Raspunsuri
CristinaT spune:
Nu cred ca te va angaja cineva direct in IT pentru ca nu ti-ai terminat studiile.
Nu cred ca exista serviciu cu jumatate de norma.
Pararea mea: perioada studentiei este ceva cu care nu te vei mai intalni vreodata, eu nu as face asa ceva decat dacca nu ar avea cine sa ma intretina.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
alex_ioanid spune:
direct in IT e mult prea greu sa te angajeze... doar daca nu cumva esti un geniu "nedescoperit" (glumesc)...
si eu tot la calculatoare sunt studenta, dar sincer, nu vreau sa lucrez inca de acum: o sa am toata viata inainte ca sa lucez.
personal, acum sunt inscrisa la cursurile CISCO (mai am ultimul modul) si dupa o sa incep ceva de la Microsoft... nu sunt hotarata, inca ma mai orientez. Mai am inca doua diplome: una European Driver Computer License si una pentru ca am absolvit modulul psiho-pedagogic... desigr astea ultimele nu sunt atat de relevante. Dar primele doua sunt foarte "cautate", si au o "valoare" si nimeni nu cred ca imi va mai cere la angajare: experienta sau mai stiu eu ce.
Asa ca, eu te-as sfatui sa faci si tu macar una dintre CISCO si Microsoft pentru ca "or sa de bine la CV" ... mai ales ca acum fiind studenta la calculatoare, exista si avantaje de tip material .
Anderra spune:
Frumos ar fi ,inainte de a te angaja la banca sa nu mai vinzi gogosi pe internet si sa nu mai postezi anunturi la mica publicitate cu vand haine de firma.
Precizeaza de la inceput fraierelor ca mine ca sunt second hand, foarte purtate dar mai ales foarte decolorate sub brat.
Ramonika spune:
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
doradora spune:
anderra, nu te supara pe mine, dar ma mir ca cineva crede anunturile astea. deduc din ce ai scris ca erau haine de firma, si eventual mai ieftine.ai niste probabilitati cand citesti asa ceva: fie sunt de furat, fie nu sunt originale. sau sunt asa cum ai descris tu. in orice caz, astfel de anunturi nu sunt de incredere.
chris + alexandra
bebeii nostri
liliac1 spune:
Mult succes! Poate intr-o zi vei ajunge si in IT!
Dar...trebuie sa te trag un pic de urechi, ca nu se poate altfel. In primul rand, este fix aiurea sa spui ca esti "studenta la calculatoare". Scuze, dar eu n-am auzit de facultatea asta . Si faptul ca vrei sa lucrezi "in IT" pare a fi mai degraba o replica la ceea ce se aude in targ, ca s-ar castiga mai bine, nu ca ai avea tu vreo idee asupra a ceea ce implica "sa lucrez pe baze de date". Crede-ma ca stiu ce spun...
alex_ioanid spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Mult succes! Poate intr-o zi vei ajunge si in IT!
Dar...trebuie sa te trag un pic de urechi, ca nu se poate altfel. In primul rand, este fix aiurea sa spui ca esti "studenta la calculatoare". Scuze, dar eu n-am auzit de facultatea asta . Si faptul ca vrei sa lucrezi "in IT" pare a fi mai degraba o replica la ceea ce se aude in targ, ca s-ar castiga mai bine, nu ca ai avea tu vreo idee asupra a ceea ce implica "sa lucrez pe baze de date". Crede-ma ca stiu ce spun...
iti spun eu ca la calculatoare nici nu se fac baze de date, doar la automatica si se fac in anul 2, nu 3 cum a spus sweetangel, dar probabil ca si mesajele pe care le trimite sunt la fel de "expirate" ca si hainele pe care le vinde (vezi mesajul lui aderra)
dar, liliac1, sa iti spun cum e cu facultatea de calculaoare... exista universitatea politehnica, facultatea de automatica si calculatoare (cu sectia de automatica, respectiv calculatoare), de aici la fiecare sectie in parte sunt specializari: informatica aplicata, informatica biomedicala, hard, soft, etc... dar mai simplu de spus este: sunt la calculatoare sau automatica, dupa caz, pentru ca s-ar putea sa se uite crucisi la tine daca spui sunt la informatica biomedicala, sau mai stiu eu ce. uite de exmplu eu sunt studenta in anul 4 - AIA (sa iti explic si ce inseamna: sunt in anul 4 la universitatea politehnica, facultatea de automatica si calculatoare, sectia automatica, specializarea automatica si informatica aplicata)... asa ca nu mai simplu e sa spunem sunt la calculatoare (in principiu tot despre calculatoare este vorba) sa iti dau un exemplu m concret. am spus cuiva ce studiez si m-a luat cu: despre ce e vorba? si a trebuit sa ma apuc sa ii explic ca facultatea mea se ocupa cu realizarea automatizarilor unor sisteme: programul pentru funcionarea unei masini de spalat, pentru lift, pentru diverse aparaturi, pentru abs de la automobile... da' hai ca nu mai insir... scuze daca v-am plictisit, pur si simplu sunt pasionata de facultatea mea
te-am pupat! bye
alex_ioanid spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Frumos ar fi ,inainte de a te angaja la banca sa nu mai vinzi gogosi pe internet si sa nu mai postezi anunturi la mica publicitate cu vand haine de firma.
Precizeaza de la inceput fraierelor ca mine ca sunt second hand, foarte purtate dar mai ales foarte decolorate sub brat.
Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Anderra, se pare ca sweetangel si-a dat seama ca s-a facut de tot rahatul (scuzati expresia) pe acest forum, si s-a apucat sa isi stearga toate postarile anterioare. ar fi frumos, daca as posta pe forum tot ce ti-am scris tie in PM, ca sa se convinga toti ca este o persoana deplorabila, dar nu o sa fac, caci eu am caracter... oricum forumisiti si-au dat seama cu siguranta . ar trebui ca moderatorii forumului sa ia "masuri"...
alex_ioanid spune:
continuare... am dat din greseala Enter
si inca ceva, te sustin anderra in ceea ce ai zis ca o sa deschizi un subiect despre acest lucru!!!