Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
carmen77 spune:
Felicitari, Paula!
Laura, acuma ma facusi curioasa si ai disparut?
... cine e fericita castigatoare?
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
Ven spune:
Fetele, mersi frumos de complimente! 
Vik, mei, eu n-am mai scris demult, deci nu am povestit ca odata cu colicile, a disparut si copilul rau :) Adica, incredibila transformarea. E cel mai cuminte, zambaret si povestitior copil, manca-l-ar mama pe el
Plus ca doarme bine noaptea, de pe la 22-23 pana pe la 5 dimineata, papa si apoi pana la 8-9.
Ah, si zi odata cine e graviduta?
Paula, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
paula2003 spune:
Doamne ajuta sa ma descurc, sa-mi placa si sa fiu apreciata.
Este un domeniu diferit de ce stiu eu, se invarte in alta "lume".
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
vikinga spune:
Ah Ven, am pus pozele de la botez pe slideshow si am vizionat in liniste tot! Foarte frumos album, cu titlul pus la fiecare poza, mi-a placut sa gust din bucuria voastra:) Markus a fost super coool cu infulecatul anafurei:)) ma bucur ca ati fost si voi la botez, doi parinti tare frumosi, tu ai un look excelent! Sa mor de nu mi-am zis ca de mai faci un bebe te infrumusetezi si mai si, so dupa bebe 3 cred ca o intreci pe heidi klum;) si ea bunatate de mama de trei copii. Mai da' zi-mi ce-i rochia aia, e fusta mai lunga pina sub sutien cu centura ori rochie, ca sa ma mor de ma prind. Ti se potriveste foarte bine! E chic si moderna si jacheta la fel de chic am si eu ceva in genul asta in negru, nu mai ies din el:). Nu stiu daca ma avanatjeza si pe mine la fel de bine asa o rochie dar de as gasi mi-as lua! Acum ma bag pe net la cautari, ca aici la mine pe insula is alt gen de buticuri. Iar Mathias o dulceata de copil! Frumuos foc cu hainute dragalase, bravo pt un asa un botez linistit in sinul familiei!Paula felicitari de noul job, sper sa-ti placa!Valeria tu power woman, mai poti? Ce fac copiii? Minciunele mai zic:))? Si Aldo se diculpa mintind, ii place sa zica, ca din greseala i-a luat jucaria sora-sii
, din greseala o tragea de panatolni
, nu din intentie.Vorbeste romaneste stilcit:) gramatical le amesteca rau dar se intelege bine cu bunicii si asta e pina la urma important. E si tata aici, avem casa plina de pastele catolic. A venit el singur pina aici pe insula, a invata drumul si cind am fost in gara sa-l iau mi-au dat lacrimile, offf mi-au imbatrinit parintii...cind l-am vazut cum ma cauta din ochi, obosit de pe drum dar fericit, am vazut chipul unui bunic:)) tatal meu ce barbat vajnic a mai fost el si cite certuri am mai avut noi doi..ce rau imi pare de toate cuvintele alea...Tare-i proasa tineretea asta iar eu am fost o toanta sefa in imburicari
Sper sa am minte destula sa fac fata "prostiei" si nebuniei tineretii copiilor mei.Fetelor, scuze, am fost nesimtita de-a dreptul, am zis bomba si pe urma am uitat sa intreb. M-am luat cu venirea lui tata, asta mica e racita si noptile cind de ob stau eu pe net a cam plins, acum am lasat un mesaj offline pe messenger, nu cred ca e asa un mare secret doar ca fiind o treaba intima nu e fair sa zic eu de capul meu:)Oricum ma bucur tare mult pt ea!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Elenalove27 spune:
Ven Felicitari pentru micutul crestin.Asa cum a spus si Laura, imi place si mie la nebunie cum esti imbracata! astept sa spui ce este , rochie sau fusta!
Vikinga, sanatate multa iubitei mele mici Nadja.
Eu sunt la servici si abia astept sambata sa merg la disco
...mi-au facut copii capul patrat zilele astea....Alvaro este non-stoooop cu fel si fel de intrebari de nu stiu cum ii vine in minte asa ceva!....iar David numai la mine in brate , lipit de mine ca o maimutica.
