Aspirante optimiste > 20 ani (274)
Raspunsuri - Pagina 4
claudela spune:
Nu mai are sens sa ma iau de nici un simptom...sunt false iluzii...asa ca incerc sa imi pastrez credinta ca va veni si la mine clipa...sa anunt 2 liniute seriose...![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
monica_dicut spune:
Meeeyyy, ce-i cu atatea butoaie pe aici???
Macar sa fie pline cu 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
BraveGirl spune:
Yubi-LMA!!!
Miruna-Felicitari!!!
==========
Corina
Albumul meu
http://tt.lilypie.com/gqapp2.png
Rallu spune:
Felicitari pt. testele pozitive.
Eu tot in ceata sunt.
Dupa ce m-a chinuit senzatia de voma atata timp...azi-dimineata m-a luat pe nepregatite si am si vomitat.
Rusii inca n-au venit si deja facem 4 zile de intarziere insa mi-e frica sa mai fac inca un test dupa ala de duminica negativ.
Am fost si am mai cumparat unul dar stau si ma uit la el...n-am curaj sa il desfac.
Mi-e frica ca poate aflu ca m-am dereglat din nou...desi asta n-ar explica de ce ma apuca mereu greata (numa piticii de la mansarda ar putea explica asta).
Clar .. in acest moment nu-s nici calare...nici pe jos.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
arinaa spune:
YUBI LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa-ti iasa mai repede pasentele ...
miruna nu te panica ,acum trebuie sa te bucuri de cele 2 liniute si de maine poti sa te gandesti la altele ...dar pozitiv te rog
Claudela imi pare nespus de rau pt testul negativ,daca e sa ma iau si eu am simptomeala !1.sunt constipata
2.am o scurgere ciudata
3.intepaturi in ovare
Nu ma dor sanii ,nu am pofte si nici ideii nastrusnice nu-mi fac
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
kitzy spune:
Yubi LA MULTI ANI!!!!!!!!! MULTA FERICIRE SI TOT CEEA CE-TI DORESTI TU MAI MULT SA TI SE IMPLINEASCA!!!!!!!!!
Rallu eu zic ca la tine e rost de bb. Nu te deznadajdui ca ti-a iesit testul negativ, poate se pozitiveaza mai greu, vb ta, dereglarea hormonala n-ar trebui sa vina insotita de greturi. Eu zic sa mai incerci un test.
Maryb asa te vreau, optimista! Nici o zi nu seamana cu cealta mai ales in sarcina, asa ca n-ar trebui sa te mai speri din orice.
Clau iesi afara din butoi, sau vin eu sa te scot de acolo. Cum preferi?![]()
32+ cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
Rallu spune:
Kitzy eu as fi putut paria ca nu se poate...am fost dereglata aproape 2 ani (in sensul ca-mi venea ciclul o data la 3-4 luni), am ovare polichistice confirmate ecografic si e chiar PRIMA luna in care am incercat sa raman gravida.
Ciudat...oricat ma gandesc tot la nu se poate ajung.
O sa-mi mai fac un test probabil la sfarsitul saptamanii asteia.
Daca nu iese nici atunci n-are cum sa fie. S-o pozitiva greu...dar totusi cat de greu....vinerea trecuta trebuia sa vina rusii...pana vinerea asta ar trebui sa se pozitiveze si mama testului.
Numa ca pana atunci cred ca o sa incep sa ma catar pe tavan de nervi.
Aaaa....am uitat sa spun ca mai am o ciudatenie de ceva timp...un apetit pt. lapte ceva de speriat (1 l pe zi)...orice e bun daca e cu lapte.
Bineinteles si asta ar putea sa aiba o explicatie - lipsa de calciu.
Edit...ca am mai uitat ceva. Am inteles de la voi ca gravidutele se constipa. Eu nu-s deloc constipata...ba din contra. De cateva zile revolutie mare in burtica mea.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
BraveGirl spune:
Eu azi am programare la dentist. Mi-e o frica 

Sper sa scap repede.
==========
Corina
Albumul meu
http://tt.lilypie.com/gqapp2.png
Rallu spune:
Nu-ti fie frica...tratamentele nu mai dor cum dureau alta data.
O sa fie ok.