Aspirante optimiste > 20 ani (273)
Raspunsuri - Pagina 10
voicu_bebi spune:
neatza fetele...ce faceti?
dyanna
ma bucur tare ca esti gravidutza...te-am mai felicitat o data dar te felicit si acuma...felicitari !!! iti doresc sa ai o sarina usoara si frumoasa ..si sa ai un bebe frumos,cuminte si mancacios..multi pupici

dyanna..sa stii ca aceleasi intrebari mi le pun si eu oare am sa ma descurc ...dar am inceput sa coenstizez ca viata noastra se va schimba o data cu bebele...dar sunt fericita pentru ca ne-am dorit si ne dorim mult acest bebe
o data ce avanseaza sarcina iti ve da seama de multe lucruri ...momentan acuma suntem la inceput 
tu iei elevit..sau alte vitamine?
Anca..viitoare mamica 

dyannna spune:
Multumesc bebi,la fel iti doresc si eu
Eu nu iau nimic,nici macar utrogestan...nu stiu inca cand trebuie sa fac o vizita la ginecolog...ore in ce saptamana se poate vedea la un eco normal,la mine in oras nu prea au intravaginale
4+
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by dyannna
Multumesc bebi,la fel iti doresc si eu
Eu nu iau nimic,nici macar utrogestan...nu stiu inca cand trebuie sa fac o vizita la ginecolog...ore in ce saptamana se poate vedea la un eco normal,la mine in oras nu prea au intravaginale4+
dyanna..eu am fost saptamana trecuta la ginecolog..ca mie imi tot intarzia si aveam teste de sarcina fff slab pozitive..si vroiam sa vad daca sunt gravida sau nu...si la control dr mi-a confirmat ca e sarcina incipienta 4-5 saptamani dar cum la mine sunt 2 luni de la ultima menstra ar fi normal 8 saptamani sau 9 ...si mi-a dat sa fac eco,la care ma duc saptamana asta
la ginecolog ar fi bine sa te duci ...la eco cred ca saptmana viitoare sau peste 2 saptamani,eu cred ca o sa fac intravaginala.
eu iau elevit...mananc de ceva ori pe zi

Anca..viitoare mamica

oanaiacovita spune:
Claudela 

Cand mai faci test? Ca am citit neste chestii..![]()
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
claudela spune:
Oana, tocmai ca am facut test mai adineauri si fata mea e cam asa...
Tot negativ...Deci simptomele de le am sunt de vestire a rusilor...C'est la vie...Luna viitoare de-acum...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!