psihologie infantila

psihologie infantila | Autor: irinush

Link direct la acest mesaj

buna ziua.
am tot cautat printre mesaje dar azi, ori nu merge cautarea in forum, ori nu stiu eu sa caut

as vrea sa merg la un phiholog bun cu baitelul meu de 2.7 ani, in bucuresti. mai mult vrem sa mergem noi parintii, pt a ne indruma cum sa facem ca sa reusim sa ne intelegem cu el, pt ca e la varsta critica, zice nu la orice il rugam sa faca si in plus, e putin cam agresiv, atat cu el, cat si cu noi si alte persoane. e agresiv cu el in sensul ca isi da palme pana isi inroseste obrazul, si ne loveste si pe noi daca nu ii convine ceva sau daca nu obtine ceea ce vrea atunci cand vrea. noi, parintii, simtim ca am epuizat toate metodele: l-am luat in brate si i-am explicat ca nu e bine ce face, l-am pedepsit (ori nu i-am vorbit, ori l-am trimis la el in camera), trebuie sa recunosc ca am si tipat la el si l-am atins si la fundulet ... degeaba ... nimic nu da rezultate si deja o tine asa de ceva timp ... pur si spimplu nu mai stim ce sa facem.
deci, va rog, daca stie cineva un psihoterapeut infantil bun, in bucuresti, spuneti-mi si mie.

multumesc!

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/anairinag/album?.dir=7fdere2]David la mare[/url]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Eu sunt psiholog si psihoterapeut. Daca doresti o programare imi poti scrie pe PM pt detalii

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

multumesc pt mesaj Principessa, am incercat sa iti scriu pe privat, dar mi s-a scris ca nu primesti mesaje private, asa ca o sa iti raspund aici: am reusit sa ne program la un alt psiholog, ale carui date tot aici pe forum le-am gasit; daca va mai fi necesara si o alta opinie la tine voi apela. multumesc inca o data.

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/anairinag/album?.dir=7fdere2]David la mare[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

quote:
Initial creeata de irinush

l-am pedepsit (ori nu i-am vorbit, ori l-am trimis la el in camera), trebuie sa recunosc ca am si tipat la el si l-am atins si la fundulet ... degeaba ... nimic nu da rezultate si deja o tine asa de ceva timp ... pur si spimplu nu mai stim ce sa facem.

Pana ajungeti la un psiholog (sper ca nu la unul "infantil" totusi ) incearca sa nu-l mai "atingi la funduletz" si daca reusesti, si sa nu mai tipi la el. Sunt sigura ca vei vedea repede schimbari in bine in comportamentul lui. La varsta lui, iti recomand distragerea atentiei si multe laude la orice isprava.
Sper sa nu te superi ca mi-am permis sa-ti dau un sfat. Mult succes!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisand spune:

Stimata Doamna,
Ma numesc Cristina andrei si am un baiat de 12 ani, care-mi face mari probleme: nu asculta, nu invata, nu se concentreaza la scoala si la lectii, este foarte instabil. Eu tocmai m-am inscris pe forum, datorita faptului ca v-am gasit pe dv pe net.

Va rog mult, da-ti-mi un sfat si daca se poate as dori o consultatie. Sunt disperata!!
tel. 0764544313, crisand73@yahoo.com

Va multumesc anticipat si astept cat mai curand,raspunsul dv.
Cu stima, Cristina Andrei

Mergi la inceput