Simptome , din nou!
Raspunsuri - Pagina 12
MaraAnisia spune:
Felicitari, Anca!!!!
Ce mai faci? nu ne mai zici nimic despre starea ta, cum te simti..
ce simptome ai/ ai avut? te intreb fiindca si eu sunt cam in aceeasi situatie- o mare incertitudine ,trebuia sa-mi vina pe 20 sau pe 21 si pana azi nimic. astept si tot asa ma uit din 5 in 5 minute sa vad daca nu au venit. nu mi-a intarziat niciodata, incercam de 2 ani si ceva, acum 2 luni am facut HSG si s-a confirmat ca am uter dublu, iar acum a fost prima luna dupa HSG cand am incercat.
nu stiu ce sa zic, mi-a fost teama sa-mi expun aceste ganduri, mi-e ffffffff frica sa nu fiu dezamagita.
deci in afara de durere de cap si mici intepaturi jos, pe care le-am simtit ieri, nu simt nimic, chiar ar fi posibil sa fiu si sa nu simt nimic?
mersi,
quote:
Originally posted by anca_27
Deci...........voi fi mamicaaaaaaaaaaaa!![]()
Va invit la chef. Sunt singura acasa da` e si mai bine
Sa va spun detalii. BB e fte mic, de-abia 5-6 sapt, e fte bine plasat si are conditii propice, totul e in regula.
Sunt beata de fericire, de parca m-as fi drogat, pe strada simteam ca plutesc si numai zambeam, cine m-a vazut a zis sigur ca sunt una dusa cu pluta.
Nu stiu ce sa va mai spun, sunt prea happy, ce era mai important v-am spus, si doresc tuturor DC-istelor care vor BB sa simta ce simt eu acum!
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png
Criss75 spune:
Felicitari anca_27!
Stiu ce inseamna sa fii beata de fericire.
Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos.
Criss si Alex (11.05.2003)
anca_27 spune:
buna fetelor,
maraanisia, cum sa ma simt? fte bine, mi-e doar putin mai mult somn, si dureri de ovare nu mai am, doar din cand in cand cate-un junghi, da` nu puternic. si mi-a crescut aciditatea la stomac, ma roade mai tare dimineata daca nu apuc sa bag nimic in gura.
in rest, am fost azi la medic, si-am facut un ecg, ca am aritmie cica. da mi-a zis ca am inima nelinistita si sa fiu atenta daca am palpitatii mai dese sau simt ceva nou sa merg inapoi, insa BB nu are treaba cu asta. am facut tone de analize azi, pe care mi le-a dat nenea ginecologu, ma enerveaza doar ca nu le pot face toate la o clinica, una nu face una, cealalta nu face alta, am umblat ieri o gramada, si azi incep iar.
va multumesc pt urari Criss75, anadomnica, elly_me, utica si cine mai e pe-aici.
va pupacesc pe toate!
_
Selene_Bunny spune:
Fetelor, deschisesem topic nou pentru simptomele mele, cred ca m-am grabit, acum nu-l mai gasesc, m-or fi sanctionat moderatorii... :P
Eu am inceput sa am greturi din 30 aprilie, mi-am facut un test la ora 7 si jumatate dimineata, pe data de 2 mai, a iesit pozitiv, l-am repetat seara la 10, pe 3 mai, si tot pozitiv.
Ei, la mine greturile tin 24 de ore din 24, au diverse intensitati, sunt uneori insotite de dureri de burta, ba in dreapta, ba in stanga, ba generalizat, durerile sunt destul de puternice, aseara, din cauza asta, de-abia ma mai tineam pe picioare, m-a apucat si plansul... Nu suport mirosurile artificiale - parfum, spray, n-am pofta de mancare, mi-e greata pana si de rufele murdare... E normal sau sunt eu mai... cu figuri? Sa ma ingrijorez?
anca_27 spune:
Selene , e absolut normal tot ce simti. Felicitari!
