anti muraturi, nu suporta nici macar mirosul lor si mai alataieri dupa ce ma'sa bagase la greu (muraturi) sta si mediteaza apoi ma trage la raspundere: "ce-ai facut? ai bagat muraturi peste bb?"

alexa simami

Mergi la inceput