Aspirante optimiste > 20 ani (272)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eram sigura ca uit sa mentionez pe cineva Dar voi iertati o biata graviduta cu capul in nori asa-i?
Cu nasterea am auzit si io de scorurile astea infernale. Nici io n-as da 60-80mil la nastere. Dar nici batjocura din maternitati park nu-mi vine s-o inghit. Stiu ca nu e peste tot la fel dar daca nu te interesezi si pregatesti totul din timp ai toate sansele sa fii tratata cu indiferenta.
La clinica unde o sa nasc io in Bv nasterea normala e 20mil iar cezariana 25 ceea ce mi se pare absolut rezonabil.

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Just, ai dreptate, in spitalele din Romania daca dai bani esti tratat civilizat.Si eu sunt de parere ca pentru 3-4 zile cat o sa stam in spital la nastere nu are rost sa aruncam cu zecile de milioane.Atat timp cat este curat in salon si bebe sta cu noi astfel incat il putem supraveghea tot timpul si suntem atente cu asistentele care-l ingrijesc nu are rost sa ne facem griji.
Eu cred ca cu maxim 20 de milioane se rezolva totul, in banii astia intrand medicul care asista la nastere, anestezistul, neonatologul asistentele pt bebe si astistentele care se ocupa de noi (in cazul nasterilor normale).Eu am de gand sa dau un pic mai mult la medic pentru ca-mi va recolta si celule stem.La banii de mai sus se vor mai adauga inca 1000 de euro pentru recoltarea acestor celule.

http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ce faci claudela ??? te antrenezi ???

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce bine ca sunteti pe aici.

AM venit sa va spun ca am fost la doc, avem tot ce trebuie, suntem lungi de ,64 cm si......
.... SUNTEM

SI l-am distrat pe nenea doctorul ca am facut intr-una balet, nu am stat locului o clipa...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput

Monica, felicitari pentru bebita!Sa fiti amandoua sanatoase!
Din cauza emotiei cred ca ai gresit...64cm???
Ce frumos, m-am emotionat si eu.
Pe mine parca ma dor un pic sanii si burtica......sper sa nu fie tot paranoia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am gresit scuze 5,64 cm, 164 de batai pe minut, pliul nucal 1.19 cm

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Ce bine ca sunteti pe aici.

AM venit sa va spun ca am fost la doc, avem tot ce trebuie, suntem lungi de ,64 cm si......
.... SUNTEM

SI l-am distrat pe nenea doctorul ca am facut intr-una balet, nu am stat locului o clipa...

POZNICI CU NOI
11+

EL NINO

Moniiiiiiiii, felicitari din suflet...mi-ai dat emotii azi...
Asa cum ti-am zis si in mesaj, te-am visat azi noapte cu gemeni...nu sunt gemeni, dar e fetita...asa cum ti-ai dorit....felicitari din sufley...
Sa o tineti tot asa de bine pana la 40 de sapt...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Moni, ce frumos........vreau si eu.Il bagi la cheltuieli pe sotul tau de martisor....ca doar are 2 fete

Mergi la inceput