Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ioanatugs Nu-ti fa griji draguta, ca protocolul cat mai lung e indicat pt noi, cele cu endo, deci ne asteptam la rezultate maxime. Te-ai gandit cati embrioni vrei pt transfer? Sunteti pregatiti pt gemeni, tripleti?ai inceput sa vizualizezi? eu mi-am pus poze cu bebei ca sa ma ajute si uite ca au avut succes. Culmea e sa fie si fetita, ca am pus poze cu printese. dar va tin la curent
Mada, magdita Vizualizare, da?
Alexia28 sa-ti traiasca printesa si sa scapati de colici cat mai repede. Cand vedem poze cu minunea ta?
Diana
Despre mine, nimic nou, tocmai aflu cum o persecuta sefa mea pe o colega graviduta si ma ia cu lesin cand ma gandesc ca trebuie sa o anunt ca mai are una in departament.Deocamdata burtica nu se vede, iar eu nu spun nimic, dar ma tem sa nu ma dea de gol

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ira..depinde de fiecare organism cat actioneaza dipher,la mine au venit la 83 de zile dupa ultima injectie.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Anca..vezi ca sunt poze, iti vine s-o mananci.

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexia pupici la amandoua fetele !!!! E asa dragutza Natalia, sa mai faci copii ca vad ca iti iese
Anca ma bucur ca reteta mea a functionat. Asa ca fetelor aplicati, vizualizati si o sa vedeti cum se implineste dorinta. Ai grija de tine si de bebe, greturile nu o sa mai tina mult .. sper (nu vorbesc in cunostinta de cauza, dar zic si eu ce am auzit)
Ioana si eu stiu la fel ca protocolul lung e foarte bun la endo - nu ca tu ai avea, dar ca idee. Rau nu are ce sa faca. Astept vesti
Mada si Magdita sa va luati de mana si impreuna sa veniti cu bebe la purtator. Va tin pumnii stransi tare de tot !!!!!
Teo

Despre mine nimic nou, am inceput sa cresc. Si in burta si in kg. Cred ca am mai luat unul. Dar asta e! Sper de saptamana viitoare sa ma duc la piscina sa fac un pic de miscare. Oricum vad ca oboseala aia groaznica a inceput sa treaca. Adica am mai prins si ora 10 jumate - 11 seara, ceea ce e eveniment. De abia astept caldura si vara ... Visez la concediu.

pupici !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo..acum trageam cu ochiul la mamici sa vad ce mai faci, dar vad ca te-ai gandit si tu la noi, multam de sustinere
Am inceput sa e bine?

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetelor, am reusit sa vorbesc cu dr.T. Marti, de azi intr-o saptamana, incep monitorizarile in vederea inseminarii. Deja incep sa am emotii...
As vrea sa imi spuneti, pana vineri inclusiv, numele voastre de botez pentru ca duminica o sa ajungem la Manastirea Maglavit, cea pe care a renovat-o Jiji Becali. Se spune ca e cu har. Vreau sa las acolo un acatist cu numele noastre. Cele care sunteti pe listuta la subiectul "Rugaciune colectiva pentru a avea un copil" nu mai e nevoie sa imi spuneti numele, sunteti deja pe lista. Insa celelalte care vor sa fie trecute, va rog sa imi scrieti numele voastre de botez. Puteti sa imi scrieti pe PM sau aici, cum doriti. Pana vineri o sa completez listuta.
Boo, Ancutza, o sa incep sa vizualizez
Madutz, bafta maine la Tutu, asteptam vesti bune!
Va pup si Doamne ajuta .

Vine , poate vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mada e perfect !! trebuie sa ai incredere ca iese, sa nici nu-ti treaca prin cap ca ar putea fi altfel. trebuie sa te concentrezi pe "o sa iasa" nu pe "dar daca nu iese... ". Da? Ne-am inteles?
N-am mai scris pe acolo ca fetele alea au o viteza groaznica si sunt vreo 80.. asa ca mi-e cam greu sa tin pasul.
Magdita reteta e valabila si la tine. Mai ai un pic si intri in linie dreapta.
Va fac galerie

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,eu nu am ce sa va spun...astept,prestez atat cat pot si incerc sa gandesc pozitiv.Daca nu iese nici de data asta,ma gandesc serios la IA.
Boo,draga mea draga...si eu ma gandesc la concediu...Din fericire,voi pleca in aprilie.Poate atunci sa fiu mai relaxata si...sa se intample ,minunea.
Va pup cu mult drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!! Asa mai zic si eu atmosfera, parca e altceva nu?? Va pupic pe toate!!
Teo multumesc iubita pentru urarile tale frumoase!!! MIi de pentru tine si dragul de Mihnea
Alexia28 ma bucur ca "te vad" iubita si multa bafta sa scapati repede de colici!
Mada23 multa bafta i-ti doresc la prima inseminare, sa fie si ultima!
Magdita si tie i-ti doresc sa fie cu noroc aceasta prima inseminare si sa nu mai ai nevoie de alta!!Frumoasa semnatura!! Inseamna ca deja vizualizezi, deci e de bine!!
Aerlilian pai, concediu placut ca se apropie si sa va intoarceti 3
Ancaoradea multumesc frumos pentru urari!
Boo deci v-ati hotarat la nume...ce frumos...Alexandru! Sa va traiasca!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

Neata
Eu tocmai am facut primul diphereline, mai am doua.
Unducthable, tie la cat timp dupa ultima injectie ti-a venit ciclul?

o zi buna !

Mergi la inceput