Aspirante optimiste > 20 ani (272)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Arianna saru'mana de buchetel...eu ma simt bine pe langa greturi,dureri de spate,balonare si alte cele..e super sentimentul..astept ecografia de joi
sa stiu k bebe e bine pozitionat si k totul e bine. tu?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

Arianna saru'mana de buchetel...eu ma simt bine pe langa greturi,dureri de spate,balonare si alte cele..e super sentimentul..astept ecografia de joi

Anca..viitoare mamica

eu in lupata cu kg........sper sa ies invingatoare!!!
in res....proiectul bb....mai asteapta putin...iti tin pumnii pt joi...

....pana in iunie..!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

claudela bafta multa la examen,si nu fi trista din cauza rezultatulti,mai are timp sa se pozitiveze ca eu asa am un sentiment....

Fetelor sa aveti parte de o primavara insorita,presarata cu mult noroc si cu panta directa la odisee

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by Arianna_M

quote:
Originally posted by voicu_bebi

Anca..viitoare mamica

eu in lupata cu kg........sper sa ies invingatoare!!!
in res....proiectul bb....mai asteapta putin...iti tin pumnii pt joi...

....pana in iunie..!!!!!

Arianna,mersi frumos ..eu sper sa fie bine...sunt optimista, si cred ca Dumnezeu are grija de noi ca totul sa fie bine cu sarcina! pupici multi
arinna un 1 martie plin de bucurii ...si sper sa primesti un martisor frumos astazi...
Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Arinaa, nu sunt trista din cauza rezultatutului...Eu inca mai sper ca se va pozitiva testul...
Am uitat sa va urez si eu de dimineata cu ocazia zilei de 1 Martie...Va doresc din suflet o primavara frumoasa, sanatate maxima si numai impliniri!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dimineata si un inceput de primavara frumos.La noi incep ninsorile...dar asta e.Va ofer un ghiocel virtual si va urez La multi ani de 1 martie.
Am bagat un ochi pe la odiseea de noiembrie -decembrie..ce frumos..ce emotii...poate m-oi duce si eu acolo.Am citit si odiseea de 2006 ..cap coada(ca acolo e finutul meu!!) am citit-o si pe cea de 2007 .ca era draga noastra Ancutza..si uite-asa poate acum va fi posibil sa si fac parte din asta de 2008.DOAMNE AJUTA..SI PENTRU MINE SI PENTRU VOI!!!
Arianna si tu draga mea si eu cu aceeasi problema..de kilograme..luptam luptam luptam.Fir-ar mama lor.
Va pupik si mai vorbim..azi sper sa fiu mai mult timp cu voi, de cind am inceput serviciul se pare ca nu prea-mi ajunge timpul.
Pupiciii
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Claudela..eu sint in urma..cu cititul tu ai facut test? Iti tin pumnii iubita sa se pozitiveze...ia-o etalon pe Bujoreata...tare dulce a fost cind mi-a spus mie ca ea face test pina se pozitiveaza si asa a fost...cred ca tre sa fii si foarte optimist si sa crezi intr-adevar ca se va pozitiva.
Voicu_bebi nu cred ca am apucat sa te felicit pentru bebel.Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara..pentru ca stiu ca tare mult ti-ai mai dorit.
Va pup pe toate!!
Crisa
Alexutza ce faci?

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Fetelor, o data cu venirea unui nou anotimp a venit si un nou capitol :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117185

Claudela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaude76 spune:

1 martie plin de bucurii, fetele !! Sa dea DD sa vin primavara cu cat mai multe vesti bune.
Vreau si eu bb si am sa ma lupt pana reusesc ! Trebuie doar sa rezolv o nimica de insuficienta ovariana, si pe urma gata...la treaba .
Poate stie cineva un sfat pt mine legat de aceasta problema>>> FSH mare...deci...lipsa foliculi...deci...menstre neregulate....deci lipsa ovulatie....deci "probleme", insa am trecut pe naturiste (naprasnic, branca ursului, vit.E s.a.).
Astept un ajutor din partea voastra !
Claudia cat mai repede .
Pupici

Mergi la inceput