Daca citesti in spate, si eu eram speriata pana sa ajung la medic sa ma linisteasca: greturi, dureri de burta, stanga, dreapta, dureri de cap, nu mai suportam unele mirosuri, ciocolata, cafeaua. Fugutza la gine si hai cu vesti bune!
Pupici!
9+
_
mariacris spune:
Buna,
in sfarsit mi-am luat inima in dinti si postez si eu dupa ce doar v-am citit in speranta ca voi gasi un raspuns.
Eu si sotul meu suntem in prima luna de incercari, poate simptomele mele sunt doar inchipuite, insa ceva nou pentru mine este faptul ca imi "chioraie" groaznic stomacul, indiferent daca am mancat sau nu. De asemenea, am avut niste dureri de cap ciudate, in sensul ca pe minenu ma prea doare. Aseara m-a cam intepat pe langa buric, asa ca la ovulatie, cu o oarecare jena in zona uterului. Cred ca imi doresc prea multsa fie bb, dar slabe sanse din prima luna nu credeti? Sunt in ziua 28, dar am ciclu neregulat,asa ca nu vreau sa fac inca test sa nu fiu dezamagita...
Sper sa primesc un sfat de la voi...
Va doresc un weekend placut...
anca_27 spune:
quote:
Originally posted by mariacris
Buna,
in sfarsit mi-am luat inima in dinti si postez si eu dupa ce doar v-am citit in speranta ca voi gasi un raspuns.
Eu si sotul meu suntem in prima luna de incercari, poate simptomele mele sunt doar inchipuite, insa ceva nou pentru mine este faptul ca imi "chioraie" groaznic stomacul, indiferent daca am mancat sau nu. De asemenea, am avut niste dureri de cap ciudate, in sensul ca pe minenu ma prea doare. Aseara m-a cam intepat pe langa buric, asa ca la ovulatie, cu o oarecare jena in zona uterului. Cred ca imi doresc prea multsa fie bb, dar slabe sanse din prima luna nu credeti? Sunt in ziua 28, dar am ciclu neregulat,asa ca nu vreau sa fac inca test sa nu fiu dezamagita...
Sper sa primesc un sfat de la voi...
Va doresc un weekend placut...
mariacris, domane-ajuta sa fie cu ochi! fa un test, e cea mai rapida cale, mai ales ca e si duminica azi, pana maine n-ai unde, si eventual maine, mergi si fa o analiza de sange de hcg care o sa-ti spuna sigur!
pupici!
9+_
mariacris spune:
neata
o sa imi iau azi un test sa il fac maine dimineata. nu stiu daca nu e prea devreme, am avut ultimul cm in 13 aprilie, si la mine sunt cam neregulate, dar ma pun pe ganduri durerile de burta.
mi-e ca o sa fiu dezamagita, ca poate sunt doar simptome inchipuite...eh, o sa vedem...
plus ca e abia prima luna de incercari, deci ar fi prea frumos sa fie adevarat nu?
anca_27 spune:
quote:
deci ar fi prea frumos sa fie adevarat nu?
Mariacris, orice e posibil, e de ajuns sa-ti doresti un lucru din tot sufletul, si se intampla. Cu dezamagirea, asta e viata, cate lucruri nu ne-au dezamagit... ce nu ne omoara, ne face mai puternici. Insa cand Doamne-Doamne vrea, vine si BB. Sau cand BB vrea
MaraAnisia n-ai mai dat nici un semn.
Pupici!
9+_
mariacris spune:
Nu m-am putut abtine si mi-am facut 2 teste, nu unul, dar de ce ti-e frica nu scapi, au fost ambele negative bineinteles.
Acum ramane sa astept sa vina cm, sa o luam de la capat.
Adevarul este ca erau cam mici sansele chiar de la prima incercare... oricum va doresc succes la toate!!!

Va invit la chef. Sunt singura acasa da` e si mai bine
.