Test dupa Pregnyl - experiment interesant

Test dupa Pregnyl - experiment interesant | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Tot sapand pe internet, am gasit urmatorul blog:

http://kiwieggs.blogspot.com/search/label/TTC%20%232

Este un experiment foarte interesant, mai ales pentru fetele care au facut Pregnyl si apoi asteapta cu nerabdare sa faca un test de sarcina (dupa cum stiti, Pregnylul poate pozitiva un test de sarcina si se elimina din corp cam in 10 zile).

Tipa practic a facut cate un test de sarcina in fiecare zi dupa Pregnyl. Si le-a pus pe toate unul sub altul, cu zilele DPO pe ele (vedeti poza). Se vede foarte clar intai cum se elimina Pregnylul si apoi cum... apare bebe .

Va doresc o primavara minunate si sa vedeti si voi 2 liniute cat de curand!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Foarte interesant experiment, si am si eu o nelamurire. CM meu de obicei e de 24 zile si luna asta a fost de 29 de zile si cand mi-am facut un test prin Z26 a iesit ca cel din Z5 DPO din experiment. Cel din Z29, cu cateva ore inainte de venirea CM a fost negativ, dar primul test, m-a "bagat in ceata" Stiti cumva, ce putea sa insemne?

Mergi la inceput

Uiatsem sa mentionez ca luna trecuta nu am facut nici pregnyl, nici stimulare, chiar nici un fel de tratamente. Stiu ca intrebarea mea nu are legatura cu subiectul, dar am vazut testul care mi-a atras atentia, si ma gandeam ca ma poate lamuri cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Foarte interesant si mai ales...cu final fericit!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

RalMar, sincer nu stiu daca te poate lamuri cineva 100%. Cel mai bine este la urmatoarea intarziere sa iti faci un test de sange. Eu una de asta nu prea sunt adepta testelor din urina, pot sa rezultate false - in ambele sensuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetelor, nu-mi dati idei, tocmai am facut pregnyl si asteptarea e grea iar rabdarea ma paraseste

Mergi la inceput

mmc multumesc de raspuns, dar daca stau si ma gandesc, cred ca e mai bine nici sa nu stiu raspunsul daca tot a venit CM. Nu as vrea sa aflu ca dupa atatea chinuri am reusit si am pirdut sarcina .Inca mai sper sa fi fost testul de vina, si sa nu fie asta varianta corecta.

Mergi la inceput