Pup si sa auzim de bine.
Vikinga, cine ai spus ca este insarcinata!!!! eu nu am primit nici un mesaj!!!!
poze:http://community.webshots.com/user/elenush29
ciuf spune:
Salutare,
ieri scapai de inca un examen si acum ma simt ca o pasare libera. Am o lista lunga de activitati, propuneri, bla-bla-bla. Saptamana viitoare am vacanta ... yuhuuuu. Insa vremea nu va fi la fel de frumoasa ca asta ce tocmai ce trece, si pe care din pacate nu am reusit sa ma bucur de ea, din motive de intemnitari in dormitorul propriu.
Luca aseara si-a terminat cursul de inot. Nu a fost trecut la urmatorul, mai avansat, pe motiv ca nu face pluta pe spate si nu inoata fiind pe spate
. Asa ca trebuie sa mai ia o data cursul asta. Si chiar nu stiu ce sa fac,d aca sa il mai duc sau nu. Cam bat pasul pe loc, e mai mult joaca, leorcaiala sau cum s-o zice). Pe de alta parte ma uit la el ca e fericit acolo, ii place sa se dea mare, si cred ca este cel mai bun dintre toti (adica 5
).
Eva se face o cocheta. Nu iese din casa pana nu isi ia poseta pe mana si ochelarii de soare. Deja cand mergem la magazin si vede rochite de fetite se opreste la ele si spune "iochite", le invarte, le analizeaza. Deci in viitorul apropiat mama si fata vor merge frumusel luate de mana la cumparaturi
.
Luca ne tot innebuneste sa ii mai cumparam jucarii ca el nu are nici una
. Ieri tata i-a facut ordine in sertarele cu jucarii si numai masinute din alea mici, de le tii in palma, are vreo 80. Uite unde mi s-au dus $80!!! Dar saracu' copil nu are jucarii
Si ne tot bate la cap ca vrea nu stiu ce jucarie ca a vazut el la gradinita. Au avut cateva zile la gradinita in care fiecare copil a trebuit sa isi aduca jucaria favorita pentru a o imparti cu altii. Si de aici s-au iScat scandaluri. Fiecare s-a dus acasa si a cerut jucaria care i-a placut la gradinita. Asa ca ne innebuneste sa i-l luam pe Mack. pana vine iepurasul pun pariu ca se razgandeste si il vrea pe McQueen sau mai stiu eu ce i se nazare copilului.
Aseara am fost la cumparaturi cu al meu sot si am gasit oua din popcorn stropite cu ceva dulce. Yuhuu, imediat mi-am amintit de Baba Rada care venea pe la blocuri cu un cos plin de bulgari de floricele roz si striga "Hai, veniti, la Baba Radaaaaaaa". Ieseam din casa de ziceai ca suntem gloante sa cumparam bulgarii aia. Eh, uite ca asta-seara o sa am ce vorbii cu Luca, sa ii povestesc din copilaria mea, cu cata fericire savuram bulgarasul acela roz.
Fetelor, vreau sa dau timpul inapoi. Sa ma bucur de copiii mei cand erau mai mici, sa ma simt tanara, sa fiu in Ro sa culeg floricele din padure, sa o ajut pe bunica in curte. Ma uit in oglinda si vad ca incep sa imbatranesc. Sunt atat de preocupata cu scoala asta ca nici nu mai am timp sa ma uit in oglinda. Numai dimineata cand ma spal pe fata si vad ca fata imi e mai alungita, apar frumusel riduri in zona gurii. Ma uit la taticul meu care a fost o persoana aratoasa, mai mic de statura, dar musculos, de invatai anatomie pe el, si cand il vad acum slabut, pirpiriu imi dau lacrimile. Il vad ca face tot posibilul sa ma ajute cu copiii, cu treburile de prin casa. Offf.
na ca picai in borcanul cu tristete. Laura, numai tu esti de vina
.
Mai revin.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ven spune:
Vik, Elena, sar'na once again de complimente. Vik, este fusta inlata pana sub sani, cu curea lata (asa sunt, impreuna cu cureaua), Iar pe dedesubt aveam bluza mulata neagra.
