BONA pentru MAIA
BUNA SEARA
Scriu pentru prima data despre problema mea. Sunt mama unei minuni de fetita de 1 an si 2 luni ,MAIA MIRUNA, cu atrofie de nerv opric bilaterala,nu vede. Am umblat peste tot in lume cu ea,in dec. am facut implant cu celule STEM iar acum asteptam rezultatele. Momentan reactioneaza mai bine la lumina si speram sa fie mai bine.Toate clinicile din lume ne-au spus sa avem rabdare ca in urmatorii 5 ani problema ei se va rezolva cu celule STEM. Acum este experimental. In acest moment avem urgenta nevoie de o bona pentru ea,care sa stie sa se poarte cu un astfel de copil. Este foarte vesela si foarte cuminte.In fiecare zi face kinetoterapie dar avem nevoie si de o persoana care sa se ocupe de ea.Programul de lucru ar fi de la 8,30-14,30,si salariul este atractiv. Sunati-ma la tel.0722.724.603,sau scrie-ti-mi. Astept orice discutie despre proleme asemanatore care sunt foarte,foarte dureroase ,dar mergem inainte. SANATATE.
Raspunsuri
eli05 spune:
Buna Gabriela.
Te rog sa ne povestesti si noua despre implantul cu celule stem.Ai vazut cazuri acolo care au inregistrat imbunatatiri dupa implant?
GabrielaSimi spune:
Buna seara Imi cer scuze nu am raspuns pana acum dar eu nu prea folosesc calcularorul.Am fost cu fetita in Mexic impreuna cu Edi,acel baietel de la Antena 1 de la emisiunea ,Vreau sa fiu vedeta,la medicul Alfred Sapse.Acolo totul a fost super O.K.Nu am vazut la nimeni rezultate dar nici nu am cautat.Probabil disperarea si-a spus cuvantul.Oricum toti care au fost, au vazut deja unele rezultate.Nu ma astept sa vada deodata, dar fiecare pas conteaza.Nu renuntam, iar prin luna septembrie mergem in China.Toti ne-au spus ca asta va fi solutia la diagnosticul ei.Am stat de vorba cu o mamica care a fost in China in iunie 2007 si este f.f.multumita de evolutia copilului.Are 10 ani.Suntem optimisti ca medicina evolueaza si pentru copiii nostri.Bafta.Prefer sa vorbim la telefon.Aici raspund mai greu.Scuze.
adrianadruta spune:
Buna poti sa ne spui ce probleme are fetita ta la ochii si eu am un baietwel cu probleme de vedere are retinopatie si am vazut ca ai scris ca ai fost in mexic. Si in mexic ce ai facut? Si inplantul cu celule stem unde le-ai facut? intreb si eu sa stiu mai multe ca ma intereseaza pt baietel.Te rog foarte frumos sa imi spui. Multumesc si sanatate multa