am o singerare maronie,acum e deja spre rosu,nu multa ,sanii ma mai dor dar azi nu mi-a mai fost greata.am luat elevit de 2zile si am facut efort-carat bagaje.am pierdut sarcina?am luat si 2nospa dar degeaba.m-a cam durut burta zilelel astea.e a doua sarcina ,prima cu cezariana fara complicatii acum un an si patru luni.si am burta mai umflata ca de obicei si fata dde cum era la primul copil.testul a iesit pozitiv,darr inca nu m-a consultat dr a zis ca e devreme
diana,mama lui andrei
Hmmmm, greu de spus...eu am avut scurgeri maronii din sapt 6 pana in sapt 13 zilnic...am stat in pat 4 saptamani, numai la dus mergeam, si f rar pana jos la farmacie.
Medicul mi-a spus sa nu ridic nimic, sa nu depun nici cel mai mic efort ca pot pierde f usor sarcina.
Cred ca in cazul tau, pana te vede medicul ar trebui sa stai cat mai mult in pat,sa faci tot posibilul sa te linistesti...
eventual sa repeti testul de sarcina in 2-3 zile.
Dar totusi nu inteleg, cum e prea devrem sa te consulte la 5 sapt?la mine la 5 sapt si 3 zile se vedea clar sarcina!
Nikole,mami lui albastrel
mai ai alte 4 subiecte pe aceeasi tema. am sa te rog sa astepti raspunsuri la cel de la Femina intim: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117083
multumesc pentru intelegere.
Roxana