Tulcence (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

La multi ani Maya...

De ziua ta as vrea sa stii
Ca inca o stea va straluci
Pe bolta cerului senin
Ca sa iti spuna:
La multi ani sa traiesti
parintii sa-i iubesti
La multi ani sa traiesti
Parintii, draga mea sa-i iubesti
Sa-i multumesti lui Dumnezeu
Ca te-a trimis ca un codou
Atat de scump si pretios
Parintilor ce te-asteptau.

Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007

Mamy si eu...Teo
Uraaa...merg singur
Sforai de nu se poate
urc pe pat
Poze noi-Teutzu
Nunta noastra

Mergi la inceput

S-a vindecat TEO. URAAAAAAAAAA.....
Ma bucur atat de mult ca este bine!!!!!
Nu mai tuseste, secretii nazale nu mai are.. Sunt atat de fericita!!!
Pe 25 trebiue sa-i fac vaccinul DTP. Alta intepetura! sa vedem daca i-l face!
O sa mai stau cu el in casa vreo saptamana pana ce se vindeca bine. Apoi numai bine se incalzeste si afara mai bine. Va pup fetelor.

Laura , ma bucur ca ia reusit cu mobila. Felicitari!

Mamy si eu...Teo
Uraaa...merg singur
Sforai de nu se poate
urc pe pat
Poze noi-Teutzu
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mirell@, ma bucur ca s-a vindecat Teo. Stiu ca vaccinul se face la distanta de o luna de ultima intepatura. ASa zice dr de familie al meu dar explicatia nu am avut-o. In prospect nu scrie asa ceva. Am niste nervi pe dr de nuna numa. Cica savenim joi sa-i faca vaccinul. Imi face program pe banii mei. Dar asta e o alta poveste
va pup pe toate, o zi excelenta

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata fetele!o sa va descreteasca fruntile si sa va insenineze aceasta dimineata cam mohorata...

mirell@, ma bucur ca teo s/a facut bine. bravo!!!

daca am timp revin mai tarziu sa vad ce mai ziceti.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LA MULTI ANI MAIA!
Fetelor eu am musafiri din strainatate si nu pot sa intru o saptamana.
Va pup si va povestesc cand am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
vad ca nu prea ati avut chef de vorba...
la mine azi a fost ziua vizitelor: adica am primit vizite, mai intai o fosta colega de serviciu, apoi doua actuale colege, apoi o prietena(care e insarcinata 12 saptamani si avenit sa-mi dea vestea), apoi o fosta colaboratoare...imi plac zilele astea in care stau la vorba cu fetele dragi mie. tare mi-ar placea sa va cunosc si pe voi si sa stam la vorba si direct nu doar pe forum...va urez o dupa-amiaza minunata!!!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

buna seara

Cat timp dati VIGANTOL la copil?

Mamy si eu...Teo
Uraaa...merg singur
Sforai de nu se poate
urc pe pat
Poze noi-Teutzu
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

seara buna fetele
mirel@ ma bucur din suflet ca s-a vindecat Teo , vigantolul se da pana la 2 ani de zile cu intrerupere in sezonul de vara si se dau cate 2 picaturi pe zi cand este mai mic iar cand este mai mare de 1 an se dau 4 picaturi eu asa ii dau lui Andrei acum 4 picaturi iar Maria 2 picaturi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor!
Eu am chiulit un pic, nu sunt intr-o forma prea buna. M-a ajuns oboseala si nu reusesc sa-mi revin. Maya se trezeste in continuare noaptea de la masele, asa ca degeaba incerc eu sa ma culc mai devreme sa recuperez, daca dupa o ora de la culcare ea se trezeste o data, de doua ori, de trei ori...cum mi-e norocul.
mirell@, multumesc pentru poezioara! Ma bucur sa aud ca Teo e bine! S-o tina tot asa. Eu dau 4 picaturi de vigantol de la craciun incoace, la indicatiile doctoritei. Pana la 2 ani stiu si eu ca se da.
silvi, aud ca se raceste vremea, eu speram sa ramana cald. Am fi putut stabili o zi de comun acord sa ne vedem. Oricum, eu vreau sa termin cu grija motului deocamdata.
Am pus aici un filmulet de ieri cu sarbatorita. Scuzati calitatea, e facut cu telefonul si de aceea nici sonor nu are.
Va pup, maine probabil intru tot seaa tarziu ca avem cumparaturi de facut si diverse alte lucruri.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

bravo Maya, vad ca Piata noua nu mai are nici un secret pentru tine ( acolo parca erati, nu?). Mergi foarte bine si cred ca mami si tati sunt topiti dupa pasii tai
Arissa, nu te obosi prea tare ca sa te poti bucura si tu sambata de petrecere. Altfel vei vrea sa scapi mai repede ca sa te culci
Noi ieri nu am iesit in schimb azi o luam la picior ca mergem sa facem vaccinul pt varicela.
Vad ca puiul meu iar are o perioada de refuz la mancare. Nu-i bai, o sa pape cand o sa vrea.
mirell@ vigantolul se da pana la 1 an zilnic, iar dupa 1 an numai in lunile friguroase. Asa scrie in prospectul vigantolului. Practic eu cred ca-i voi da zilnic, mai putin vara cand vom sta la soare. Oricum o sa intreb si eu ca sa fiu sigura
Fetelor am un chef nebun de mers in vacanta oriunde si de cumparaturi Si apropo de cumparaturi vedeti ca de azi incepe targul de imbracaminte-incaltaminte la sala multifunctionala de la Ciuperca.
va pup pe toate, o zi buna

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput