Femei care iubesc prea mult..

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Si eu vreau cartea,pliiiiz!!!! lelaislela@yahoo.com este adresa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Incercam sa formam un grup virtual de discutii si, speram, sprijin, intre fetele pentru care iubirea inseamna sau a insemnat suferinta, ale caror relatii cu barbatii au fost, pana acum, dezastruoase. Cine ar fi interesat sa participe la discutii, sa impartaseasca din propria experienta si sa citeasca povestea altor fete, sa-mi trimita un mesaj privat cu adresa de e-mail (discutiile vor fi pe e-mail). Voi raspunde pe PM cu mai multe detalii.

Grupul va fi alcatuit dintr-un numar restrans de persoane..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Acum 8 ani de zile am intalnit si eu o femeie care si-a iubit foarte mult sotul si drept multumire el a parasit-o. Pe aceasta femeie sa zicem ca o cheama N si am cunoscut-o in 2000 printr-o vecina de a mea. Era august si eram in vacanta de vara, terminasem primul an de postliceala. Vecina mea care lucra la politia circulatieifacea permisele de conducere, avea doi sefi care isi deschisesera o scoala de soferi, acolo la firma se faceau dosarele ptr inscriere si aveau angajate doua fete, pe N si colega ei care era plecata in bucuresti ptr ca tatal ei fusese internat la urgenta ptr ca isi fracturase bazinul cazuse din visin si patronii mai aveau nevoie de o fata ptr ca era mult de munca acolo. Vecina mea m-a recomandat pe mine si am lucrat 2 saptamani cu jumatate de norma si urma ca dupa aceste doua saptamani daca este sa ma angajeze ptr ca oricum mai aveau nevoie de un om. Asa am cunocut-o pe N, o femeie pana in 35 de ani, maritata, sotul ei plecase cam de doua luni in Italia la munca. Nu aveau copii si ea zicea ca daca pleaca si ea in Italia o sa faca acolo. Aveau o situatia materiala mai grea, chiar daca mama ei avea casa si statea singura nu stateau cu ea ci in casa unui var de al ei, mama ei era pensionara, fosta csmeticianca, iar socrii ei, de fapt traia doar socrul care statea la Ocnele Mari. N era o tipa foarte deschisa, de la inceput mi-a zis sa vorbesc cu ea la per tu, spunea tot ce face, ca merge la mam ei ca in week-end merge la strand, era o tipa de viata, toata lumea o placea. Imi vine sa zambesc cand imi aduc aminte atunci cand venea socrul ei, un batranel foarte simpatic, mergea in carja cand intra in birou ii zicea nurorii lui:"Sarut-mana domnisoara, imi faceti si mie un dosar ptr scoala de soferi?", socrul ei fusese instructor auto. ea mereu il certa ca de ce pleaca pe caldura aia din casa, ne dadea fructe, era de treaba si batranelul. Dupa o saptamana de cand lucram eu acolo a venit si colega ei Isa zicem ca o cheama. Intr-una din zile, Nvroia sa vanda masina ptr ca o data cu plecarea sotului ei se adunasera si datoriile si a gasit in husele de la scaune doua scrisori de la o femeie pe care ea zicea ca o cunoastea cat de cat, catre barbatul ei. Ceea ce a facut ea in contunare m-a frapat. eu in locul ei cred ca luam primul avion si mergeam ori sa il strang de gat ori sa ii bag scrisorile pe gat. Ea zice ca nu vrea sa ii spuna deocamdata despre scrisori si cand o va face ii va spune foarte frumos ptr ca nu vrea ca el sa se supere, abia a plecat in Italia, sa nu ii distraga atentia de la munca saracul. Ea tinea legatura zilnic cu sotul ei, tin minte celularele acelea mari ziceai ca sunt caramazi. I-a spus sotului ei despre scrisori a doua zi, l-a sunat cand era la munca, tin minte si acum conversatia:"Tati, stii am gasit doua scrisori de la o femeie Laura. ce sunt cu ele?" El a recunoscut ca intra-devar a avut o legatura cu femeia aia dar a fost doar asa pe interes cu ea ca sa plece in Italia. Ea bineinteles ca a inceput sa o acuze pe ea, ca ce o sa ii faca, ne zicea noua, ca da o prinde, dar bineinteles ca era doar gura de ea. Eu nu am citit acele scrisori, i le-a dat colegei ei, eu nu mi-am permis sa le cer ptr ca nu ne cunosteam de mult timp, dar i-am spus vecinei mele si ea mi-a zis ca sotul ei este cam fustangiu si ca ea este cam naiva si il iarta mereu. N mi-a povestit ca il cunoaste pe sotul ei de cand erau copii, s-au casatorit la 18 ani, parintii nu au fost de acord ptr ca erau prea tineri dar pana la urma au acceptat situatia. dupa 2 saptamani eu am plecat si patronul nu m-a mai chemat, a venit cineva cu pile mai mari, apoi in 2001 cand veneam de la scoala am vazut-o pe Nurcand intr-un taxiu, am salutat-o si ea pe mine. Stiti expresia aceea"negru de suparare"? Am vazut un om negru de suparare si m-am intrebat de ce oare o fi suparata? In 2002 am plecat in Bucuresti si inainte de a pleca ne mutasem in alt apartament mai mic, ptr ca fratele meu plecase si el, eu ma pregateam sa plec asa ca nu avea rost ca mama si pisica sa stea intr-un apartament cu 4 camere si a trebuit sa imi fac buletiul pe adresa noua. Vecina care lucra la politia circulatiei avea pile si in partea cealalta la buletine si in drum spre sediu am intrebat-o de N daca a plecat in Italia, iar vecina mea mi-a zis ca nu a plecat ptr ca tocmai a terminat divortul de sotul ei, el isi gasise o italianca pe acolo cu care a facut un copil si a divortat de aceea era Nasa de suparata.
Nu mai stiu nimic de ea si cu vecina mea nu tin legatura, dar daca ma mai intalnesc cu ea cand voi mai pleca pe acasa pe la mama as vrea sa o intreb ce mai face, de multe ori m-am intrebat cum a mai evoluat viata ei, ptr ca sincer este o femeie, asa in putinul timp cat am cunoscut-o care nu merita sa sufere.

AURA

Mergi la inceput