Aspirante din GALATI (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

Buna. Gabri-ela poti sa-mi spui si mie unde te tratezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

gabri-ela imi pare f rau ptr nereusita acestei inseminari. iti doresc bafta la urmat. imi poti spune ce tratam urmezi, cum stai cu foliculii dupa monitorizare ziua 8 si in ce zile mai faci monitorirari tu?

dorinut@, mada23 aveti un semn pozitiv?
fetele nu mai aveti nici o veste?

http://tt.lilypie.com/GYaXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Gabrielita eu sunt pacienta d-nei dr Cocei de la Giulesti
Provista eu sambata (ziua 8) am avut un folicul de 19 si endometru de 6
Maine merg iar la d-na dr Calin pt eco in ziua 10 sa vad cum stau
Este cam ciudat pt ca am un folicul asa de mare in Z8 si avand un CM de 24-26 zile
Pot oare sa am o ovulatie asa de rapida luna asta? si mai ales ca nu am facut nicio stimulare
Pupici

Mergi la inceput

gabri-ela eu la prima inseminare in ziua 9 avem 2 foliculi de 19 si 18 dar cu stimulare, daca cm este la 24-26 tot ce e posibil sa ovulezi mai devreme, poti sa foloseste acele teste de ovulatie si iti va zice si dr calin cum stai in ziua 10 si totul o sa fie bine ptr inseminare , multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetelor eu din pacate nu am nici o veste poztiva..dupa 14 zile de la inseminare au venit uratii cu niste dureri crancene.Imi pusesem atatea sperante....

Gabrie-ela si eu luna trecuta in ziua 10 aveam un folicul de aprope 17 mm (eu fac stimulare cu o pastila de clostylbegyt din z3-z7), de obicei in celelate luni (tot cu stimulare) in ziua 10 avea cam 12-13 mm maxim.
Eu una cred ca de la niste naturiste pe care le-am luat a crescut asa repede(am luat Q10 in ulei de catina).

Oricum ce pot sa va spun ca nu stiu ce sa mai fac, simt ca m-am saturat de monitorizari, de mers la medic...psihic chiar sunt la pamant..nici nu stiu ce sa fac luna asta...ce cale sa mai urmez..

Celor care urmeaza sa se testeze le doresc sa vada numai teste pozitive.
Va pup si aveti grija de voi!

http://tt.lilypie.com/P6rLp3.png
******** SA VINA CEL MAI FRUMOS CADOU ********
http://www.resursadefun.ro/gi14_Cel_mai_frumos_cadou.htm

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Salutare dragele mele,
imi pare sincer rau ptr. cele care se confrunta cu uratii , imi dau seama ca v-ati pierdut speranta ....stiu cum e, si eu is satula de monitorizari de esecuri luna de luna, ideea e ca sunt in pauza de cateva luni, am fost in concediu si chiar am reusit sa ma detasez, asa ca-mi permit sa va recomand sa luati un mic concediu.
Eu de luna viitoare vreau sa reincep monitorizarile, sau cel [putin asa cred acum (ca sunt in z21) , acum insa ma confrunt cu o alta problema care ma cam sperie si nu prea stiu incotro sa ma duc, de ceva timp, mai exact de cateva luni in anumite perioade ale cm ma doare sanul stang , acum as vrea sa merg la un medic, dar nu stiu unde......
Va pup, capul sus si sa speram ca reusim si noi in vara asta.

Mergi la inceput

dorinut@ imi pare rau ptr nereusita ta, stiu cum este in aceste momente iti vine sa fugi, sa bati pe toata lumea dar in acelasi timp iti doresti f mult ca minunea sa se intample. te rog nu fi trista si sper sa ai puterea sa o iei de la capat tot traseul cu multa speranta si incredere, intr-o zi totul va fi cum doresti, gandeste pozitiv, gandeste-te la momentul cand vei vedea testul pozitiv cum vei impartasi veste celui de langa tine, celor dragi si ce reactie placuta si bucurie va fi atunci.
iti doresc multa bafta in continuare si mergi mai departe, DD e alaturi de noi
eu zic sa urmezi aceeasi schema de tratament si sansele de reusita cresc cu fiecare inseminare cu 10%.

elaa trebuie sa mergi la dr neaparat, te-as indruma catre calin alina, dar am senzatia ca in ultima perioada e cam superficiala si nu face treaba buna.

tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze le doresc reusite pozitive.
Va pup si aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna galatencelor, trezirea, nu mai gaseam subiectul, pe pag. a 5 a, ce se intampla nimeni nu se mai stimuleaza, nu mai avem noutati? Sper ca n-ati lasat-o balta cu proiectul .

Eu incep urmatorul FIV pe 23 iulie. Luna asta intru pe AC si de la CM urmator intram in hora, de data asta cu un alt tratament la care sper sa raspund mai bine. Am sa va tin la curent, pana atunci astept noutati de la voi.

toate galatencele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

Buna galatencelor
Va rog sa-mi spune-ti cum ajug la clinica gynera dupa ce cobor din maxi taxi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

dorinut@, provista, ella, gabrielita r, gabri-ela, iuca, gaby 76, ank 24 unde sunteti fetelor? Nimeni nu mai are nouati? Trezirea.......... Caldurile v-au molesit pe toate? Sau sunteti deja in vacanta la soare, la mare sa va bronzati burticile? Eu sunt pe AC luna asta, pe 23 iulie merg la eco si daca totul e OK incep stimularea ptr. FIV 4. In august dupa ce termin procedura vin acasa, asa ca v-as ruga daca stiti sa-mi spuneti unde as putea face BHCG in Galati? Sper sa fie ultimul FIV ptr. ca m-am saturat ca de mere padurete. De data asta am facut tot cei cu putinta ca sa fie bine, am luat 3 luni inainte vitamine(omega 3, vitamina E, Ca+Ma+Zn, acid folic), acum fac si niste sedinte de acupunctura care ar mari sansele FIV-ului de la 25% la 41%, intr-un cuvant fac tot ce pot numai sa fie bine. Daca nici acum nu merge cred ca am sa renunt ptr. ca sunt obosita, NU MAI POT.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput