O petitie on line
Buna dragi parinti . Eu sunt Gabi din Oradea ,unde functioneaza de un an de zile o asociatie de parinti a copiilor cu autism SOS AUTISM BIHOR. Iata ce am primit pe adresa noastra de mail :
Dragi prieteni,
Daca sinteti organizatie care are ca beneficiari copii cu dizabilitati
de orice natura, sau sinteti parinti ai unor copii cu nevoi
educationale speciale sau cu dizabilitati, sau cunoasteti familii cu
astfel de copii, sau aveti orice alta legatura cu acesti copii si va
intereseaza soarta lor, va rugam sa sprijiniti initiativa noastra de a
aduce in atentia Parlamentului, Guvernului, Min.Educatiei faptul ca SI
ei trebuie sa aiba parte de sanse egale la educatie, de educatie de
calitate, adecvata nevoilor lor specifice si individuale.
Daca considerati ca problemele prezentate, sugestiile si solicitarile
adresate autoritatilor sint bune, iar implementarea acestora ar aduce
schimbari in bine in viata copiilor cu dizabilitati si nevoi
educationale speciale, va rugam sa semnati ?Petitia pentru o EDUCATIE
de CALITATE si pentru copiii cu nevoi educationale speciale si
dizabilitati din Romania", accesind link-ul
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_o_educatie_de_calitate_si_pentru_copiii_cu_nevoi_educationale_speciale_si_dizabilitati_din_romania-p44130039.html
O vom posta si pe www.autismromania.ro in format word.
Cu cit mai multe semnaturi si comentarii, cu atit mai multe sanse sa
schimbam in bine soarta copiilor nostri. Poate macar in acest an
electoral. Daca sinteti o organizatie neguvernamentala, va rugam sa
semnati in numele organizatiei, daca sinteti de acord cu continutul
petitiei, dar sa incurajati si semnaturile individuale ale
beneficiarilor Dumneavoastra.
Semnati si dati mai departe, spre mai binele tuturor copiilor nostri speciali!
Va multumim mult !
Liuba Iacoblev
Presedinte
AUTISM ROMANIA
0731 816 880
Acesta este mesajul primit . Noi am semnat petitia si o transmitem mai departe ...cititi si hotarati!!
Raspunsuri
luna73 spune:
Multumim, gabi.b
Fac si eu parte din categoria parintilor vizati de aceasta petitie prin fetita mea mica, Mara, care are sindrom down. Pina acum am avut noroc de persoane minunate care au acceptat-o in gradinita, si cind spun asta ma refer la tot personalul din gradinita dar si la copii si la parintii acestora.
Toti, absolut toti i-au acordat Marei sansa de a se simti ca orice alt copil, de a nu se simti stigmatizata ca poarta acest sindrom.
Dar, ca orice mama, ma gindesc ca ne pregatim pentru scoala, unde va fi altceva. Ar trebui sa fie la fel de bine, dar....... cine stie. Poate ca pina va merge Mara in clasa I (mai avem 2 ani)chiar se va schimba ceva.
Multumesc inca o data.
gabi.b spune:
Fetita mea e deja marisoara , la o scoala speciala in clasa a5-a . Ceea ce se intampla aici e departe de ceea ce ar trebui sa fie , cel putin pentru copiii autisti. Personal putin , invatatoare care nu sunt pregatite deloc , pot spune ca unele habar n-au ...Trebuie sa recunosc insa ca lucrurile sunt in schimbare , anul acesta am dat peste niste oameni minunati care chiar vor sa lucreze cu acesti copii . Sper sa aveti si voi acest noroc , ca deocamdata totul tine de noroc . Din pacate
paula2003 spune:
Nu are importanta cine a deschis subiectul, important este ca se adreseaza tuturor celor cu dizabilitati.
Si eu............
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
paula2003 spune:
Am semnat pentru toti membrii fam.........
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri