blockare useri
buna ziua
am facut cu o prietena de-a mea incercarea: am blokat-o .. iar ea mi.a trimis un mail ... eu nu l.am primit , normal, iar ea nu a primit instiintarea ca emailul nu a fost primit de catre userul destinatar, e normal asa ceva? nu ar trebui sa se stie ca nu a fost primit mailul?
amandoua folosim hotmail ///
aveti idee daca trebuia sa mai facem vreo activare/dezactivare a vreunei optiuni?
multumesc
o zi buna
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
alex_ioanid spune:
din cate stiu eu, nu... nu se trimite mail sa i se spuna ca nu a ajuns mesajul... eventual doar daca exista vreo optiune prin care sa ii trimiti tu un e-mail cu "instiintare" ca nu mai vrei sa primesti de la ea... acuma nu stiu cum o fi la hotmail... am avut o adresa mai demult, dar n-am prea folosit-o... si banuiesc ca s-a si dezactivat
dearChris spune:
Eu sunt utilizator de yahoo dar stiu k cei blocati se presupune ca sunt spammeri sau persoane cu care nu vrei sa ai de-a face. Si atunci, de ce sa primeasca instiintare? -hei, nu te mai chinui, ca ai fost blocat si trimiti mailuri degeaba! De ce sa li se faca lor un bine? N-au decat sa piarda vremea, nu e treaba noastra.
Daca vrei ca respectivii sa stie ca nu sund doriti, poti trimite mail inainte de a-i bloca in care sa le spui ca nu mai vrei mailuri de la ei si ca o sa fie blocati.
ardeiash spune:
ideea era inversa: cum afla ea ca a fost blokata? ea trimite mailuri.. si trimite // asteapta raspuns
Annie80 spune:
pai mi se pare perfect normal sa nu instiinteze ca a fost blocata.
ca doar nu blochezi pe cineva ca iti este drag, blochezi pe cine te supara, nu?
si cum sar simti daca primeste reply ca a fost blocata? nasol si se va muta sa spamuiasca alti useri. asa va fi "ocupata" cu nimik dar isi va pierde timpul, aiurea. Ipotetic vorbind
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ardeiash spune:
mai.... e valabil numa daca un divort intra in categoria spam...
va dati seama ca in spatele acestei istorii .. exista un mare semn de intrebare datorat faptului ca ei nu ii este indiferent daca-i citeste mailurile sau i le arunca computeru la cos . vrea sa stie daca informatia a fost citita sau nu: poate raspunde cineva la aceasta intrebare?
merci anticipat
tumpi spune:
Din cate stiu eu hotmail nu are optiunea de instiintare ca mesajul a fost livrat si citit de catre destinatar.
Cred ca nici yahoo nu are.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rall spune:
Ii poate trimite o felicitare de pe siteurile unde atunci cand destinatarul deschide felicitarea expeditorul primeste mail de instiintare
Ex: http://felicitari.starclub.ro/
ardeiash spune:
ha ha.. repede o sa deschida felicitarea in situatia in care se afla... mai bine outlook//
problema e ca deja i.a trimis messuri importante pe hotmail
dearChris spune:
Eu nu inteleg...Persoana A trebuie sa trimita un e-mail important persoanei B, si sta si se gandeste zile, saptamani daca persoana B l-a primit sau nu?
Pai, sa-si faca alta adresa..si sa-i trimita e-mail de pe acea adresa si sa-i spuna: Sunt persoana A, am ceva sa-ti zic:<< ... >> "
daca nu-l citeste, treaba lui, dar cu siguranta il va primi.
Daca cei 2 ar utiliza msn messenger , atunci ar putea sa-si dea seama daca a fost blocata..
alex_ioanid spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Din cate stiu eu hotmail nu are optiunea de instiintare ca mesajul a fost livrat si citit de catre destinatar.
Cred ca nici yahoo nu are.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
are telefonul mobil