Fetelor, l-am operat joi pe Markus de amigdale + resturi de polipi. A fost destul de nasol. Ne-au tinut cu copilul nemancat de la 6 dimineata pana la 14:30, cand l-au luat la operatie (cica dr. e ffff busy, fiindca e cel mai bun din Ardeal, Doamne ajuta asa sa fie). In fine, la 16:00 l-au adus in salon, horror.......a urlat, dar URLAT si s-a zbatut de ziceai ca vrea sa-l omoare cineva, am incercat sa-l calmez eu, m-au dat afar' , ca-l calmeaza ele, dupa un sfert de ora am intrat si tot eu l-am calmat.....apoi i-au facut injectie de linistire, a dormit cu pauze de plans pana seara......la12 noaptea a vomat o data, apoi a dormit bine pana dimineata.
Eu, in schimb nu. Am avut de ales intre 3 variante de dormit: intr-un pat normal, cu copilul in pat, dar in salon cu 3 tigani, sau in alt salon, cu inca o mamica cu copilul ei, dar fie pe scaun, fie intr-un patut de copi de 120 cm pe 60, care era liber. Am ales varianta 3, m-am trezit anchilozata, spatele meu e varza, ce eram eu cu dureri dinainte, din cauza de tinut bebe de 6 kg in brate.....
In fine, a doua zi dim. ne-a externat (ieri). Dar il doare tare rau gtul, a mai vomat la pranz o data, abia spre seara a mancat o felie de paine cu ceva.........e necajit tare ca nu are voi lapte 1 sapt.
.
Si, ce-i mai rau, e racit cobza!!! Am plecat in dim. operatiei cu o tuse usoara, cu expectoratii, vad ca s-a agravat, a facut febra, are voie doar Panadol, dar dupa 2 h face iar,, alternam cu Algocalmin iola, si de azi dim. Augmentin, laindicatia dr., ca e periculoasa febra asta dupa operatie.........
Uffff, el e tare trist si abatut, ma doare sufletul sa-i vad ochii tristi si fara nici un chef de viata......puiu mamii drag, a fost traumatizat mai rau decat credeam de operatia asta....
Macar asta micu' e bine, ca l-am lasat acasa cu soacra si bona, 1 zi si o noapte, va dati seama ce-a fost in sufletul meu....sper din suflet sa nu ia si el de la Markus pocinogu', c-apoi fac cu capu'!
Mai vin, fug sa hranesc fomila mic!
Elenalove27 spune:
offf Ven, mititelul copil! nu pot decit sa imi imaginez prin ce a trecut Markus!
iar tu! sa nu ai nici un fel de conditie sa poti dormi

incredibil
....multa sanatate frumosului si refacere rapida si sa ii treaca si raceala...pup cu drag pe Markus si sa auzim numai de bine.
offtopic.....offf ca nu nu este zi sa nu ma gandesc macar pentru o clipa la ziua cand l-am nascut pe Alvaro....daca era nascut in Romania era mort
....
ciuf spune:
Ven, imi pare tare rau de bietul Markus. Ii dorim refacere cat mai rapida. Ma intreb oare de ce l-au operat daca au vazut ca are inceput de raceala. Era normal?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
liliana csaki spune:
Intru si eu ca vad c-a scris Ven. intreb ca si Ciuf, daca deja tusea copilul cum de l-au operat? ca daca tuseste e nasol ca-si mai irita gatutul care si-asa e cum e. Imi pare tare rau ca la voi a fost asa. Si oare nu-i acelasi protocol pre si post operator peste tot? Ca mie nu mi-a zis ca n-ar avea voie lapte, nici acum nici cand l-am operat de polipi(atunci nici nu manca altceva). Dr a zis ca poate manca orice dar ca probabil o sa-si aleaga singur alimente mai moi care sa nu-l deranjeze la gatut si cand am ajuns acasa primul lucru pe care l-a baut a fost actimelul, a mancat inghetata si aia-i cu lapte.
Acum, a trecut, sa va faceti bine cat mai repede si sa nu-l raciti si pe pitic.
pupam copilu' trist,