Am nascut pe 22 februarie, iar dupa 4 zile, cand am ajuns acasa mi s-au umflat atat de tare picioarele incat nu mai pot incalta nimic.
Sunt sub tratament cu clexane dar nu stiu daca asta e o problema ce tine de coagulare sau nu.
Ideea este ca de 5 zile am picioarele ca niste cimpoaie, simt ca-mi plezneste pielea, iar daca la glezna as intepa cu un ac cred ca mi-ar iesii multa apa...
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Pe langa asta, nu stiu daca exista sau nu vreo legatura, dar fac temperatura de 38.5, cu frisoane si durere de carne ( nu sunt racita).
Euuuuu!!!!
Marti m-a operat sambata seara eram butuc...l-am zapacit pe gineco asa ca duminica dimineatzam-a vazut la camera de garda...nu aveam tromboflebita (facusem 3 zile heparina si eram sub tratam cu aspenter) asaca nu aschimbat aspenterul cu clexane...mi-a zis ca sunt reglaje la nivelul circulatiei sanguine. m-am odihnit mai mult, am stat cu picioarele mai sus decat trunchiul, am baut apa plata2-3l/zi si in 4 zile mi-am revenit.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Facusem tromboflebita in sapt 38, eram pe clexane, credeam ca scapand din operatie imi revin, dar m-am trezit cu niste picioare care nu erau ale mele. Imense, grele, supermari. Mi-a trecut dupa 7 zile.
Iti tin pumnii!
A trecut deja o saptamana si eu tot stau sa pleznesc la picioare. Au inceput sa ma si doara, pielea e intinsa atat de tare incat cred ca o sa plezneasca. Nu stiu ce sa mai fac...
Am senzatia ca mi se trage din spital, cand asistentele nu mi-au facut corect Clexanul. Eu le spuneam cum sa mi-l faca, ele incepeau scandalul, ca ce ? sunt cadru medical, nu le invat eu pe ele si de fiecare data ma trezeam ca in final nu mi-l faceau corect. Au fost 4 zile cat am fost pe mana lor si se pare ca datorita incompetentei lor trag eu acum.