Simptome , din nou!
Raspunsuri - Pagina 5
danotino spune:
moni, si eu te pup. ce mai faci?
un nou fiv? nu mai stiu nimic de tine...
madyna cum stai cu simptomele? mai faci un test?
danotino
clau_lore spune:
elly_me am facut sambata testul si.... tot asa, o singura I.
Rusii tot nu au venit.
Nu inteleg ce e cu simptomele mele... sunt doar asa, in imaginatia mea? Nu stiu ce sa cred.

elly_me spune:
Clau- imi pare rau pt test
Du-te mai bine si fa-ti Bhcg si o sa fii ma sigura- sa nu te mai stresezi.
Poate e de bine.

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
crisaa07 spune:
salute,
Ia uitati ce de-a simptome am inregistrat si eu
: visez in culori aproape toata saptamana trecuta am vista cate ceva colorat(in cei 29 de ani pe care ii am, doar de 2 ori mi-am adus aminte de culorile din vis), apoi sunt tare adormita, imi vine sa dorm la birou de la amiaza si pana cand cand trebuie sa plec, ma doare capul in diverse zone, a inceput sa-mi cada parul, ma simt de parca mi-ar veni musafirii..., sunt de-abia in ziua 19CM, mi-e teama ca daca fac testul e degeaba, si apoi oricum ar fi, daca s-a prins bebe de mine, o sa imi de stire imediat.
am vomitat de la un suc de portocale natural, inainte nu mi s-ar fi intamplat asa ceva caci ador sucul de portocale
apoi tot simt ca se lucreaza in zona ovarelor si ca pe sira spiarii sunt fierbinte dar pe laterale sunt gheata
am probleme cu circulatia periferica, imi ingheata cate o mana cate un deget sau cate un picior niciodata ambele maini sau ambele picioare...
si mai simt si in zona gatului ca se face asa ca o durere
DRAGA madyna si eu tot pe 16 martie mi-am propus sa fac totusi un test doua trei... ce zici ne trezim duminica dimineata devreme...?
hai pupiciiiii!
elly_me spune:
crisaa- nu te mai gandi tot timpul - pt ca simptomele ni le "inducem" si noi.
Eu cand am citit ce ai scris tu - parca descriai ce se intampla cu mine.![]()
Daca NU ai mai avut aceste "stari" luna aceasta poate ne dai o veste buna - asa ca te asteptam duminica cu rezultatul testului/testelor.
Mady & Crisaa va doresc sa vedeti II

Elly
http://tt.lilypie.com/tppRp2.png
Edith27 spune:
Buna ziua .Ma numesc Edith si sunt noua pe aici.
Mult succes aspirantelor la statutul de viitoare mamica!
Fie ca simptomele ce le aveti sa fie de la bebe 
As avea si eu o intrebare daca nu va suparati.Sunt cam in ceata si as avea nevoie de ceva lamuriri daca este posibil.
Ieri in Z21 din 31-33 ,la 6 zile dupa ultimul contact m-am trezit cu niste intepaturi de intensitate medie, care veneau si plecau, la ovarul drept.Vreo 2 ore asa m-au tinut ,apoi nu le-am mai avut deloc.Sa fie vorba oare de nidatie ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
clau_lore spune:
elly
nu cred ca e cazul sa mai fac bhcg, cred ca in urmatoarele
zile vine cm.
simt cum se instaleaza incet, incet
luna aceasta e o noua sansa, sper sa profitam din plin de ea