FIV 165
Raspunsuri - Pagina 18
LucaLuca spune:
De endometru nu au zis nimic explicit, mi-au expus doar concluzia, dar nici eu nu am intrebat - bine, din ce inteleg, foarte mare lucru nici nu au a-ti spune la stadiul asta, se verifica doar daca totul e ok dupa inhibare. Dar cum saptamana asta incep stimularea, vineri sper sa mi se dea mai multe amanunte - iar de nu, trec la interogatoriu. In Romania se da pacientei o fisha, ceva, cu rezultatele, chiar daca eco se face la aceeasi clinica? Caci la mine respectiva fisha a plecat direct la dosar, fara sa o vad la ochisori. Vineri o sa fiu mai vigilenta. :)
Stati ca, totusi, a venit momentul sa pun si eu o intrebare la care probabil ca ati raspuns de jde ori: gonalul doare??
Iyoana spune:
Luca in Romania sunt doctorii care dau un fel de "fituica" cu rezultatele, pacientei. Te-as sfatui sa-ti iei tu o foaie si un pix, si sa-ti notezi constiincioasa rezultatele, chiar daca medicii francezi vor crede ca esti un pic...
![]()
In felul asta vezi si tu cum evolueaza toate cele, si cum iti raspunde organismul la tratament. Succes maxim!
Iuca mult succes iti doresc de pe acum!
Preturi orientative / aproximative pentru biopsie, FIV+ICSI (preturi care difera de la o clinica la alta):
- biopsie testiculara = 1000 euro
- FIV+ ICSI = 1800 euro
- tratament = 500 euro
- analizele premergatoare FIV-ului = 500 euro
La asta se adauga inghetarea spermatozoizilor si a embrionilor, daca se doreste acest lucru.
Cu tot cu drumuri (pentru ca sunt din provincie), eu una vreau sa am disponibili vreo 4000 euro, ca sa nu ma stresez atunci de bani.
Multa bafta! 
Tin si eu pumnii tuturor fetelor, sunt si eu prin preajma si va citesc mereu! Pupici! 
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
goggy spune:
LucaLucastai linistita, gonal-ul nu doare absolut deloc.
Teli si Miki01 bafta multa la test maine, asteptam cele doua liniute.
goggy spune:
Kittyke sau Nusy imi puteti spune, va rog, ce simptome ati avut ( daca ati avut ) pana la test. Eu sunt putin stresata pt ca, pana acum 2 zile ma dureau foarte rau sanii si erau foarte umflati. E drept ca si acum sunt umflati, la fel ca inainte, dar parca nu mai dor atat de tare. Poate sunt doar paranoica.
Ma simt foarte bine si asta ma ingrijoreaza putin. Nu ar trebui sa simt totusi ceva?
M-ar ajuta foarte mult daca as sti cum a fost la voi.
elenada spune:
Multumesc pt raspunsuri
Sa speram ca sunt bine puiutii mei
sa mai creasca putin pana maine si ii bagam la caldurica la mamica lor
si acolo sigur o sa le placa
Anca: am facut ICSI
cred ca din cauza asta s-ar putea sa fie mai puturosi
Doctorita a zis ca nu este nici unul A curat ca sunt A1
Ce o fi o fi doi sa fie ok ca eu vreau gemeni
Va tin la curent cu ce se mai intampla
Va pup si va tin pumnii
elena
mihaele spune:
Luca doare foarte putin gonalul cel putin pe mine ma ustura putin sa bagi serul incet ca daca al bagi incet nu doare si nici nu ustura.Multa noroc si bafta incontinuare.
Elenada o sa fie bine si sa lie lipiciosi embrionasi tai sa stea la mami in burtica 9 luni .Bafta maine la ET
fetelor va pup pe fiecare in parte si multumesc ca ami raspundeti la nelamuririle mele ma linistiti mii de multumiri

zouzou ce faci iubita sa sati linistita si fara ganduri odihnestete ca nicaieri nu este mai bine ca acasa

LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Luca in Romania sunt doctorii care dau un fel de "fituica" cu rezultatele, pacientei. Te-as sfatui sa-ti iei tu o foaie si un pix, si sa-ti notezi constiincioasa rezultatele, chiar daca medicii francezi vor crede ca esti un pic...![]()
![]()
In felul asta vezi si tu cum evolueaza toate cele, si cum iti raspunde organismul la tratament. Succes maxim!
Aha! Bine ca stiu! Am oricand acces la propriu-mi dosar, dar o sa le cer si eu fitzuica - o sa spun ca e o traditie socioculturala din tzara mea natala. :)) Cred ca daca le spun ca imi trebuie pentru *consultatia* de la sezatoarea virtuala, abia atunci vor crede ca-s cum zici tu in emoticons. :))
(Btw, tot haladuind pe net, am o idee de ansamblu: forumurile francofone pe subiect sunt o mare varza de Bruxelles - incoerentze, offtopics, oferte de donare de sperma prin "inseminare naturala" etc, rāsu'-plānsu'.)
goggy spune:
Teli si Cristinicibafta multa maine!

Miki01 iti apreciez curajul. Tentatia e maxima si pt mine sa fac testul maine dar mi-e frica. Ar fi Z11. Daca rezultatul imi iese neconcludent, ce ma fac?! O iau razna!
Sa ne aduci vesti bune, e un ordin! 

rubia spune:
Intai as vrea sa le multumesc din suflet urmatoarelor: KITTA si ALINA ALEXANDRA pentru tot ce-au facut
abia astept sa ajunga progesteronul la mine maine si sa-ncep injectarea
mai astept sa iau rezultatul de la analiza de progesteron maine seara si sa vad daca mi-am facut sperante degeaba sau nu

- din august 2005