Aspirante optimiste > 20 ani (273)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

MERCIC DE RASPUNSURILE ASA PROMPTE;
VA PUPIC SI MAINE VA DAU EU CAFEAU CA SA VA TREZITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, in afara de ramo cine mai face teste saptamana asta?

si cat sunt oare de adevarate "trucurile" ca sa ai baietel sau fetita?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici?

ziceti ceva, orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Un pt. toate fetele.Felicitari , Dyana ! Sarcina usoara si bebel sanatos - pana in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vaaaaaaiiiiiiiiii ce ma- enervat seful meu (supervisorul)....vroiam si eu concediu 4 zile ca atat mai am pe anul trecut si cica nu ma lasa sa-mi iau ca acum trebuie sa preluam alte activitati si ca deocamdata nu se poate....instant m-am calmat pentru bebele meu....i-am spus ca imi bag medical daca nu-mi da concediul care imi revine....frate, dar nu se poate asa ceva....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Maryb, nu te mai enerva cu toti p.....i!Lasa-l sa vorbeasca si mergi la medicul de familie si baga-ti medical.Parerea mea e ca daca face figuri in continuare sa-l anunti in scris ca esti insarcinata, ca sa nu poate sa-ti faca probleme.
Eu, anul trecut cand eram insarcinata si au aflat sefii, m-au pus sa merg pe teren ca sa ma forteze sa demisionez.Dar nu m-am lasat si mi-am bagat medical si le-am trimis prin posta hartiuta ca sunt insarcinata, cu toate ca stiau.Nu au vrut sa-mi primeasca medicalul trimis prin curier, de fapt l-au primit dar l-au facut pierdut si au zis ca nu au primit.Am mers la dr de fam dupa duplicat, l-am trimis printr-o alta firma de curierat si l-au refuzat.Am trimis si a 3 a oara prin posta si din nou l-au refuzat, ba mai mult mi-au trimis notificare ca-mi desfac contr de munca pt lipsa nemotivata de la serv.Si atunici, am adunat de la cele 2 firme de curierat si de la posta hartiute care sa demonstreze ca acele certif med le-am timis, si am facut plangere la Camera de Munca.Intre timp am pierdut sarcina si am atasat si hartiutele cu iesirea din spital.S-a dus controlul pe capul lor si au zis ca dintr-o eroare de comunicare din interiorul firmei nu au gasit certificatele medicale.Le-au platit imediat, iar cu desfacerea contr de munca s-a rezolvat. Nu apucasera sa treaca in cartea de munca. In ziua in care s-a dus controlul pe capul lor eu ma dusesem la avocat ca sa-i dau in judecata.
Ti-am scris toate astea ca sa stii cum stai, cel mai bine sa-i anunti in scris si sa iei nr de inregistrare pe o copie, ca sa nu-ti faca probleme.
Nu te enerva, ca bebe simte tot!

http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

vaaaaaaiiiiiiiiii ce ma- enervat seful meu (supervisorul)....vroiam si eu concediu 4 zile ca atat mai am pe anul trecut si cica nu ma lasa sa-mi iau ca acum trebuie sa preluam alte activitati si ca deocamdata nu se poate....instant m-am calmat pentru bebele meu....i-am spus ca imi bag medical daca nu-mi da concediul care imi revine....frate, dar nu se poate asa ceva....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

vai draga maryb, cum poate sa nu iti dea 4 zile libere mai ales acuma?

ii poti spune eventual ca daca te oboseste prea tare serviciul, doctorul a spus ca iti da medical pana la nastere.

Mergi la inceput

fetelor, multumesc mult pentru sfaturi. La servici deocamdata nu stie nimeni ca sunt insarcinata, tocmai de aia nici nu pot sa aduc argumente pentru care eu vreau neaparat concediu. De calmat m-am calmat imediat, mi-am adus aminte de puiutul meu care are nevoie de liniste si mi-a trecut. Acum a spus ca sa vada cum facem....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

fetelor, multumesc mult pentru sfaturi. La servici deocamdata nu stie nimeni ca sunt insarcinata, tocmai de aia nici nu pot sa aduc argumente pentru care eu vreau neaparat concediu. De calmat m-am calmat imediat, mi-am adus aminte de puiutul meu care are nevoie de liniste si mi-a trecut. Acum a spus ca sa vada cum facem....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

si cand o sa ii anunti? dupa primele 3 luni?

Mergi la inceput

cel mai probabil dupa prima ecografie din 18 martie cand o sa se vada si bebe si activitatea cardiaca. In jur de 8s cred ca o sa le dau bomba.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput