analize obligatorii

analize obligatorii | Autor: Oti_s

Link direct la acest mesaj

I s-a mai intamplat cuiva sa nu primeasca plicul cu cuponul pentru analize obligatorii? Daca da, cum ati procedat?
Eu si sotul meu ne-am mutat in toamna lui 2006 de la Iasi la Radauti si medicul de familie de aici ne-a zis ca e posibil sa fi primit plicurile la adresa din Iasi. Mi se pare foarte ciudat insa, ca din oct. 2006 avem buletin de Radauti. Intrebarea este daca se mai poate face ceva in cazul asta ca amandoi am vrea sa facem analizele alea si nu ne permitem sa le platim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am actualul domiciliu trecut in buletin din martie 2007 si luna asta am primit plicul cu pricina la fosta adresa (la mama acasa)....asa ca e posibil. nu poti suna la fosta adresa, la iasi, sa intrebi?

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Din pacate nu am niciun numar de telefon de la noii proprietari, asa ca nu prea am cum sa aflu daca au ajuns acolo sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicafericita spune:

In aceeasi situatie sunt si eu doar ca eu mereu intreb noul proprietar daca a primit plicul meu si inca nu a sosit nici acolo la vechea mea adresa. Asa ca m-am interesat la med meu de familie care m-a trimis la Casa de asigurari din localitate. Acolo mi s-a spus ca plicurile vin de la Bucuresti si e posibil sa fie in intarziere de ex de-abia se returnau cele din ian. Eu sunt in feb asa ca mai astept. Eu zic sa faci rost de nr de tel al Casei de Asigurari de sanatate din Iasi si sa intrebi prin tel daca cumva plicul cu numele tau e acolo, dc da sa le dai noua adresa sa ti-l trimit, dc nu sa-i intrebi ce si cum.

Mergi la inceput