Aspirante din GALATI (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragele mele galatzence
Sorinake...iti tinem pumnii, sa nu-ti pierzi speranta, fiecare avem cate un bebe pus deoparte.
Doris...poti face si la VitalMed, in centru langa posta mare, de rezultatul in aceeasi zi costa in jur de 50 ron. Bunul Dumnezeu sa-ti ajute sa ai o valoare mare
Provista....FELICITARI DIN SUFLET, , MAICUTA SFANTA SA TE OCROTEASCA SA DUCI CU BINE SARCINA, NOUA LUNI MINUNATE

Despre mine nu am noutati, fac tratament cu naturiste pana ajung la IA nr 2 care va fi cred prin august-septembrie.
Dorinut, Ela, Iuli, Gabriela...tuturor
VA dulce si va doresc bebici in burtici.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna fetelor, ma numesc Claudia, sunt din Galati, an 26 ani ;sunt noua pe aici si sper sa ma puteti ajuta, ma numar printre multele fete care doresc un bb, mi-a intarziat ciclul 5 zile, precizez ca am ciclu regulat la 28 de zile si niciodata nu mi-a intarziat ciclul nici macar o zi; acum o saptamana am avut greturi, sanii tari si voluminosi insa de vreo 3-4 zile nu mai am greturi, sanii nu mai sunt la fel de mari doar ca ma doare un pic burta si am o mica scurgere alba, un pic groasa :( .mi-e teama sa-mi fac testul ca nu cumva sa fiu dezamagita, a mai trecut cineva prin asa ceva? ma rog mult daca imi puteti raspunde, vrem bb cu mare nerabdare...sufletul meu asa imi spune .va multumesc si sper sa gasesc sprijin alaturi de voi, va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

MITITICA82 fa un test si daca sunt II da fuga sa faci BHCG(analiza de sange) ca-i sigura asa vezi cum decurge sarcina. Bafta si sa fie cu . Ai vazut c-am deschis sezonul la Galati.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

mada23 mersi ptr. raspuns, si sa te auda Bunul Dumnezeu.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

mada23, multumesc si sa te auda Dzeu! va doresc acelasi lucru si voua! sa ni se implineasca cea mai frumoasa dorinta a noastra cat mai curand!

"Help my bunny take over the world!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

am sa va povestesc un vis pe care l-am avut pe la 20 de ani! eram in facultate, aveam doar 20 de ani si un astfel de vis imi parea un comar! am visat ca mi-a sunat telefonul, am raspuns si am auzit o voce subtire care imi spunea ca este fetita mea, nenascuta inca, avea doua luni si se numea MINA! de aceea intotdeauna mi-am dorit o fetita pe care am promis ca o voi numi Mina, dar acum ma rog sa fie un copil, nu-mi mai doresc fetita sau baiat, unul sau doi, nu-mi permit un asfel de "lux"! vreau un copil si atat, iar sufletul meu plange de fiecare data cand citesc postarile voastre si se bucura atunci cand una dintre noi reuseste!

"Help my bunny take over the world!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Va astept la un nou capitol

Continuare

http://tt.lilypie.com/zuI3p3.png
******** SA VINA CEL MAI FRUMOS CADOU ********
http://www.resursadefun.ro/gi14_Cel_mai_frumos_cadou.htm

dorinut@

Mergi la inceput