noaptea dintre azi si maine

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

quote:
Originally posted by Elise

Dar spre deosebire de situatia de acum 8 ani - cind eram cam la fel, no school, no job, no family, no problem - acum o am pe bebelisa.
Deci am opt ani in plus dar si o mare realizare.

Elise & BBLisa

Vacanta placuta fetelor si relaxare cat mai multa!!!!
Suntem aici cand o sa va intorceti....va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

stai asa ca n-am plecat inca... abia ne pregatim. Maine dimineata ne luam "zborul".

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Elise, in ce priveste divortul, un CUT cat mai rapid e cel mai benefic, din experienta mea. Taraganarea nu aduce nimic bun. Te aprob in totalitate in ce priveste daramarea constructiei atunci cand fundamentul e mult prea subred. Asa imi traisem si eu prima casnicie, tot carpind, tot facand eforturi de a acoperi rupturile etc. La un moment dat constati ca nu vrei sa-ti petreci restul vietii cu zidareala ci vrei sa traiesti ceva autentic. Suntem la varsta la care nu ne mai putem pacali cu bombonele de genul "cu X nu sunt fericita, dar mai astept, ca are potential" (am auzit-o de curand la o tipa de 39 de ani, care-si doreste cu disperare familie si copil, dar ramane agatata intr-o relatie toxica). Nu mai e timp sa formam sau sa schimbam pe nimeni (in caz ca cineva isi face asemenea iluzii, fiindca oricum nu ne putem schimba decat pe noi insine). Trebuie doar sa fim mai atente cu alegerile pe care le facem si sa alegem bine.
Nu stiu cati prieteni ai in viata reala, dar sunt convinsa ca in primul rand prin aceste decizii cruciale te-ai regasit pe tine insati si asta e mai important. Si mai suntem si noi pe aici Si nu uita sa mananci, sa-ti permiti un mic moft din cand in cand, sa fii buna cu tine insati - cum bine a mai spus cineva. Ia-ti timp pentru tine si sufletul tau!

balanta, ti-as da voie la un pansament doar ca sa nu te superi pe mine , ca nu sunt fata rea si nu-i doresc nimanui sa traiasca in frustrare, dar uite ca Elise a taiat in carne vie si tot nu a ales pentru rana ei un pansament pe care ea l-a simtit nepotrivit... Ce invatam de aici? Si inca ceva: nu e regula ca Elise va mai trece prin alte cateva dintr-astea, eu am asa o presimtire ca exact contrariul se va intampla: Elise va ridica stacheta cat se poate de mult si urmatoarea ei alegere va fi facuta mult mai intelept si pe niste criterii care nu vor (mai) lasa loc de compromisuri de data asta.

sweet angel, iti doresc sa ajungi si tu puternica asa cum e Elise!

Happy_in_To, mi-a placut la nebunie ce ai scris tu: "Stii, ca o planta care trebuie curatata si scuturata de pamintul vechi pentru a fi replantata intr-un ghiveci mai mare unde i se va da sansa sa creasca mai frumos, mai sanatos..."

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

pai... am multi prieteni in viata reala - ma rog, prieteni, cunostinte, etc. dar cam toti si-au scuipat in sin, la modul: "pai... de ce nu ai ramas cu barbatu-tau pina gasesti altul? decit deloc?!"
Sau "de ce nu ai ramas cu L. pina una-alta, asa, part time? Decit deloc?!"

Cam totul era "decit deloc..."- un fel de "pina iti cumperi pantofi noi, foloseste-i pe astia vechi, ce daca sint vai de capul lor."

O avea si asta o logica, dupa parerea lor.
Dupa parerea mea, nu.
Desi, asa e, asta e "the hard way"... dar e in acelasi timp si drumul cel mai scurt.

In rest, habar n-am cum o sa fie next time, poate mi-o iau din nou, poate nu, poate nici nu o sa mai fie vreun next time - ca nu tin neaparat. Chiar nu e ceva care sa ma preocupe.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Nu are nimic daca o mai "iei " o data. Sa intri intro relatie numai cu creierul (cam asa am inteles din postarea lui Miss Parker?)nu ti-o doresc. Si parca a spus cineva la subiect, nu mai stiu cine (Balanta sa fie?), ca de fiecare data cind iubim, avem senzatia ca este cea mai buna si fericita iubire..Pina se stinge, daca se stinge.
Asa ca treaba cu "data viitoare ai grija" sau "ai facut ft bine ce ai facut" sint putin hilare.
Asta vei afla in timp. Numai in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

