Aspirante optimiste > 20 ani (274)
Raspunsuri - Pagina 15
claudela spune:
Cristi, treaba asta cu durerea de burtica e de vreo 3-4 zile...si tot asa m-am simtit balonata...Nu cred ca e de la mancare...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kitzy spune:
Claudela si m-am simtit balonata zilnic inainte sa fac testul si m-am gandit ca-s insarcinata pt ca si la prima sarcina m-am simtit la fel.
Eu sunt aproape sigura ca e bb.
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
Rallu spune:
Buna fetele,
Eu tot cam asa sunt...tot fara rusi, etc. Nu s-a schimbat nimicuta.
Cred ca mai fac maine dimineata un test si daca nu-i ma declar oficial din nou cu dereglari hormonale.
N-are rost sa mai sper ca se mai pozitiveaza ceva dupa mai mult de o saptamana.
Curios lucru cum le stiu pe toate cand e vorba de altii dar nu mai mai prind de nimic cand e vorba de mine.
Acu vad ca multe dintre voi aveti nelamuriri in legatura cu dentistul.
Eu fiind un fel de "under cover elephant" sa va zic cate ceva:
- 1 - 3 luni de sarcina - puteti merge la dentist sa va faca carii mici dar FARA anestezie. Mai puteti sa va lucrari gangrene (asta inseamna infectia pe canale, unde nervul a murit deja si deci nu mai necesita anestezie) daca va deranjeaza cu ceva. Detartrajul nu are contra-indicatii majore dar totusi mai bine nu. Cum ati stat pana atunci mai puteti sa rabdati un pic cu piatra pe dinti.
- 4 - 6 luni de sarcina - teoretic se poate face orice, inclusiv anestezie. Eu fac cam tot ce faceam si in primele luni (lucrurile simple) iar anestezie numai daca chiar e urgenta si nu se poate fara In functie de cat de mare incepe sa fie burtica e necesar sa aveti o pozitie comoda, in nici un caz asezate la fix 90 %, sa vi se permita sa va schimbati pozitia din cand in cand sau chiar sa va plimbati.
- 7 - 9 luni de sarcina - pericol de avort sau nastere prematura. Se poate lucra daca este obligatoriu (urgenta) sau temporiza. Daca nu arde mai bine temporizam. Tot asa este necesar sa se aiba grija mare de pozitia gravidei in scaun.
Acu multa sanatate si cat mai putine dureri de dinti ![]()
![]()
P.S. Acu cu dintii o rezolv eu dar in final sper sa ma prind si ce se intampla cu mine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
maryb spune:
claudela, eu am facut testul in prima zi de intarziere, adica ieri trebuia sa-mi vina si azi am facut testul. Dar si pe mine cu 2 zile inainte de a face testul ma durea burtica si mai si bolorosea si eram convinsa suta-n mie ca o sa-mi vina, ca mie asa imi bolboroseste in burtica atunci cand imi vine. La sarcina trecuta nu am simtit aceste bolboroseli. Asa ca ai un loc rezervat la odisee 
maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Ramo2007 spune:
Fetelorrr.....observ ca iar sunt balonata si incepe sa ma doara in partea dreapta ca si cum ar fi un ghemulet ceva acolo si simt un usor discomfort cand stau pe partea aia.Numai seara am observat ca se intampla lucrurile astea....O fi de bine...???
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
madutza_bra spune:
Mai Claudela, tu vrei sa ma trezesc si in Weekend cu noatea in cap ca sa vad testul tau pozitiv ?!?
La maryb tot asa m-am trezit devreme ca sa vad Vestea.
Pana la urma ti-a intaziat deja ciclu? Sau e bun tickerul?...ca nu ma inteleg.
Te
si sunt sigura ca e bb la tine in burtik.
http://tt.lilypie.com/85LXp2.png
maryb spune:
madutza, dar a meritat sa te trezesti devreme in sambata aia, nu ??? 
maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
anidaz spune:
,am iesit din butoi ,dar m-am ascuns dupa canapea,insa asta doar ca sa vad daca observati noua mea tunsoare
.Am vrut sa-mi demonstrez mie ca sunt puternica din nou si am trecut pe la coafor.
Prea multa tristete pe aici.
Sa vina claudela sau ramo cu vesti bune
http://tt.lilypie.com/4z6T0.png