O sa spun ceva expirat, insa cum au mai spus si alte fete, ma asteptam la o astfel de ruptura din partea ta. Stiu cum e sa traiesti cu sot in casa dar de fapt singura, e al naibii de nasol si de frustrant. Si ruperea o percepi ca pe o eliberare. Eu asa am perceput-o. Nu am regretat dupa el nici o secunda, nu aveam dupe ce sa regret. Am regretat doar ca i-am dat sanse. Asta vad si la tine. Nu vad un regret dupa persoana sotului tau. Vad eliberare. Ba chiar am citit printre randuri unele postari ale tale si am observat ca in ciuda obscuritatii de acasa se intrevede ceva...
O sa iti revii si o sa fiti bine. Amandoua. Trust me.
I've been there.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu mai repet ce ziceau fetele ref la relatia cu viitorul fost sot;

iti doresc cat mai putine down-uri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu recunosc ca inca nu inteleg sau ma incapatanez sa nu inteleg niste lucruri. Cum ajungi sa intalnesti un om casatorita fiind, sa simti ca il iubesti si sa te iubeasca, sa simti ca se naste ceva deosebit, sa dai telefoane si mesaje de dragoste, sa primesti altele la fel si totusi sa nu fie NIMIC intre cei doi. Prin nimic inteleg, nu planuri de viitor, nu renuntat la tot pentru noile sentimente ( cum facem la 18 ani si ce frumos era), adica din ce am inteles eu....hai sa fie ceva minunat si deosebit dar paralel cu viata minunata de familie a fiecaruia. Exista oare asa ceva...o posibil sa intelegi, sa simti, sa accepti si sa daruiesti sincer cand cineva iti cere asa ceva de la inceput? Si daca da de ce...? Oare faptul ca vede asta ca pe ceva paralel...nu anuleaza toate declaratiile, mesajele si cinele romantice ( presupunand ca au existat).
Elise, sa nu ma intelegi gresit....n-am trait asa ceva si poate de asta nu inteleg, nu te judec...doar ca, cunoscand-te atat cat ne-ai lasat pe noi sa te cunoastem din mesajele postate ai fi fost ultima persoana pe care mi-as fi imaginat-o ancorata, prinsa in asa ceva. Poate si de asta m-am ambalat initial si am zis sa dai mesaj etc...am crezut clar ca e vorba de o dragoste din aia...ce pana la urma matura tot in jur si dainuie.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Elise, imi permit sa iti dau un sfat.

In perioada asta ai nevoie sa ai grija de tine. Sa maninci sanatos, sa reduci cafeina si tigarile. Este foarte important! Pentru tine si pentru bblisa.
Tu esti cea care va avea grija de ea si nu o vei face cum trebuie daca nu vei fi ok, intelegi?

Fa plimbari lungi pe jos cu carutul. Te va ajuta sa iti clarifici multe lucruri in cap, te va ajuta la somn pentru ca vei fi obosita, oxigenarea creierului te va aerisi si iti va da o stare de bine.

Iesi afara in fiecare zi! Da-te in leagan cu bblisa...

Chiar nu iti ajuta la nimic sa sudezi tigara de la tigara si sa mai uiti si sa maninci... Ia gindeste-te ca bblisa are nevoie de o mamica sanatoasa!

Haide, capul sus, o sa fie bine, o sa vezi! Ai incredere in instinctul acela care te-a facut sa te eliberezi.

Mergi la inceput

She,
tot mai astept sa bem cocktailul ala impreuna...sau frappe...sau ce o fi el :)
Nu tin neaparat sa sar direct in alta relatie, de fapt nu stiu daca imi doresc sa mai sar vreodata, sau mi-a ajuns, tx.
Din ce a postat Miss Parker am dedus ca la ei au fost sufletele care s-au cunoscut primele ceea ce mi se pare foarte frumos si "politically corect".

Elle_seb,
nu stiu, poate ai avut tu vreo viziune :) Eu n-am dedus asta.
Porumbita,
tx, chiar as avea nevoie de cit mai putine, de fapt... deja m-am cam detasat. Spre deosebire de celelalte personaje.
Happy_in_TO,
cam asta si fac. Am iesit cu niste prietene, si cu bebelele-prietene , si avenit un batrinel si ne-a dat ghiocei, si ne-a zis ca sintem niste mamici foarte frumoase.
Dupa care ne-am dus si am papat ceva pe la un restaurant thai, noi cu noodles si bebeii cu bibe ale lor. Oricum, ideea e ca IES.
Maine vreau sa plec din Bucuresti.

larissa_79,
nici eu nu inteleg, nici el n-o fi inteles de a avut niste ezitari, poate o sa pricepem si noi retrospectiv despre ce a fost vorba. Cind om fi mosi. Si babe. Deocamdata, crede-ma, nici mie nu mi-e clar ce-a fost asta.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput